ANA_P
|
dobro jutro, še od mene... še enkrat hvala vsem za čestitke! No, pred pol urce sem se komaj prikobacala iz postelje, vsa otečena in mravljičasta. Piknik je uspel, imeli smo se res dobro, dobro smo se tudi najedli - vsaj jaz , napovedanega deža ni bilo , tako da smo res lahko uživali in nismo rabili biti zaprti v hiši. Sicer sem domov prišla vsa utrujena, čeprav sva naredila hladno-topli bife ( da jaz ne bi rabila toliko streči ) ampak s pijačo pa še je dela, pa potem pospravjanje, tako da sva res domov oba prišla čisto crknjena. Še danes sem kar naprej utrujena. Zdaj še bom počivala, popoldan pa se odpravim še na en piknik - tudi roj.dan in tudi 30 let, moj pa je šel delat. In moje katastrofalne sanje danes: da sem bila v porodnišnici in šla rodit, strah me je bilo tako, da sem jokala, zdravnik mi je dal inekcijo z umetnimi v spodnji del noge in ko smo klicali mojega, da naj pride je rekel, da zdaj ne utegne . Zjutraj sem se zbudila vsa jezna na njega Zoja Miša za internet, zdaj pa bo res čas prej minil andrejaboris, jaz se bi šla na tvojem mestu pokazat, pa nja si mislijo kaj si hočejo. Kolegica, ki je rodila včeraj, je tudi opazila že dva dni mokre hlačke, pa se je šla pokazat, pa je včeraj kar rodila. Ok, grem še malo druge strani prečekirat, fajn bodite in LEP VIKEND!
|