|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   varanje
22.2.2005 10:55:50   
Anonimen
Zvezdica.. nikakor pa ne svetujem da bi zdaj zaradi tega dogodka mu zacela pregledovati GSM in posto in podobno, ker potem krades svobodo SEBI!

Tjazy

(odgovor članu Pilar)
  Neposredna povezava do sporočila: 51
   varanje
22.2.2005 10:59:05   
malika
Pardon, sem prehitro odgovorila, ampak glede hormonov in ljubosumja v našem nos. stanju pa še vedno tdim, da je tako-vsaj pri meni.

(odgovor članu Pilar)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   varanje
22.2.2005 11:00:35   
ZVEZDICA 22
Ojla,

Tjazi velikokrat berem tvoje teorije in sem prav presenečena, da tako razmišljaš.poskusila bom upoštevat tvoj nasvet, ampak kaj si morem, če ne morem preko sebe.Sploh ne vem kako bom lahko zaupala, če pa mi ne more povedat za kaj se je šlo.Ne morem pa reči da bi se kakorkoli spremenil do mene pred tem.Ali pa je mogoče res razlog prencip in občutek, da ga preverjam.

(odgovor članu Pilar)
Neposredna povezava do sporočila: 53
   varanje
22.2.2005 11:04:11   
ZVEZDICA 22
Malika vem, da sem nenormalno občutljiva in da včasih krepko pretiravam, ampak ne vem če bi ti ali kdorkoli drug enostavno pozabil na tako situacijo in se delal kot da nič ni bilo.Najhuje je to, da se sedaj on ne pogovarja z mano, ko pa je on tisti, ki je dolžen pojasnilo.Odločila sem se, da ne bom govorila z njim vse do takrat, ko mi bo pojasnil kaj je bilo.Mislim da je tako še najboljše.

(odgovor članu Pilar)
Neposredna povezava do sporočila: 54
   varanje
22.2.2005 11:09:49   
maruškaD
Kaj pa če ti pripravlja presenečenje?

(odgovor članu Pilar)
Neposredna povezava do sporočila: 55
   varanje
22.2.2005 11:09:54   
Magi*
ma dajte ga no lomit.

kaj pa sploh je mormalno? tako kot jaz ne bom sodila o normalnosti Kirine zveze, prav tako ne dovolim, da kdo sodi o moji zvezi, ki temelji na predanosti, neljubosumnosti, zvestobi...

kakor pač komu paše. jaz se v svoji zvezi počutim svobodno, me izpolnjuje, mi omogoča osebnostni razvoj. za naju (nas) funkcionira. in to je pomembno.

na koncu tako sami vemo, kako smo preživeli to kratko življenje. samo, da nam ne bo česa žal.

(odgovor članu Pilar)
Neposredna povezava do sporočila: 56
   varanje
22.2.2005 11:10:07   
Pilar
Zvezdica: z njim ne boš govorila, žrlo te bo pa vseeno...in kaj boš s tem rešila:zmeden:

Pa še nekaj: moj mož je moj prvi fant, en in edini...pa ma drugi ne mikajo čisto nič. Držim pa se stavka: nikoli ne reci nikoli. Amapak res nisem tip, ki bi varala.

Tako kot je pa to pri Kiri urejeno, me čisto nič ne moti, prizadane, malo mi je hecno, ampak, kot sem že napisala, hvala Bogu, da se najdeta dva taka...

(odgovor članu Pilar)
Neposredna povezava do sporočila: 57
   varanje
22.2.2005 11:16:05   
tinkamiška
pozdravljeni

Na naslovu Družina in odnosi se oglašam prvič, drugače sem bolj dejavna na Zanositev in ovulacja;)

Ampak ta tema mi pa ni dala miru. Sama sem bila v obeh situacijah. Najprej sem bila prevarana in nato varala sama. Vem kako boli, če si prevaran, oziroma okrog prinešen in si sam prideš gor, ne ni mi povedal sam, tudi, ko sem odhajala je trdil drugače, čeprav se je ona po 14 dneh preselila tja, kjer sva prej živela midva. V času, ko sem ugotavljala, al ma vara al ne pa sem varala tudi sama. Točno vem, kako te nekdo drug privlači, kako se nočeš prepustiti in na koncu si vedno pred odločitvijo, boš šol čez mejo al ne. In se odločiš za eno ali drugo. Sama sem dokaj na realnih tleh in sem odpustila njemu in sebi. Vem, da sem se prepustila tudi zato, ker sem želela razumeti oba položaja in ni mi žal.

