|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 4
21.8.2008 21:40:51   
Alina_alin
Kaj je danes mrk tu gor? Samo jaz strašim in imam monologe...ob keksih. Vedra....ti si gilti...

VELIKO STVARI LAHKO POČAKA -
VENDAR NE OTROK.
OTROKU NE MOREŠ REČI - JUTRI.
NJEGOV ČAS JE DANES.
(Gabriela Mistral, Nobelova nagrajenka)

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 3351
21.8.2008 21:43:06   
Alina_alin
Pandica- in kaj pravi Zala na tricikel? Adidaske- ful lepe. Kak so meni taki mali čeveljčki lepi. Spomladi sem videla ene svetovne Nikice- so bile v  izložbi - št. 18. Ko sem šla not, in pogledala št. 25 (za malčico) - pa mi sploh niso bili lepi...user posted image Kaj naredi velikost... 

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

Neposredna povezava do sporočila: 3352
21.8.2008 21:44:04   
Alina_alin
jaz sem z Banknetom- posebna položnica.

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

(odgovor članu tave)
Neposredna povezava do sporočila: 3353
21.8.2008 21:45:55   
*kinnie*
Mehurčica: ja, evo pa smo spet na istem,....sem komaj dočakala svoj comp,...1 teden sva pa imela vsak svojegauser posted image user posted image pa spet vse po starem....user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3354
21.8.2008 21:48:19   
tave
OK. Ratal mi je.
Vseeno hvala, če mi je kera hotla pomagatuser posted image .

(odgovor članu tave)
Neposredna povezava do sporočila: 3355
21.8.2008 21:49:19   
Alina_alin
Pikijakob-hlače sem dala Teki, ki ti jih bo posredovala. SE bosta verjetno prej videli, kot midve. Nama danes ni bilo usojeno...user posted image

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 3356
21.8.2008 21:51:01   
tave
Klaudija maš ZS.

Neposredna povezava do sporočila: 3357
21.8.2008 21:51:37   
mehurčica
Tave, daj plačilni nalog, referenca v malo okence 99, v veliko okence pa nič.

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 3358
21.8.2008 21:54:36   
mehurčica
Evo našo pridno jedko. Po njenem kosilu - zelenjava z meskom 200ml, je pojedla še celo perutničko.user posted image Kot vidite, si je sama postregla.

user posted image

Danes pa je pojedla celo banano sama. Jaz sem ji samo olupek dajala vedno nižje:

user posted image

Pa še ena od moje zvezdice:

user posted image

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 3359
21.8.2008 21:59:22   
mehurčica
Evo, pa imam podpis. Da bote vedele oktoberke, to je citat od Aline_alin izpred nekaj dni nazaj. Mi je tako všeč, da sem si ga mogla dat. Sem iskala nekaj takega že celo leto. No, pa ga končno imam.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3360
21.8.2008 22:00:53   
mehurčica
Alina_alin, nisem dobila tvojega zs-a. Ne zadnjič in ne danes.user posted image Ne vem kaj je narobe.user posted image Saj tebi verjetno tudi ne napiše, da je prebrano, ne?

Neposredna povezava do sporočila: 3361
21.8.2008 22:01:32   
teka
čer!
sanwebdra, hvala za zanimivo branje, sem se kar malo "potolažila", ker maxa še vedno ponoči fullkrat dojim...
pandica, tvoja pa je prava pupa - vse totalno roza user posted image
alina_alin, a tjaša že trenira, kako bo čez 18 let prek študenta delala na avtomobilskih sejmih in se metala po haubah prestižnih avtov? user posted image user posted image user posted image pa najbrž bo prav toliko cunjic potrebovala na sebi, aha...
max pa je danes bil kar tečen in že par noči spi bolj nemirno...hmmm..ZOBKI? ahahaha, to je pri nas že fora leta user posted image user posted image user posted image
majoli, drži se jutri, vse bo super, maks pa bo tudi čist uredu preživel...meni je tudi kar kriza, ko se spomnim da samo še dober mesec...kako je ta porodniška zletela...še bolj, ker z vami klepetam na rr in v živo...krive ste!  hec, hec...super ste, mi je ful žal, da se nisem vključila med prvo porodniško. ampak je bila zara čisto drugačen otrok, mi ni dala dihat, kaj šele čvekat na rr ali sedet na kavicah...pa naj še kera reče, da ji je na porodniški dolgčas in komaj čaka, da se vrne med odrasle ljudi, eh...

