|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 4
7.7.2008 15:47:14   
skuštrana
Valči, v Hr je nov zakon, sedaj lahko spredaj voziš otroka do 2 leta starostiuser posted image Evo, sem se pozanimala - just 4 youuser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
7.7.2008 18:55:48   
suzanamai
Evo mene punce, končno malo časa, da se javim. Imamo skozi neko gužvo in enostavno ne uspem priti do računalnika.
Vidim, da je večina v komuni, no jaz pa spet odhajam v soboto, gremo malo na morje in prav tako pospravljam, saj ni lepšega, kot če se vrneš v tipi topi hiško. Je še moj rekel, ko smo prišli iz Italije, kako je lepo, ko te čaka vse čisto in urejeno. Upam da bo tokrat kaj pripomogel k temuuser posted image .

Mai si je omislil bazen in sedaj imamo cele dneve kup otrok na obisku, no saj je luštno, ampak mami mora pa vse pripravit in vse pospravituser posted image . Ja kaj čmo, tko pač je. Vanili mi smo danes kar malo podložili bazen na tisti strani, kjer je nižji teren in je veliko bolje. Dva dedca sta porinila rob, jaz sem pa spodaj potisnila eno rolo polivinilauser posted image . Sedaj je okrogel, prej je bil pa ovalenuser posted image . Pa izgleda da Maiu voda full odgovarja, saj je koža veliko boljša. Smo načrpali tistih 6kubikov kar iz podtalniceuser posted image . Nam je pa včeraj veter dvignil ponjavo in sem imela 1 uro dela, da sem vso svinjarijo ven pobralauser posted image , sem bila jezna ko user posted image .

Drugače pa Zoja še vedno puza kot vojak, počasi se postavlja na vse štiri, naredi par metrov in potem omaga, ter je užaljena ko.... sama se že usede in vstane ob Maiu, kadar leži pri njej na tleh. Na sploh je Mai njena najlubša igrača. Se je pa na dopustu tako navadila na vse tri, da je prav hudo, ko gre moj v službo, cel dan ga išče. Včeraj je imel ravno dnevno in ko je prišel ob 9h zvečer domov, ga je bila tako vesela, potem pa v jok, ker je ni takoj vzel k sebiuser posted image . No ko je končno prišla na svoj račun, ga je pa tako objemala in se stiskala k njemu, da je revež ves popraskanuser posted image . Mi je prav fino in zanimivo, da je tako navezana na vse tri, ker Mai je bil do 3leta le name. Verjetno tudi zaradi dojenja.

Nič sedaj moram pa skupaj spravit vse izvide, saj ima Mai jutri kontrolo na dermi.

Majoli in Kasija WB, se kaj vidimouser posted image .

< Sporočilo je popravil suzanamai -- 7.7.2008 18:57:21 >

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
7.7.2008 20:50:55   
Kasija
majoli wb

midva sva tudi za srečanje ta teden

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
7.7.2008 21:54:25   
pingi
Hej hej!

Vas je včeraj in danes kaj zalilo? Ali odpihnilo? user posted image

Majoli in Kasija, dobrodošle nazaj v antikomuno!

Zombi klub - evo, še jaz se prijavim. Naš tudi kar sedi in stoji v posteljici sredi noči in se zraven prav glasno jokca in oh in sploh je nezadovoljenuser posted image
Mah, jaz kar mislim, da so zobje krivi. Imam vsaj tolažbo, da bo kaj bolje user posted image

Službe - jao. Danes sem bila v službi s tamalim in je itak že totalna norišnica in bi najraje videli, da pridem nazaj že včeraj. No, so me pa sfehtal, da bom avgusta delala ene zadeve doma.user posted image  No, ampak jaz vsaj imam službo, čeprav zaenkrat samo do konca septembra...
Vanili, Majoli, enega user posted image , da se vama izide po željah!

KOMARJI - ahh, kako jih sovražim, te požrešne samice!!user posted image  Mi imamo totalno vojno z njimi. Smo se čist "zamrežil", pa nam še vseeno kdaj kakšna pije kri.
A deluje eterično olje citronke isto kot tiste sveče, ki jih kupiš za na vrt? Kaj pa, če te sveče kuriš v prostoru?? Suzanamai, ti si pisala o tem - kakšne so tvoje izkušnje?
Še kakšna druga učinkovita metoda? Vesela bom vsakršnega predlogauser posted image user posted image

Srečanje LJ - ja, seveda, da bouser posted image   Sem mislila, da je itak zmenjeno, ker mi more Tave itak dekco prinestuser posted image
Mislim, da bo četrtek ob 10h na Kodeljevem kar primerno. Vreme bo OK.
Kaj pravite?

