|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 4
5.8.2008 13:22:00   
maja zarja
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ENI........user posted image user posted image

(odgovor članu teka)
Neposredna povezava do sporočila: 2451
5.8.2008 13:31:44   
lane31
IZVIRNO SPOROČILO: teka

SUUUUUUPEEEER Eni!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BRAVO user posted image user posted image user posted image user posted image

2uRSAE.....full lepe slikice.....Boru so se pa precej posvetlili lasje kaj ?

Ulaa......kdaj pa si imela termin poroda....ker sama sem ga imela 30.10 in na ta dan rodila pa mi poteče zadnjega septembra user posted image

Majazarja.......da ja pridete na piknik .......gledekosil ,zdaj ko gospodična končno je koščke bo lažje ,še vedno pa kuham veliko zelenjave ipd........aja eno stran nazaj imaš link od piknik placa v postu od Klavdije - na besedico tukaj klikneš user posted image

Donči bravo za podvige,da mamico ne bo več skrbelo user posted image
Ma ti naši oktoberčki so čisto po jusu nareti ,vsi vse ob pravem času in noben nič ne zaostaja ,razen kdo (Eni,Neli ) prehiteva dogodke user posted image user posted image

Lupinica.......mi jo še vedno imamo ob 9200g ,če pa ji je tak fajn ,pa tako lepo zaspančka noter ,pa mir med vožnjo ,da me je kar strah menjat zic user posted image ,ji je pa še prav - noge sicer na sedežu a glava tam kjer mora biti user posted image ,če bi bila pa tečka bi jo verjetno dala ,saj so že veliki mulčki user posted image

Yenny Anny..........saj to misliš 150km v obe smeri kaj user posted image ker v eno smer je res too much.....čeprav 75 je tudi obup ,grozno .....kako dolgo se voziš domov ?

Lep dan vsem........kje pa je Margareta in Kinnie ,Pandica je na morju še.......uživači.......jaz bi tudi še user posted image

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

(odgovor članu teka)
Neposredna povezava do sporočila: 2452
5.8.2008 14:04:20   
mama06
mehurčica super za Eni. Sem ravno včeraj razlagala mojemu, da te jutri, ko bom v MB pokličem in če hočeš, da ti dam Allernovo, saj je imam dovolj še zateuser posted image

Vsem našim oktoberčkom čestitke za gibalne napredkeuser posted image user posted image

noa1 še imaš tisto zameuser posted image user posted image user posted image

podaljšanje porodniške - sem danes oddala in čakam na odgovoruser posted image

dopust - smo se odločili, da gremo v septembru za pet dni v Kranjsko Goro

2ursae - še nisem imela časa pogledat slikicuser posted image . Ja res nimam časa, zato se samo tu in tammalo javim, ker sem nonstop letečauser posted image user posted image

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 2453
5.8.2008 14:09:49   
mama06
2ursae - sem še vaše slikice pogledala in ste superca. Vidim, da ste se imeli prekrasnouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2454
5.8.2008 15:13:31   
Ulaa
lane31:  ja sej tako kot ti, saj sem mislila da s 1.10 grem v sluzbo user posted image user posted image user posted image oz. se bom se malo doma crkljala, ker bom imela se dopust.
Lupinica: mi smo jo pa ta teden zamenjali za sedez. Nas skrat ima skoraj 10 kg in smo ga komaj notri stlacli, zdej v sedezu je pa tako finoo.
A ste videle, ko v BC prodajajo klimo za v avtosdez?

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2455
5.8.2008 15:34:43   
janja
IZVIRNO SPOROČILO: sanosan

Mi smo pa se šli še včeraj popoldan pokazat svoji zdravnici in je dala kri pregledat, pa ni bilo nič hujšega na krvni sliki, tako da je rekla, da bomo morali na izpuščaj počakat in da morama v sredo na kontrolo. Na moje veliko veselje pa se je včeraj zvečer vročina zaključila in danes dopoldan je Brina narisala na trebušček in hrbet male rdeče pikice user posted image . Tako da sreča, da se je dalo z dežurno p. v nedeljo zmenit, da ne napiše antibiotika in da se je izkazalo, da sem prav sumila na 6. otroško.