(odgovor članu tave)
Neposredna povezava do sporočila: 3362
21.8.2008 22:08:34   
teka
mehurčica, eni sladka kot vedno. in kaka jedka! ja, moram povedat da je na srečanju kar kuhan stročji fižol mlatila...max sploh ne ve kaj naj s tem dela user posted image bog ne daj, da bi nesel v usta user posted image IN POJEDEL!!!! še zara noče...
klaudija, upam da nisi za naše malčke naročala kakšnih porcij, ker je to potrata hrane...vsaj pri naši, ki mesa ne je, zelenjave, ki je v razpoznavni obliki, tudi ne...hmmm, še dobro da bo pomfri user posted image

(odgovor članu teka)
Neposredna povezava do sporočila: 3363
21.8.2008 22:09:41   
mehurčica
Klaudia, nakazano za naše copatke. Frutko pa jutri pokličem za denar, če bo nakazala ali dala meni.

Lahko noč punce, vas preberem jutri. Grem spat.

(odgovor članu teka)
Neposredna povezava do sporočila: 3364
21.8.2008 22:09:54   
teka
kar se pa citata tiče pa prekleto drži! 

(odgovor članu teka)
Neposredna povezava do sporočila: 3365
21.8.2008 22:14:33   
tave
Punce.
Nočko.

(odgovor članu teka)
Neposredna povezava do sporočila: 3366
21.8.2008 22:26:17   
Alina_alin
Punce, si zamislite- pri nas je ognjemet... v naši vasici-na deželi. Zdajle....user posted image

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

(odgovor članu tave)
Neposredna povezava do sporočila: 3367
21.8.2008 22:26:31   
drobižek
Čer mamice...
Danes pa jaz nimam dobre novice....sem tudi mislila, da Živo mučijo zobki....pa jo ne....za vpis v vrtec pregledajo tudi blato in so ji našli gliste.....pa še zdravila se ne da dobiti v Slo.....napišejo recept in ti povejo, da zdravila v Slo ni in da ga moraš it iskat v Avstrijo.....groza....sem ji že dala pol tabletke in upam, da bo kmalu boljše...boga revica mojauser posted image

Nimam volje kaj več pisat....

Klaudia - denar za copatke si dobila včeraj nakazan ali celo predvčerajšnjim. Pa hvala, ker se s suzanomai trudita za vse nas!

Lepe slikce vseh oktoberčkovuser posted image

(odgovor članu tave)
Neposredna povezava do sporočila: 3368
21.8.2008 22:29:25   
sanwebdra
IZVIRNO SPOROČILO: teka
alina_alin, a tjaša že trenira, kako bo čez 18 let prek študenta delala na avtomobilskih sejmih in se metala po haubah prestižnih avtov? user posted image user posted image user posted image pa najbrž bo prav toliko cunjic potrebovala na sebi, aha...

Citat dneva, tedna, meseca .... user posted image user posted image user posted image

Slikice pa takiiiiiiiiiiiiiiiiiii cuker ...

Aja, se moram považit:
user posted image

< Sporočilo je popravil sanwebdra -- 21.8.2008 22:37:02 >

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu teka)
Neposredna povezava do sporočila: 3369
21.8.2008 22:31:22   
sanwebdra
ja, drobižek, kje pa ste gliste staknili?user posted image

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 3370
21.8.2008 22:33:06   
janja
Pandica, mehurčica - luštne slikce. user posted image

