|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 4
19.8.2008 23:24:04   
2ursae
aja, janja, obvladaš user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3201
19.8.2008 23:24:31   
janja
IZVIRNO SPOROČILO: lane31

Vanili.........12 kg si šla dol user posted image user posted image kako in v kolikem času........pripopaj jedilnik user posted image

Mislim, da si narobe prebrala. Dol je šla mislim da 3 kg (vanili popravi me, če se motim!). Bi pa rada shujšala še 12 kg. user posted image

No, jaz se moram tud pohvalit. Sicer je trajalo kar mesec dni. Ampak sem šla dol 4 kg. Tako, da sem zdaj na 66, kar pa je za mene še vedno veliko preveč. Ampak začetek pa je. user posted image

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 3202
19.8.2008 23:24:57   
Alina_alin
Vedra, pripelji ga k nam, pa bo spet spal do 3h zjutraj.user posted image
Vanili, si me nasmejala s "suhecpuhec" izrazom.
Jasna,  pozdravite se!user posted image
Lane31, pa probaj se zmenit za dopust. Vsaj nekaj. Jaz sem se odločila kar za večino 26 dni.

ups, tjaša kliče. (spet) že tretjičuser posted image

VELIKO STVARI LAHKO POČAKA -
VENDAR NE OTROK.
OTROKU NE MOREŠ REČI - JUTRI.
NJEGOV ČAS JE DANES.
(Gabriela Mistral, Nobelova nagrajenka)

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 3203
19.8.2008 23:25:59   
VANILI
lane31user posted image user posted image

12kg me še čaka da se jih znebimuser posted image user posted image

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3204
19.8.2008 23:28:15   
janja
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae

IZVIRNO SPOROČILO: lane31

Nastopila sem 2.10.2007........zakaj mi poteče 30.9 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kje sta dva dneva user posted image user posted image

če si nastropila 2.10., pol tud zaključiš 2.10., a ni res user posted image . kaj ti pa piše na odločbi user posted image ?

Sicer sem že odgovorila. Ampak vprašanje tebi 2ursae - kje je tvoja matematika? (saj vem, da si pravnica!) Če bi nastopila in končala porodniško na isti datum, samo naslednje leto, bi to pomenilo 366 dni (če ni prestopno leto). Mam prav? user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3205
19.8.2008 23:31:55   
janja
Mal heca mora bit. Upam, da mi ne bo katera kdaj zamerila, če kaj takega napišem. Po naravi nisem zamerljiva, pa tud namenoma ne mislim nobene žalit. user posted image Itak ste mi vse super mamice z zlatimi otročki in sem ZELO VESELA, da sem vas spoznala. user posted image

Vanili - a se zmenimo še za mini srečanje v četrtek - Kodeljevo? user posted image

Kaj sem sklerozna, že parkrat sem ti hotela napisat - Klaudia, denar za copatke sem ti nakazala.

< Sporočilo je popravil janja -- 19.8.2008 23:32:50 >

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 3206
19.8.2008 23:35:22   
lane31
Hvala Janja user posted image sem se mislila iti kregat okoli

Alina.......sem rekla v službi za 22 dni pa je mi skoraj slušalko dol vrgla ......itak še nisem rekla zadnje besede ,nisem mogla ker sem imela predebeli cmok v grlu.......nesramno se mi zdi že to da sem do konca user posted image delala nedeljske kot tudi nočne - še septembra lani z vso prtljago ,zdaj pa ko jaz kaj rabim se pa ......vglavnem grem drugi teden noter da ji vse povem ,ker po tel nisem nič zmogla debatirat ......pa upam ,da me solze ne premagajo

Vanili..........ti bom v moralno podporo user posted image .....bajdevej imam spet 60 kg user posted image .....še 7 in sem blizu cilja user posted image -kako dolgo že to govorim..........puh da me ni sram user posted image

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 3207
19.8.2008 23:39:38   
VANILI
lane31 pa kje ti delaš?user posted image

janja jaz bom v čet. v lj tako da<sem itak mislla prit.