Zdaj pa me čaka projekt ponovne uvedbe goste hrane, saj Brina med tem časom ni hotela nič drugega jest kot moje mleko.

Pri nas je vročina tudi minila. Danes je pa ves pikast po trebuhu in za vratom. Jaz mislim, da je to od potenja. A se mogoče motim? Kako pa sploh zgleda 6. bolezen? Je pa postal tudi strašno neješč. Sem ga prej stehtala, pa ma pol kg manj, kot pri 8. mesecu. user posted image moj otrok hujša. Pa ga silim jest, a kaj ko noče. Pol se pa dere. Mene pa grdo gledajo, češ kva ga silim. Očitno bova morala še enkrat do P.

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu sanosan)
Neposredna povezava do sporočila: 2456
5.8.2008 16:24:33   
janja
A mi lahko katera pove, če to lahko zgleda kot 6. bolezen?

user posted image

Sem šla brat simptome v knjigo, pa kar klapa. Visoka vročina 2-3 dni, nato pa izpuščaji.

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 2457
5.8.2008 17:02:55   
Alina_alin
Mehurčica, Eni,  vesela sem za tebe - super novica!
Janja-  ja mislim, da je to 6.bolezen. Po opisu sodeč. Prvorojenka jo je imela, Tjaša (še) ne. Pa se spomnim, da tudi takrat ni imela apetita - sicer pa kateri bolan otrok je ješč? Bo vse nadoknadil, ne skrbi. Hvala za izčrpen opis za jasli, zlata si.

VELIKO STVARI LAHKO POČAKA -
VENDAR NE OTROK.
OTROKU NE MOREŠ REČI - JUTRI.
NJEGOV ČAS JE DANES.
(Gabriela Mistral, Nobelova nagrajenka)

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 2458
5.8.2008 17:09:06   
Alina_alin
Lupinica,  še ne razmišljamo, kljub temu, da ji v avtu ne ustreza vožnja. Je še premajhna za sedež. Samo naša je pač peresne kategorije...
Noa1,ki te si ?
Porodniška iztek- 8.10. kot sem imela rok uraden novembra. Sicer sem imela rok 30.10 po ZM, ko sem tudi rodila. Lane31, nas je ful malo takih, a ne? Po izteku še bom izkoristila dopust in nato na šiht. Ravno danes sem klicarila v kadrovsko in šefa, pa se mi ni noben javil, tak da v naslednjih dneh naredim točen izračun in dogovor, do kdaj bom še doma.

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 2459
5.8.2008 17:37:58   
sanwebdra

IZVIRNO SPOROČILO: Alina_alin
Jasli:
Kolko otrok je v jaslih na 1 vzgojiteljico(normativ)?

Do 15 otrok na vzgojiteljico in pomočnico!

2ursae, super slikice. Ful fajn. Še zdaj čakam na dodaten info o Hvaru!user posted image

Bravo Eni - zdaj pa hitro z mamico na en jogurt!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SREČANJE ŠTAJERK??? Jutri?user posted image

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

Neposredna povezava do sporočila: 2460
5.8.2008 18:06:52   
kmarija
Janja - verjetn je 6. bolezen
Pri nas je bilo isto 3 dni vročina, potem pa naslednji dan ogromno pik - po obrazu, trebuščku, hrbtu, rokah, nogah... 2 dni so se full videle, danes (3.dan) pa že izginevajo user posted image
Je pa zelo neješča že od začetka vročine (verjetn je mal na dieti tko k mami user posted image )

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 2461
5.8.2008 18:11:05   
suzanamai
user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: maja zarja

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ENI........user posted image user posted image

BRAVO ENI user posted image user posted image user posted image

Klaudia mi imamo dva nova zobka. Torej skupaj 4 in to vsi spodajuser posted image . Piknik plac je ok, vendar se ravnokar nekaj dogovarjamo za morje konec avgusta, tako da nas postavi pod vprašajuser posted image

Lupinica je pri nas še vedno aktualna, sicer smo ravno danes sprobali stolček, ki smo ga podedovali in je zakon. Vendar lupinica ostaja, dokler je ne bo prerasla, kar pa verjetno še nekaj časa ne bouser posted image .