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
7.7.2008 22:22:33   
VANILI
pingi, šuruser posted image

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu pingi)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
7.7.2008 22:51:08   
Margareta
Pozdravljene, Kasija, Majoli, pa pandico sem zasledila ene par strani nazaj.

Jaz sem pucala do zdajle, sem bila tolk fejst jezna in samo to me sprošča, da drgnem umazanijo.

http://www.ednevnik.si/?w=Margareta

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
7.7.2008 23:46:23   
VANILI
matr kaj mi vse ven meče, od elektrike do postov, ma ne grem še enkrat pisat

(odgovor članu Margareta)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
7.7.2008 23:47:09   
VANILI
margareta, kaj te je pa tko razjezilo?? Viš, jaz pa takrat vso voljo izgubim, kamoli da bi šla še kaj delatuser posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
8.7.2008 0:22:11   
VANILI
a dons sem pa sama tle gor? no, nič hudga, re se pobrat za spat,
tole pa mi je ratalo dat na you tube,
pa lahko noč

http://www.youtube.com/watch?v=BBD1sqp-KTQ

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
8.7.2008 6:25:37   
*kinnie*
Dobro jutro

Pri nas ga tudi zadnje dni mulčki malo lomijo, ta večja  bolj...se ponoči zbuja...danes sem celo spala pri njej. Načeloma mora spati v svoji postelji, ampak zadnje dni se mi prav smili, ker več kot očitno ima krizico,....mali je pa kot budilka, zjutraj ob 6 auf.....ni pardonauser posted image .

Zdaj vam še kavico skuham,...
user posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
8.7.2008 8:12:18   
VANILI
dobro jutro!
o kinnie, hvala za kavico!
naša se zbuja skor vsak dan kakšnič, pa samo pokliče, pol pa včasih ji rečem, da je vse o, včasih pa pol moj gre k njej - a medtem že zaspi, tud ne vem, do kdaj bo tako, mogoče do 7,leta, ko menda strahovi počasi izginejo, ker zdaj so še realni, ne vem,
mali pa standardno - po 2-3x na noč, tako se doji, kot da bi bil čist sestradan, zutraj pa trenutno spi tam do osmih,
a kaj, ko mami hodi spat ob dveh, tako da se pridružujem zombi-klubuuser posted image

user posted image eno ornk pomembno vprašanje mam; povejte mi, ali je ok tisti čistilni set za pomivat po tleh, ko dobiš tako vedro z odcejevalnikom in tisto wasch-mop kao metlo, ne vem čist kako se reče, tisti štil s čupo na koncu,
namreč do zdaj je mož pomival po tleh, zaradi mojih rok, pa sem se domislila, da bi si tisto kupla,
no nekaj pač, da mi ne bi bil otreba močit rok,
kako pa picte kopalnice??
prej sem jaz vedno drgnila z gobico, ampak sem mela pač roke mokre, zdaj pa iščem alternativo s štilom,
prosim za kak nasvetuser posted image

jaz sem tud za srečanje, super, samo če ne bo scalo še 2 dni, da ne bodo tla čist mokrauser posted image
kinnie, pa daj pridi ti v Lj, Bled mi je majčkeno predalečuser posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
8.7.2008 8:17:13   
VANILI
nič, nobene še ni tu gor,pa se potem kaj postamo, grem žabota rihta, že kliče

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
8.7.2008 8:27:04   
tave
Jst sm gor, jst!!!

Jutro.
Ma sm dala našga čmrla spat pa kr noče. Kr neki jokca pa kr neki je sitn. Ne vem a je vreme krivo al kaj.user posted image
Grem ga mal prečekirat.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
8.7.2008 9:04:15   
Kasija
Dobro jutro.

Hvala za kavico user posted image .

Vanili Bravo Teo!
za čistit po tleh sem imela prej tako trdo gobo na koncu držala. se da lepo pomit in ne daješ rok v vodo, ampak tisto trdo gobo moraš najprej namočit enih 5 ali 10 minut, da sploh postane mehka, Je pa veliko svinjarije gor sčasoma. zdaj imam tisti h2o parni čistilec in je super - samo cena je nekoliko zasoljena. tu pa res nimaš stika z vodo.