Zdaj sem poročena z moškim, ki me niti za trenutek ne spravlja v dvom in prepričana sem, da bi mi povedal če bi se zgodilo kar koli. Veliko sva se pogovarjala o tem in edino kar si želim od svojega moža je, da je iskren. Če se bo kdaj zgodilo, se bom potrudila in naredila vse, da bi lahko ostala z njim. S tem mislim, da bi lahko šla preko tega in živela z njim brez obtoževanja. Vem, da se vse skupaj lahko zgodi zelo hitro in vem, da imaš zmeraj možnost odločitve. Najprej moraš biti iskren do samega sebe in se zavedat zakaj to sploh počneš.

Lp,
Tinka

(odgovor članu Pilar)
Neposredna povezava do sporočila: 58
   varanje
22.2.2005 11:37:29   
ZVEZDICA 22
da mi pripravlja presenečenje??

Mislim da ne ker ni ravno take vrste človek!Kako naj govorim z njim, če pa je tako neiskren do mene.Vedno bolj me razjeda misel, da se nekaj dogaja, ne morem pa razumeti zakaj ravno zdaj!

(odgovor članu Pilar)
Neposredna povezava do sporočila: 59
   varanje
22.2.2005 11:42:41   
Anonimen
Zvezdica..

Res je.. da mu bos tezko zaupala..
Res je.. da si krades svobodo ce se zdaj s tem obremenjujes..
In res je to kar opravi Pilar, da lahko sicer pustis.. ampak te bo zrlo.. in ne bo nic bolje..

Zdaj pa poglej iz njegove strani.. Recimo da je res srecal neko osebo in malo flirta z njo.. in najbolje bi bilo, ce bi imela ze v osnovi tako urejeno kot ima Kira.. in teh slepih misi zdaj ne bi bilo. Bi ze pred SMS vse vedela.. in tvoje razpolezenje ne bi bilo odvisno od njegovega vedenja. Ampak nimas tako lepo urejeno.. zato je zdaj malo komplicirano.

Vedno kadarkoli od partnerja nekaj pricakujes si na zelo tankem ledu.. ker na "zalost" je tvoj partner ziv.. s svojo glavo in svojimi zivljenjskimi lekcijami, ki pa verjetno niso vedno usklajene s tvojimi pricakovanji. Vsakic ko nekaj pricakujes ustavris moznost, da prevaras sama SEBE.

Lej.. tudi ce je on malo flirtal z drugo, nimas nobenega posebno mocnega argumenta, da bi te to prizadelo.. V naravi ne obstaja nic taksnega, ki ti dalo povod za prizadetost.

Ce pa si ustvaris iluzije in pricakovanja do partnerja.. pa to pomeni, da partnerju ne zaupas, ga ne spostujes in mu ne pustis biti to kar je.. (A zelis biti z maskaro v partnerstvu?) V cem je potem se smisel partnerstva ce tega ni? Od zivega cloveka ne mores nic pricakovati.. danes misli tako.. jutri drugace.. zato jaz nisem toliko pogumen, da bi igral na te karte. In nekaj casa gre.. potem pa se zgodi nekaj, kar ti nisi pricakovala in si se prevarala. Mislila si, da ne bo tako naredil, pa je.. prevarala si se.. in to lahko boli. In boli samo EGO.. in to samo zato, ker ni bil upostevan.. ker je nekdo sel mimo tvojega EGOja.

Nadzorujes in upravljas lahko samo SEBE.. nikogar drugega ne bos nikoli mogla.. in prav je tako. Ce v svetu velja nek cuden dogovor kaj se lahko v partnerstvu dogaja in kaj se ne sme.. to se en pomeni, da to vsem ljudem pase in da bi se mogli vsi drzati tega dogovora.

Ne razumi, da zagovarjam njega.. ker ne odobravam njegovega pocetja.. in njemu bi napisal cisto drugace.. ce bi se on javil..

