sayuri
|
Jutro . Vidim, da imamo novo mamico . Tamy, čestitke za Martina . Je pa orng fantina - čez 4 kg Miškolinček se mi ni še nič javila. Me zanima, kako je z njo? Ji bom kar sms zdajle poslala. ZojaMiša kako je kaj doma? Luštno ,a ne? Jst se tkole kar velikokrat spomnim na čas v bolnici. Pogrešam predvsem dobro hrano. dojenč , kar pogumno. Ne se bat. Boš videla, da bo vse ok in ko boš držala malo štručko v naročju, bo to najlepše darilo. Vse ostalo bo pozabljeno Ana_P jaz nisem imela nalakiranih nohtov. ko me je babica štimala za v porodno, mi je tud nohte pogledala. Tko da bi si jih mogla zihr zbrisat, če bi imela lak gor. sandra jaz mam tud filing, da bo parček Erin, tisto boli ja, ko ti gre z roko pgledat, če si odprta. Po moje bolj, kot popadki astrea si že doma? Te je Taško kar odpustil . Sicer pa res ni nobene panike, če si že 37.t dopolnila . Sedaj samo še čakaš. Naty, kavico sem si postregla. Dobra, kot običajno Vidim, da še kar kolovratiš tukile . Resnično vse štartate na 4.8. SIcer pa - če ti hrana ne paše, je to tud neki znak za začetek akcije, a ni Gneče v porodnišnicah so pa letos kar pogost pojav. Tudi v Postojni vsake tolk časa malo zagusti in potem hitro kakšno domov predčasno pošljejo . JAz sem čakala 8 ur na prosto sobo. Ker sem imela dvojčka, sva bili v sobi samo dve . Drugače ne bi imele kam vseh otrok dat JAz končno čakam patronažno, da se danes prvič skopamo . Lovru se je nehalo cediti iz popka. Me zanima, kako bosta reagirala na vodo Mamice, imajo vaši otročki dudico? Naša dva jo imata. Lovro jo v bistvu zelo rad povleče, Zara pa kakor kdaj. Aja, super predlog za čvekanje Avgustovski navihančki ali pa avgustovski razbojniki izabella08 čestitke za pupiko Si nam pobegnila v P
|