Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

vprašala bi vas, kakšne so razlike me daventovim in tupperweajevem lončkom (tistim z nastavkom) - vem da ma KAsija od T, jaz mam aventovega. Ne morempa primerjat. No, zanima me, če je T lonček univerzalen. Ker A lonček - nastavek je različen glede na starost. Moti me dino to, ker moraš se ornk potrudit, če hočeš potegnt.
đezvo...sem kavo vsula kar v toplo vodo....prej zavre
...Pri nas tudi še čakamo....ono tetko,....pa nič...pa tudi čutim, da se prav nič ne pripravlja, da bi prišla.....Za kateri mesec jo naročiva? Jaz samo upam, če je do sedaj ni bilo......je ni treba do sredine avgusta.....
Upam, da se kmalu neha. No, zdaj pa res grem spat.....
Ampak zdaj pa me je malo strah postalo, da bi še enkrat zanosila, ker res ne bi rada bila več noseča, kaj šele da bi mogla dat še enkrat strah pred porodom...Niti nimava več kam stisnit še enga na teh 54kvadratih.. Sej vem, da je mala verjetnost, da bi sploh zanosila, če konkretno paziva, ampak vseeno je kak procent možnosti. Kondomov pa ne morem...