In kadar se kaj podobnega zgodi.. takrat partner potrebuje samo vec ljubezni... ne manj in kaksne scene in podobno.. ampak VEC ljubezni!

In pravis, da ne mores preko SEBE.. Sej ti ni treba iti preko sebe.. preko sebe res ne mores.. pojdi preko EGOja.. to pa vsak lahko.

*** SVET JE NAREJEN PREPROSTO! *** Tjazy

(odgovor članu Pilar)
  Neposredna povezava do sporočila: 60
   varanje
22.2.2005 11:48:01   
Titty
Prevarana še nisem bila in to res lahko z gotovostjo rečem...varala pa sem in točno vem zakaj in ni mi žal. Vsak mora biti iskren najprej do sebe, razčistiti zakaj to počne,zakaj se sploh odloči,da bo to naredil in kaj skuša s tem doseč.Vsako varanje ima svoj zakaj in svoj zato,torej vzrok in posledico,kot praktično vse v življenju. In če se tega zavedaš,te ne more kaj dosti presenetiti,prizadeti,zafrustrirati in kaj vem kaj še vse...
Ženske,ki ste bile prevarane, vprašajte zakaj je temu tako? Kaj je vašemu moškemu manjkalo ob vas,česa mu niste dajale in predvsem, kaj je on skušal s tem doseč (morda pri sebi,ali pri vas?)? Enako seveda velja za moške... Če tako razmišljate najprej pri sebi in pridete do nekih spoznanj (VZROK), lahko ta spoznanja podelita skupaj s partnerjem...vse ostalo je POSLEDICA...

(odgovor članu Pilar)
Neposredna povezava do sporočila: 61
   varanje
22.2.2005 11:54:38   
Nogavička
Enkrat v rani mladosti sem bila prevarana, ampak mi je kar prav prišlo, ker sem samo čakala razlog, da tipa pustim.

Varala pa nisem - se mi ne da ukvarjat z dvema naenkrat.

L.p.:rozica:

Tea

(odgovor članu Pilar)
Neposredna povezava do sporočila: 62
   varanje
22.2.2005 11:57:59   
tinkamiška
Titty, v enem delu se strinjam s tabo. Se pa v tistem, da bi morala vedeti zakaj je to storil partner, ne. Seveda sem se spraševala zakaj, hotela razumeti in obtoževala samo sebe. Na koncu sem ugotovila, da njegovo varanje nima nima nobene zveze z mano, ampak z njim samim. Tudi, ko sem varala njega ni imelo to nobene zveze z njim, ampak s samo seboj. Ravno zato mu sedaj varanja ne zamerim. So pa seveda ostale posledice zaradi vseh besed in dejanj, ki so se dogajala zaradi tega, ker on ni imel jajc, da bi priznal, da se je zaljubil v drugo in moje nemoči, da bi odšla pravi čas. Še vedno se zgodi kak dan, da mi pade iz ljubega miru na pamet kak dogodek iz preteklosti in se zavedam, da pač še nisem vsega obdelala. Se pa zaradi tega ne obremenjujem več.

Prepustila sem se toku in nehala brcati proti njemu. Sedaj lahko svobodno diham.

LP,
Tinka

(odgovor članu Pilar)
Neposredna povezava do sporočila: 63
   varanje
22.2.2005 11:58:09   
ZVEZDICA 22
ja Tjaži mislim, da je vse res kar si napisal in ugotovila sem, da sem zares potrebna dobre teorije kot je bila tvoja, razmislila bom o vsem, čeprav še vedno ne vem kako mi bo uspelo, ko pa imam skos pred sabo le eno.Ne morem razumeti zakaj ni bil takrat z nekom, ko sva bila narazen nekaj časa, zakaj se takrat ni igral teh spletk???Najraje bi ga pustila, ampak preveč ga imam rada in vem da je on drugače to, kar hočem.Bojim se da se vse skupaj ne bi uredilo, saj bo kmalu tu še tretja oseba!

Ha, ha,...res me zanima kaj bi njemu napisal, če bi se javil:):):)

Res sem morda preveč radovedna, a ne*??:):)-

(odgovor članu Pilar)
Neposredna povezava do sporočila: 64
   varanje
22.2.2005 12:00:25   
Anonimen
Titty... vse ostalo je POSLEDICA...