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 3208
19.8.2008 23:41:50   
Alina_alin
Lane31: PDP 7.11. - porodniška do 8.10. Sem ravno šla čekirat odločbo.
(Rok sem si na mojo željo prestavila za 1 teden - mi je G ustregla - na željo, da sem dlje časa doma z otrokom). Sicer sem imela po ZM rok 30.10., ko sem tudi rodila. SEm na tajming, kot ponavadi, kaj?user posted image

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 3209
19.8.2008 23:57:25   
janja
lane31 - ja, user posted image je delat v zdravstvu. Men še znese, ker sem administracija, medicinski kader pa kar nastrada. Zato sem si pa jaz že pri Andražu rekla. Grem takoj na bolniško, ko mi otrok zboli (nič babic in drugih). Otrok rabi mene in mi bo za to hvaležen. V službi te pa itak tako ali drugače grdo gledajo. Ampak jaz sem se glede tega nehala sekirati. Itak skoz trobijo, da smo vsi nadomestljivi. V redu, pravim, pol pa naj kdo drug opravi moje delo, če me ni. Pa me vsakič vse počaka. Je pa edini shit, ko greš v tako službo delat s težkim srcem. Roko na srce, v službi le preživimo najmanj 1/3 dneva.

Ponovno odpiram - srečanje ljubljančank - četrtek 21.8. Kodeljevo ob 11h.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 3210
19.8.2008 23:59:37   
janja
Alina_alin - kaj ti tud ne moreš spati?

Mamčice (bi rekla vanili) jaz grem spat! Se beremo spet jutri!

nočko...user posted image

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 3211
20.8.2008 0:01:02   
Alina_alin
Klaudija, sem nakazala penki penki.
Lane31, lepo se probaj zmenit. Ti povem mojo izkušnjo po 1.porodnški. Končala sem s porodniško v sredini maja. Nato sem na mojo željo pokurila samo 10 dni dopusta in šla v službo s planom, da bom avgusta še imela dopust. Aha - potem pa ko sem prišla je bila gužvaaaa in ni šans, da sem imela dopust. Me niso spustili več - z izgovorom: Saj si pa ti bila doma... Halo? Saj porodniška ni dopust... V glavnem, komaj sem imela avgusta par dni dopusta. In  mi je bila šola - preden prideš nazaj večino pokurit - (seveda če se da) - ker tako so itak navajeni, da te ni. Ko pa prideš nazaj, pa se spet vlaufaš, pa te oni ne bi več izpustili.
Upam, da se zmeniš... držim pesti. Probaj it osebno tja in obrazložit, da te verjetno sedaj manj pogrešajo, kot pa potem , ko boš že en čas delala...

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 3212
20.8.2008 0:02:39   
VANILI
janja lahko noč

ja nič mamčice, ošilila sem 236barvic, si pridelala žulj na sredincu, vrgla stran 23starihsuhih flukijev in zdaj grem počasi spat, zeeeeeh
lahko noč

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 3213
20.8.2008 0:03:20   
Alina_alin
Janja,  že od 22h govorim mojemu, zdaj zdaj gem spat. Pa še vedno sem tu gor. K TJaši sem že šla 3x in še zmerom prišla ven. Ja, saj bi lahko spala, ne- da ne morem,samo tu na rr visim in še neke slike urejam na računalniku. Pa če čez dan to ne sfolgam naredit...