Zombi-klub Elian se tudi več zbuja zadnje čase. Sicer potem spi pri meni/nama, tako da se vseeno naspim. Samo kakšno noč se pa zbuja kar na 10 minut po trikrat.

Aja, pa reče mamamama user posted image user posted image  Samo še ni to čisto to, zveni pa dobroooo.

Srečanje kodeljevo ob 10h ustreza. sicer mi je pa vseeno kje se dobimo. pridem kamorkoli user posted image

(odgovor članu tave)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
8.7.2008 9:23:53   
VANILI
oj kasija!
hvala za informacije,
bravo za elianovo čebljanje, živa ga pogreša, tokrat ga omenjauser posted image

user posted image h2o; plis, kdor ga ma, kok stane, a lahk laminatstem pucam, kako se ga uporablja, a je dost sam stem pol čistit

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
8.7.2008 9:32:28   
VANILI
h2o-sem si prebrala, tako da bi prosila samo za izkušnje (ni treba tehničnih infos)

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
8.7.2008 9:34:25   
mama06
VANILI in Teo bravouser posted image user posted image user posted image .

Naš mulc se tudi že lepo plazi po vseh štirih po kolenih, samo občasno še z glavo počiva na tleh. Je prav smešen. Se pa vedno več vstaja in počasi tudi lahko malo postoji na nogah.

Zombi klub - danes ne spadam vanj, saj smo lepo spali. Ko se je zbudil, pa sedaj že par noči prakticirava z dragim vodo in ne zize in danes je ful uspelouser posted image user posted image user posted image . Samo 3x v roku ene ure je hotel zizo, pa je dobil vodo, se takoj pomiril in potem spet celo noč dalje spal do pol osmih. Urgiranje je bilo od pol dveh do dve in petnajst ponoči.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
8.7.2008 9:39:51   
tave
Ja jest sem tud za kodeljevo. Iak ker moram dekco prinest. A ne  Pingiuser posted image ?

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
8.7.2008 9:41:59   
tave
Ja Teo pa že čist rastura. No sej mi tud počasi napredujemo.
Mišk ne se sekirat kr naš Tej je tud bolj lene sorte in počasi napreduje, pa se ne sekiram več, ker me je fizioterapevtka potolažila da en prej eni pa kasnej.

(odgovor članu tave)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
8.7.2008 9:47:40   
lane31
Jutro vsem......da se še jaz pofočkam ,ko je glih tako vreme ,da morava noter biti
Vanili.....mali je pa car ,on že sam stoji ,pa kako fino zna past user posted image

Moja je dva dni nazaj sedela v kuhinji user posted image in se potem še parkrat sama vsedla ....zdaj pa spet tema - ne včeraj ne danes nič user posted image .......toliko da je pokazala ,da ona tudi zna

Dopustnice.....dobrodošle nazaj ........mi pa v nedeljo krenemo......pa še nič nabavljeno ,niti generalke še nisem naredila doma.....sem ista kot suzanamai ,ni lepšega kot se vrnit v bleščeč dom ....

Mama06.......bravo za lažje noči.....pri pijački je pa tako , moja se sploh ne doji pa isto pride noč ,ko hoče 3x na uro piti -navadno korog 2h zjutraj.....no zdaj že tri dni spet ne user posted image

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
8.7.2008 9:49:20   
drobižek
Mamice lepo pozdravljene še od mene!

Se javljam po dolgem času, upam, da še niste pozabile na mene....

Vidim, da se dopustnice vračajo iz lepih krajev...mama06, kinnie, suzanamai, kasija, majoli, Pandica....mi gremo v avgustu na počitek.

Smo pa imeli krst v nedeljo in je bilo zelo lepo. Štirje novokrščenci so bili tokrat. In to pri deseti maši, ki je trajala kar debelo uro. Sem se bala, da bo Živo težko krotiti, pa je bila tako pridna. Na začetku je bila malo presenečena nad novo okolico, potem pa jo je petje in župnikov glas popeljal v sladek spanec...res pridna punčka moja.

Pa tri nove zobke imamo zgoraj...tako da je vseh skupaj zdaj 5.

Kupili smo nahrbtnik in že parkrat šli z Živo na krajšo turo. Je čist lepo zadovoljna v njem in gleda naokrog. Zdaj, ko bo časa malo več, pa ga mahnemo še kam. Na prelepo Gorenjsko mogoče...pingi hvala za informacije o nahrbtniku, ampak sva potem kar isti dan že kupila. Istega kot mate vi, pa še dežno prevleko zraven - za vsak slučaj....