Res je.. in prevec se ukvarjamo s posledico. Ko nekdo gre z drugim in ko to doma pove.. je vse pozabljeno. Pomembno je samo to, da je ta oseba sla z drugim.. Ta dogodek izbrise prejsnjih 30 ali pa 50 let..
Ce to ni cudno.. kaj je potem cudno?

(odgovor članu Pilar)
  Neposredna povezava do sporočila: 65
   varanje
22.2.2005 12:18:33   
KIRA
((( opazka - tako mimogrede:

katera si je to temo zmislila - mislim da je bla pilar, je spet trufila v terno. pri takih debatah se človek zamisli in razmisli kaj sploh od partnerstva pričakuje in kakšno naj bi bilo po njegovo. to je dobro da smo tako samokritični, ker se samo tako stvari obrnejo na bolje in lahko delamo na medsebojnih odnosih.
res globokoumna debata, ko moraš pogledat vase in vidiš, da ni vse tako kot se zdi in da moraš o nekaterih rečeh ponovno razmislit. zanimivo je tudi, kako smo ljudje različno vzgojeni, kake poglede imamo na svet in kako si urejamo življenje in ga potem žvimo in kake reči nas pestijo - take, ki so dosti pomembnejše od tega kar boš jutri oblekel v službo ali pa da ne veš kaj naj kuhaš...
je pa res, da ni vse za vsakega in da je trea pravo pot komaj najt...

frutka recimo je rekla, da si je mene predstavljala kot mlado srečno mamico. sedaj to sem. in sem se dolgo borila za to. ampak to je le del mene.
kar sem bila DO sedaj - to naj sedaj vse pozabim in naj vse izbrišem kar sem, vse pozitivne in negativne izkušnje in vsakega, ki mi je do sedaj kaj pomenil??? mislim da ne.

moj odnos z možem in z drugimi ljudmi je glih tako del mene, kot vse ostalo in imam bogatejše življenje, ker se ne dam stlačit v neke predale s predsodki, kake moramo ženske bit itd... vsak je sam v svoji koži in si izbere pot, ki njemu ustreza.


Lp :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:v:rozica:v:rozica::rozica:v:rozica: )))

(odgovor članu Pilar)
Neposredna povezava do sporočila: 66
   varanje
22.2.2005 12:37:11   
Anonimen
Jst sem mela ponavad zmeri dva:-((

(odgovor članu Pilar)
  Neposredna povezava do sporočila: 67
   varanje
22.2.2005 12:46:02   
Anonimen
Zvezdica...

Preprosto.. ker se vse zgodi z dolocenim namenom, ne bi takrat, ko sta bila narazen, to pocetje nikomur koristilo. Zdaj pa vama, ce bosta tole dobro sfurala dalje, lahko veliko koristi. Mogoce pa vama je tale novi prihajajoci clovecek to tkole skreiral :)-, ker mogoce zeli da kaj razcistita. Zdaj on vidi vec, in ve vec, kot bo potem ko se rodi..
To je fino, da ga imas prevec rada, da bi ga pustila, ker le tako ostajas v igri..

Kaj bi njemu napisal.. Cist odvisno kaj bi on napisal.. Tega ne morem zdaj vedeti..

Predvsem se resi prepricanj in iluzij... To je vse!

Tjazy :kuza:

(odgovor članu Pilar)
  Neposredna povezava do sporočila: 68
   varanje
22.2.2005 12:52:29   
Titty
tinkamiška, no, sej se v bistvu strinjaš z mano, tudi v drugem delu...ugotovila si,da za partnerjevo varanje nisi bila ti kriva,ampak VZROK je bil v njem samem,torej si si lahko dala dušo na mir. In enako velja zate,da si varala z nekim namenom,ki si ga ti imela takrat kot cilj, tudi če ima to veze samo s tabo... Nisem rekla,da so vedno partnerji vzrok za varanje, kje pa, pomoje je verjteno celo večji del varanja zaradi nas samih, čeprav imamo ob sebi super partnerje... Zakaj pa varamo zaradi nas samih? Tle je pa zopet druga debata in drugi vzroki (religija,frustracije,samopotrjevanje,iskanje nekaj več,novega,izziv itd. itd. itd.).