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

Neposredna povezava do sporočila: 3214
20.8.2008 0:07:25   
Alina_alin
Vanili, ko si napisala prvo 25o, sem mislila, da se hecaš - kao da to pomeni veliko. Pa res toliko barvic si šilila? user posted image
Vi bi rabili strojček za šiljenje na baterije...Pa malčici ni za šilit - da bi sama? Naša bi skozi šilila, ji šilček kar skrijem.user posted image
Aja, sem vam pozabila povedat, da sem čez vikend imela na počitnicah nečaka - 10 let. In sem strenirala, kako je s tremi. user posted image Mah, sem ugotovila, da so 10-letniki čisto druga zgodba. Mu jaz sploh nisem bila zanimiva - bolj mojuser posted image , ko mu je kakšne tehnične stvari kazal. Ja, to so že skor odrasli... ne pa naši mali človečeki -oktoberčki.

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

Neposredna povezava do sporočila: 3215
20.8.2008 0:08:33   
Alina_alin
Zdaj pa grem tudi jaz v horizontalo. Nočka!

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

Neposredna povezava do sporočila: 3216
20.8.2008 0:26:52   
valči
Še jaz vam lahko noč voščim.Tudi hodim od 22. spat,pa sem še tu.

Klaudia,kaj ti mi boš poslala številko računa,ker tam gor ni videt ničuser posted image Ali sem pa malo neumna za iskat,kot mi mož praviuser posted image Pa napiši,koliko ti dat evrov.

VANILI,kaj ti res toliko šiliš?

Alina,ja desetletniki so že klasa zase.Ko pomislim,da še sinu fali 5 let do tam,pa mi je user posted image Ker takrat se več ne bo hotel cartat,bo kar šel...z atijom delat.Hitero mine.

Janja,lepe slike,pa Urbana bi rada videla.Vsi oktoberčki so luštni,Mai pa lomi srca,tako je lep.Presunljivo lepuser posted image Boge punce,ki se bodo zaljubljale.

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

Neposredna povezava do sporočila: 3217
20.8.2008 1:00:59   
suzanamai
Mai pa lomi srca,tako je lep.Presunljivo lep Boge punce,ki se bodo zaljubljale.

user posted image  Valči no

V glavnem bejbe zahvaljujem se vam za današnje mini srečanje. Bilo je superuser posted image kot vedno. Žal sem morala kar hitro šibat, ker me je čakalo še ogromno dela, no vitraž je ravnokar končan, spakirala bom pa zjutraj ob 5h, saj moram biti ob 6h v škofji loki, potem pa hitro nazaj in takoj na morčka, jupiiiiiiiiiiiiiiiiiii

V glavnem lepo se imejte, uživajte še namesto nas na pikniku in se tipkamo verjetno 31ega.

Klaudia za seznam: Zoja je danes pustila prečekirati stanje in ima vsega skupaj 9 zobkovuser posted image user posted image user posted image

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 3218
20.8.2008 7:13:02   
mišk
Dobro jutro!

Naš dojenček še spi, jst pa sem enmal živčna, ker gremo dans v Zoo v Zagreb pa mi je kar mal muka vozit po Zagrebu zaradi tistih klinčevih tramvajev!user posted image  Sploh ker imam z njimi eno slabo izkušnjo izpred petih let, ki bi me skoraj povozil, če me ne bi zadnji čas en kolega porinil na stran!user posted image
Pa ful mi gre na živce, ker nimajo po celem Zagrebu čist nobenih tabel, kod se gre za ZOO in pol iščeš ko norc, pa sprašuješ. Sicer pa sem si tokrat na internetu že vnaprej malo začrtala pot, da ne bom pol kot kura brez glave.

Drugače mi je pa zagrebški živalski vrt super! Sploh proti ljubljanskem. Ni primerjave!!user posted image

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 3219
20.8.2008 7:49:10   
tave
Jutro še od mene. Evo ponujam  user posted image , če bi katera.
Vidim da ste se mele fino  učeri. Ja jest sem še vedno brez avta, tako da upam da so ju3 že bo in da se končno vidimo.
Klavdija kok je treba zdej nakazat za 1 par. Sej kokr sm kura, sem glih spregledala kje.
No dons pa jest dobim v varstvo od svaka tamalo k je stara 7 let. Ma to sploh ne bo panike, ker bo itak s Tio.
Tdej pa čakam kdaj se bo Tej zbudil, da greva v pekarno po vroče žemljce.
Ja vidim da ene pridno hujšate, jest se pa kr ne morm spravit. Vanili, Janja bravo.