Jaz bom zdele dala gor še nekaj slikic od današnjega srečanja. user posted image

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu tave)
Neposredna povezava do sporočila: 3371
21.8.2008 22:34:47   
Alina_alin
Mehurčica, pa to je nooooro. Že 3x sem ti poslala ZS. Res. Prvič v petek, nato soboto, in še danes- pred pol ure. Pa seveda niti 1x dobila sporočila, daje  prebrano... Halo? Ma kaj je stem... Pa saj pravim, jaz imam
magic tač. Ko se jaz dotaknem comp crkne karkoli...Ma ne res- kaj vi imate tudi te težave?Mehurčica, pa danes sem ti že 3tjič napisala ful dolgo zs, ko sem ti vse obrazložila in še kaj zraven...user posted image user posted image
Teka... u, Tjaška bo že delala kaj preko študenta, samo - v takih oblačilcih pa že ne...grrr. user posted image Bomo FBI naročiliuser posted image Teka, zato brez takih in podobnih....
Mehurčica, Eni je prava jedka. No, moram rečt, da naši se je tudi odprlo - trkam, ne upam preveč hvalit. Samo ona bi samo meseka. Čist nora je na meseka - seveda pečenega pišeka, začinjenega - tistega "našega" - to sem pogruntala na pikniku. In ji ga po koščkih dajem, tu pa tam pa uturim zmiksano juhico za njo. IN pa makaroni so zakon. Celi.
IN danes je pri Teki jedla ko velka grozje in borovnice. V koščki mislim. In - ne boste verjele-kupljeno kašico-sliva- je pojedla ene 40 ml. Prvič - ne morem verjet...

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

(odgovor članu drobižek)
Neposredna povezava do sporočila: 3372
21.8.2008 22:36:21   
Pandica
Evo mene nazaj.

Doli sem pojedla en velik sendvič, zdaj pa sem si gor še prinesla vanilijev zavihanček in sem ga že zmlatla user posted image user posted image

Mehurčica   lepe slikice in še lepša Eni user posted image Mi2 z Eni bi skup pasale, ko obe tak radi jema  user posted image user posted image
Aja, podpis pa je 1A. Res čisto drži kaj je napisano.

Alina_alin  na triciklu je bla tak smešna. Je tak skakala gor in se drla zraven, seveda od navdušenja, ko sem jo vozla po bajti user posted image
Ja, Zala ima Adidaske št. 19. So ji bile 18 premajhne, 19-ka pa so vredu.
Sem pa Nike - ce tut gledala ja, samo mi nobene niso bile tako všeč. Jih dobi drugič user posted image

Aja, ko smo ravno pri čevljčkih. Imam eno vprašanje.
user posted image   Na kaj ste pozorne, ko kupujete čeveljčke za vaše user posted image ?
To, da so usnjeni mi je jasno, da niso neki plastik fantastik user posted image , pa, da niso preveliki. Samo mi je bilo danes tak "smešno", ko sem ji pomerjala teniske. Ne vem, mogoče, zato, ker je še tak majhna, da mi ni znala nič povedati user posted image
Je pa rekla še prodajalka kakšno lepo barvo ima Zala, da kje je bila na morju in, če dolgo. Eh, sem rekla, da je kr mulatka na pol user posted image user posted image

Teka  ja, itak, roza user posted image user posted image

Tave   drži se ju3 v službi user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu tave)
Neposredna povezava do sporočila: 3373
21.8.2008 22:43:11   
Pandica
Drobižek    joj, šit, kje pa je gliste dobila? user posted image   user posted image   za Živo

Alina_alin     user posted image    za Tjaško, da lepo papca ( končno ) gh. Kaj dojita se še veliko?

Janja   ko bodo slikice naložene mi povej, da jih pogledam.

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3374
21.8.2008 22:43:57   
VANILI
oj
končo doma. oba otročka že spita, jaz pa sem ugotovila, da 2 sladoleda popoldne nista glih prmerna večerja in razmišljam o enem jogurtu.

janja, hvala da si danes fotknila.

majoli,fajn, da greš v službo - saj veš, denar je žal pomemben. Maks je toook srčkan, da bo omrežil vsakogar, ki ga bo pazil, pa tudi ti se boš navadila, brez skrbi. Itak je važno, da si z njim kvalitetno. Kaj pomaga, če je starš kao z otrokom, če zraven bulka tv, na primer. Pa vsak večer ga boš dala spančkat, ga poljubila za lahko noč... in to so potem draoceni momentki v življenju, boš vidla.

da pokomentiram današnje fantke (ja čist rez bebik smo bli!!!):

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?