Toliko za enkrat na kratko . Se še javim.

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
8.7.2008 10:05:34   
Margareta
Dobro jutro,

*Kinnie*
- hvala za kavico. A prideš v četrtek mogoče na Kodeljevo?

VANILI - bravo ta Tea (a sem prav sklanjala?)

Zvečer sem bila jezna na deca - zaradi dreves, ne vidi gozda. Pa še nekaj je. Včasih sem se sproščala tako, da sem šla na fitnes, ali pa tečt, zdaj pa pucam. In me to sprošča. Čudno, ampak pri meni deluje - bolj sem jezna bolj drgnem.

mišk - Eva, ne dela še čisto nič od tega, kar delajo drugi, še plazi se ne. Premika se tako kot kača, po trebuhu. Ampak je bil Val isti, oz. še bolj nezainteresiran, pa me ne skrbi. Zadnjič jo je pregledala fizioterapevtka - pa je rekla, da je vse v redu. Aja, Val je shodil pri 15 mesecih, par mesecev kasneje pa že vozil kolo. Tako, da je ful spreten. Zdaj se vozi pa v glavnem samo še v rikverc.

H2O - ta čistilnik, pa tudi mene zanima. Videla, sem ga v Top-Shopu, pa zadnjič je imel Špar akcijo - za 50 eurov (ampak, mi je prodajalec rekel, da so bili slabi, da so jih množično nosili nazaj), in da se ne splača kupiti najcenejšega.

Kakšne izkušnje, prosim.

Ma, ne morem, da ne bi - a ni nobeni všeč tale komad?
Meni gate trga.

http://www.youtube.com/watch?v=cH2X5PolerA

http://www.ednevnik.si/?w=Margareta

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
8.7.2008 10:08:05   
mišk
Vanili: Jst imam doma za pomivad Veledin močo. Sem zadovoljna. A moraš pazit, da kupiš prav Veledinega ali katerega drugega kvalitetnega, ker drugač se tiste krpice kar stran cefrajo in izpadajo. Pri enem izmed takih sem tako klela!user posted image

Zombi klub: Se ne včlanim vanj!user posted image  Spet spimo kot topi po 12 ur v eno (včasih še dlje). Samo takrat, ko so bli zobki, pa smo se ene par noči enkrat na noč zbujali. Pa se mi je kar kravžlalo...user posted image  Razvadla nas je ta punca.

Pampers v Tušu: A katera zbira tiste njihove Pampers točke? Za kaj mislite zbirat? Jst sem se odločila, da bom zbrala 40 točk za tisto glasbeno zvezdico. Res je mogoče bolj dojenčkasta, a bo pa za sestrco al pa bratca.user posted image

Ka je fajn vreme danes! Taka fajna klima. Nobene sparine.

(odgovor članu drobižek)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
8.7.2008 10:09:04   
tave
Ja margareta se vidi da smo zelo blizu letnik. Ma mi je čist vsak komad ušeč k ga daš gor DJ Margareta.

(odgovor članu Margareta)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
8.7.2008 10:09:40   
valči
Skuštrana,hvala,hvala stokrat,da si se pozanimala in bravo za nov zakonuser posted image
Mi tako zelo prav pride,ker user posted image nebi mogla same pustit zadaj v lupinici z otrokoma,kaj če začne jokat bruhat,kaj bi otrokauser posted image .Tako bomo mož in midve zNino spredaj,otroka zadaj in stvar rešena.

Slikala  se je včeraj za osebno in to je urejeno,je bilo po treh poskusih vredu slika,osebno damo v petek delat in upam,da bo v enem tednu naredena.

Ostale mamice,ne morem vsem odpisat,ne utegnem,pa smena pride.Mož.user posted image
Se morda še javim zvečer.bay

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu tave)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nasvet fizioterapevtke: Copati za v vrtec
Preden se odpravite po nakupih ali potegnete iz omare »podedovane« copatke za v vrtec, preverite, kateri copati so dobri...
Kaj določa otrokovo krvno skupino?
Starše pogosto zanima, kakšno krvno skupino bo imel njihov otrok, še posebej, če je eden od staršev Rh negativen. Poglej...

Steklenička.
пеперутка16

Moja malčica je stara 2 leti in se hrani s stekleničko. V dilemi sem, kako in kdaj jo naj odstavim, pomagajte mi.

V obdobju 15-20 mesecev. (100%)

Stekleničko smo uporabljali do njenega 3. leta starosti. (0%)

Število vseh glasov: 1

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!