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 3220
20.8.2008 8:08:46   
noa1
Dobro jutro!
Midvesva tudi že kako uro pokonci, kar pri nas ni navada. In spali smo tudi bolj malo,, pa še pokakala se je ponoči in sem  mojega prosila če jo on previje in je potem nekaj bemtil zraven in mala full v jok, pol sem jo pa jaz še kako uro okoli nosila, da je nazaj zaspala.user posted image  Groza v glavnem. Zadnmje čase bi mojega kar skozi okno pognala. SE bo terba spet malo razkurit, ker potem je par dni super ati in možuser posted image , pol pa spet vse po starem.
Eh....se tako malo javim, pa še to takrat, ko imam kaj za jamrat. Saj bo bolje.

Sedaj pa grem malo previt, da vidim kako so kaj njeni izpuščaji. Je dobila neke izpuščaje kot koprivnico ob robovih pleničk. Najprej sem mislila, da od vročine ali nove kremice za ritko, sedaj pa nisem več prepričanauser posted image . Rdečina se kar širi in če ni bolje, se greva danes pokazat k P.
Joj sem sedaj klobaso napisala.....me ni terba brat.

Mišk: daj javi kako je bilo v ZOO v ZG...mi se tudi že nekaj časa odpravljamo tja.

Klavdija: jaz bi ti dinarčke tudi kar preko Teke poslala, samo se  moram še z njo zmenituser posted image  

(odgovor članu tave)
Neposredna povezava do sporočila: 3221
20.8.2008 8:31:45   
VANILI
user posted image

evouser posted image

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 3222
20.8.2008 8:31:52   
*kinnie*
Dobro jutro.

Danes je bila še kar "solidna"  noč v primerjavi s prejšnjimi in hvala vsem za ....

Lane31: Naše zdravstvo je res izkoriščevalsko. Če ne bi delala v njem, si še predstavljati ne bi mogla,  o čem govoriš. Pri nas so sicer nosečnicam bolj naklonjeni, pa tudi mislim, da se držijo zakonodaje glede nočnih.....smo pa vsi nenormalno obremenjeni. Groza ej.
Konstantno premalo kadra, posledično delo nalagajo do onemoglosti.....in potem če sem poštena, še zdaleč ni kvalitetno opravljeno. Itak so važne samo številke,....mah brezveze. Potem pa dobiš še plačo tako, da bi se najraje zjokal...

Janja: Ti dam čisto prav glede bolniških. Jaz sem ena izmed tistih, ki vedno, kadar je otrok bolan, vzamem bolniško, ker se zavedam, da me ne bo imel nihče rajši, če se "žrtvujem" za delodajalca. Pediater me je včasih malo postrani pogledal.....niti enkrat mi ni sam predlagal bolniške, vedno sem morala sama rečt.... Ampak za moje otročke vse!!!! Je pa prav svinjsko, da je bolniška za otroka tako slabo plačana......he he pri nas večkrat predlagajo, da namesto bolniške punce koristijo ure.....ja pa ja....ni šans!!

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3223
20.8.2008 8:35:09   
*kinnie*
He he he Janja, jaz tudi včasih kaj bleknem, kar sploh ni bilo slabo mišljeno, izpade pa bolj tako takouser posted image user posted image user posted image

Sem vedno bolj direktna, se mi ne da več ovinkaritiuser posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3224
20.8.2008 8:36:38   
*kinnie*
Janja, lahko vprašam, kje delaš, lahko na ZS

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Zgodbe malih junakov: Prezgodnji porod zar...
Sledi operacija, strahu je bilo ogromno, saj nisem vedela, ali se bom po operaciji zbudila že kot MAMA ali še kot nosečk...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?