(odgovor članu Pilar)
Neposredna povezava do sporočila: 69
   varanje
22.2.2005 13:02:20   
tinkamiška
Titty, no sej v bistvu se v neki meri res:)

LP,
Tinka

(odgovor članu Pilar)
Neposredna povezava do sporočila: 70
   varanje
22.2.2005 13:06:50   
pika78
Jaz pa mislim, da ne moreš imeti nekoga res rad in biti obenem še z nekom drugim. In to ob tem, da to tvoj partner ve in se mu ne zdi nič narobe?!? Potem te tudi partner nima zadosti rad, če mu je vseeno. In to pri poročenem paru... ko sem brala nekatere vaše poste, so me res presenetili...
Tako da se strinjam s Frutko. Če bi mene moj partner samo enkrat prevaral, mu ne bi mogla nikdar več zaupati, da tega ne bo več naredil. To, da bi mi povedal, po mojem ne bi dosti spremenilo situacije.
Tako, to je samo moje mnenje.
LP, Pika


(odgovor članu Pilar)
Neposredna povezava do sporočila: 71
   varanje
22.2.2005 13:17:04   
Pilar
Ja to debato sem začela zato, ker se to ful dogaja, men to ni jasno, tega ne razumem, take stvari me zelo prizadanejo,...pa so me zanimala še ostala mnenja. Pri meni je hotel, da mu še zaupam :zmeden::zmeden::zmeden:....pa kako???? Zaupanje si mora pridobiti, pa kako malo je treba, da ga uničiš...saj čas je potreben, oprostiš, pozabiš nikoli!

Ej, Kira, ne zamert mojemu vprašanju, ampak, na kakšen način si pa vidva to povesta, sploh si ne morem predstavljat, da bi men moj reku, da je bil z eno:grrr:, pol pa jaz njemu, pa tko naprej,...men je v bistvu skor hecno, če si to predstavljam...

(odgovor članu Pilar)
Neposredna povezava do sporočila: 72
   varanje
22.2.2005 13:17:53   
maruškaD
Lahko imaš nekoga rad in si obenem tudi z drugim, če to obema ustreza - torej noben ne prizadene nikogar, ne? Varanje pa to tudi ni, ker oba vesta za kaj gre.

(odgovor članu Pilar)
Neposredna povezava do sporočila: 73
   varanje
22.2.2005 13:22:40   
ZARA
UUUUUUUUUUUFFFFFFF Kira....cist si me sokirala,jst sem komej dons si mal uspela opomort od tele vroce teme...
Mene tud to zanima Kira,na kaksen nacin si povesta :ups:??

(odgovor članu Pilar)
Neposredna povezava do sporočila: 74
   varanje
22.2.2005 13:23:03   
nejcko
Že od včeraj spremljam tole debato, res zanimivo, ni kaj.
Jaz sem bila prevarana in tudi varala sem. Zakaj in kako, bi preveč na dolgo pisala. Se pa povsem strinjam s tinkamiško, deloma tudi s Titty. Dejstvo je, da nekdo vara iz povsem samo sebi znanih vzgibov in največkrat partner res nima kaj dosti opraviti s tem. Je pa tudi res, da smo si ljudje zelo različni in nekateri so varanju bolj podvrženi, ker so pač po naravi lovci/lovke, drugi pač ne.
In kaj meni pojem varanje sploh pomeni? Nekomu delati nekaj za hrbtom. Kirina izkušnja zame ni varanje. Če sta se z možem dogovorila za tak odnos in se z njim oba strinjata, je zame to povsem sprejemljivo in tega sploh ne obsojam.

Zvezica

Reakcija tvojega moža je meni sila sumljiva. Res ne vem, zakaj je tako burno reagiral, če ima čisto vest. Tudi če si zdaj ti zaradi nosečnosti bolj "tečna" in mu je prekipelo, mislim, da bi se moral v tem času že ohladiti, če ima kolčkaj razuma.
Pozorna bodi na to, če bo mož večkrat šel z mobitelom na stranišče ali v kopalnico - v tem primeru te zagotovo vara. Preverjeno.

(odgovor članu Pilar)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?