Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

No, mi smo šli, ker je tisti dan ful pihala burja in je bilo kar znosno.
Sploh od kar zna vstajat. Ne vem kaj bo, ko bom nehala dojit. Ker zvečer se namreč umiri šele z dojenjem...
Kakšne izkušnje imate kaj s takim načinom dopustovanja? A mali kaj pogrešajo očija? Odnosi s starši so pa itak poglavje zase...
Sem ga kar z mašinco, samo se je je bal in se je drl ko nor. Ampak je uspelo, tako da imamo zdaj doma luškanega malega fantka in nič več punčke s kodrčki
, starši in brez
sem jaz doživela prejšnji teden. bilo je zanimivo. tjaša očkata ni vidno pogrešala, saj niti časa ni imela, saj se ji je dogajalo 100 na uro. jaz sem se lahko ogromno ukvarjala z njo, ni mi bilo treba kuhat in pospravljat, za to sta poskrbela starša. iz tega stališča torej krasno. moram pa priznati, da smo si po 1 tedni šli že malo na živce in sem bila prav vesela vrnitve domov. ob ponovnem snidenju z očetom, se je naši tjaši kar zmešalo od veselja...
Sicer pa sva vsaj v avtu ponavljala ali zunaj na sprehodu. Težko je tako živahtnega fanta naučit se tišje izražat. Včasih mi že kar piska v ušesih od vsega tuljenja. Zdaj je pa še Eni začela ponavljat in se oba režita in kričita - najboljše je to početi v avtu.
Upam, da mi uspe priti. Najverjetneje pred posvetovalnico ne prideva, saj Tjaša včasih tudi do 10h spi...Potem pa, če pri pediatrinji hitro porihtava, priletiva. Ker pozneje pa moram spet po Špelo...
madona saj pa je že 9m mimo