miškolinček
|
No,jaz sem pa ta druga za računalnikom,kr ne vem kam bi se postavla. Spat ne morem k me šaufa,pa še mal me živci dajejo pa nervoza. Sem do zdajle 3 ure po obrokih predremala,zdaj bom probala še mal. Bambi kaj pa ti rogoviliš sredi noči,spat pojdi ,ponavadi pa nisi tako zgodnje/pozna tukile(no saj jaz tudi ne),se sam hecam da ne boš huda . Erin glede plodovnice sem jaz že na prejšnjem pregledu zdravnico vprašala kako lahko ona samo iz UZ vidi ali je dovolj plodovnice ali ne,oz.kje to vidi,pa mi je rekla da se čisto lepo vidi,pa mi je mal pokazala in je bila zdaj res ogromna razlika od zadnjič. A se spo,miš da je Sayuri tudi vedno govorila da je bila na UZ,ki kaže na premalo plodovnice,no tu je dokaz da se na UZ to res vidi. Glede izcedka,če nisi sigurna pojdi kar v porodnišnico,ti bodo naredili test pa boš pol bolj mirna. Meni je takšen test delala G.1 mesec nazaj,ko sem povedala da imam skoz mokre hlače. Mi je pa povedala da je to en navaden PH test,ker ima urin drugačen pH kot plodovnica. Upam da sem ti kaj pomagala. Nič punce,lepo se imejte,veliko se smejte,pa hvala vsem za želje,vem da boste mislile name. Grem probat se še mal spočit pa mal naspat. Naslednje javljanje al od mene al pa od mene preko Sayuri,ker sem z njo zmenjena za raport. Sayuri,hvala pa dobra si da zmoreš poleg vsega še to . Kakšno stvar bom tudi Naty obvestila da ne boš imela preveč dela,pa da ne bo Naty preveč skrbelo sploh zdaj ko se poznava, a ne Naty .
|