VANILI
|
dobro jutro! o kinnie, hvala za kavico! naša se zbuja skor vsak dan kakšnič, pa samo pokliče, pol pa včasih ji rečem, da je vse o, včasih pa pol moj gre k njej - a medtem že zaspi, tud ne vem, do kdaj bo tako, mogoče do 7,leta, ko menda strahovi počasi izginejo, ker zdaj so še realni, ne vem, mali pa standardno - po 2-3x na noč, tako se doji, kot da bi bil čist sestradan, zutraj pa trenutno spi tam do osmih, a kaj, ko mami hodi spat ob dveh, tako da se pridružujem zombi-klubu eno ornk pomembno vprašanje mam; povejte mi, ali je ok tisti čistilni set za pomivat po tleh, ko dobiš tako vedro z odcejevalnikom in tisto wasch-mop kao metlo, ne vem čist kako se reče, tisti štil s čupo na koncu, namreč do zdaj je mož pomival po tleh, zaradi mojih rok, pa sem se domislila, da bi si tisto kupla, no nekaj pač, da mi ne bi bil otreba močit rok, kako pa picte kopalnice?? prej sem jaz vedno drgnila z gobico, ampak sem mela pač roke mokre, zdaj pa iščem alternativo s štilom, prosim za kak nasvet jaz sem tud za srečanje, super, samo če ne bo scalo še 2 dni, da ne bodo tla čist mokra kinnie, pa daj pridi ti v Lj, Bled mi je majčkeno predaleč