Pandica
|
Evo mene nazaj. Doli sem pojedla en velik sendvič, zdaj pa sem si gor še prinesla vanilijev zavihanček in sem ga že zmlatla Mehurčica lepe slikice in še lepša Eni Mi2 z Eni bi skup pasale, ko obe tak radi jema Aja, podpis pa je 1A. Res čisto drži kaj je napisano. Alina_alin na triciklu je bla tak smešna. Je tak skakala gor in se drla zraven, seveda od navdušenja, ko sem jo vozla po bajti Ja, Zala ima Adidaske št. 19. So ji bile 18 premajhne, 19-ka pa so vredu. Sem pa Nike - ce tut gledala ja, samo mi nobene niso bile tako všeč. Jih dobi drugič Aja, ko smo ravno pri čevljčkih. Imam eno vprašanje. Na kaj ste pozorne, ko kupujete čeveljčke za vaše ? To, da so usnjeni mi je jasno, da niso neki plastik fantastik , pa, da niso preveliki. Samo mi je bilo danes tak "smešno", ko sem ji pomerjala teniske. Ne vem, mogoče, zato, ker je še tak majhna, da mi ni znala nič povedati Je pa rekla še prodajalka kakšno lepo barvo ima Zala, da kje je bila na morju in, če dolgo. Eh, sem rekla, da je kr mulatka na pol Teka ja, itak, roza Tave drži se ju3 v službi