Srečanje v četrtek prideva.

Zdaj pa moram šibat, se vidi, da se pripravlja k dežju in je sitka...

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu maja zarja)
Neposredna povezava do sporočila: 2462
5.8.2008 20:34:00   
mama06
sanwebdra - si tu?user posted image user posted image user posted image . Te vidimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 2463
5.8.2008 20:36:30   
mama06
The No-Cry Sleep Solution - ena je pisala, da je njen dragi to preštidiral, uvedel doma in je ratalo. Se ne spomnim katera, me pa zanima, kje se da dobit/sposodit knjigo??

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2464
5.8.2008 20:51:35   
Alina_alin
Kakšen je torej plan za jutri - Mb in srečanje...- da si naredim plan za jutriuser posted image

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2465
5.8.2008 21:15:56   
Jenny Anny
Lupinica smo jo žal prerasli, smo imeli eno res malo in imamo že kar nekaj časa avtosedež, je pa ful zadovoljna not. Včasih cvikam, da sem jo prezgodaj dala v sedež, ampak v lupinico naše dolginke nismo več mogli stlačit (saj s kilami nimamo problemov).

Lane31 ja 150 km je v obe smeri, HB vsaj to. Ja mi vzame 1h v eno smer, ker skoz nekaj popravljajo AC, pa zdaj končno pacajo skup tisti dolenjski krak, ampak to bo verjetno trajalo še najmanj eno letouser posted image

NO naša danes že spi, pa upam, da bo kaj bolje kot sinoči, ko se je 3x zbudila

Srečanje naju v četrtek ne bo, ker šibava na Dolenjsko (se bom morala saj s tabo še kaj zmenit majoli), jutr pa mava posvetovalnico.

Pa nočko.

Neposredna povezava do sporočila: 2466
5.8.2008 21:24:39   
teka
čer!

evo sem ostala sama z otrokoma (ki že spita user posted image ), jaz pa pred comp z ribicami in pivom. že dolgo nismo katerega spile... odkar ni pandice in kinnie, a ne? user posted image

štajerke, jaz sem za srečanje jutri, lahko tudi na limbuškem nabrežju (se potem lahko kar k mami povabim na kosilo user posted image user posted image user posted image ). ste za? mi tud ni problem se zapeljat v ruše, da po dolgem času vidimo ruške bejbe user posted image

(odgovor članu Jenny Anny)
Neposredna povezava do sporočila: 2467
5.8.2008 21:33:13   
sanwebdra
Srečanje jutri torej ob 10.30 - 11.00 - Ruše ... Lane31 pa ti povej kje!!!

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu teka)
Neposredna povezava do sporočila: 2468
5.8.2008 21:35:56   
mehurčica
Ja, res je fajn občutek ob negativnih testih. Seveda pa bova vseeno počasi in pazljivo začele spet z mlečnimi izdelki. Mogoče je bilo samo malo prezgodaj za njen organizem - tako kot pri jerneju, ne Mama06? Allernovo kar ti porabi. Jaz ji kar z riževim mlekom delam vse te Linote, pire, polento,... Zadnjič, ko sem bila zvečer zunaj, je celo 2dcl spila. Ji je zgleda všeč okus. Iz kakšnega mleka je sploh Allernova?

Sem še cela zašvicana....sem bila na orbitreku + krepilne. Joj, te mišelinke na trebuhu....kdaj bo to spuhtelo?user posted image Ob makovih štrudlih bolj počasi, ne?user posted image

Eni se je danes pazila pri moji mami. Od 10h - 14h. No, do 12h je itak spala, tako da sta se v bistvu družili le 2 uri. In ko sem prišla nazaj, me je tak začudeno gledala, kaj se jaz tak veselim. Češ, saj sva se pred 5min videle.user posted image Sploh me ni pogrešala očitno. Mislim, da ji v jaslih ne bo hudega. Bolj obratno..user posted image

Naše morje: hvala vsem za lepe misli. Smo šli danes tja in uredili zadeve tako, da bo. Itak, da bo. Saj sem rekla, da more bit.user posted image

Srečanje jutri: dajte se prosim ve zmenit, ker jaz se mogoče dobim s prijateljico, ki je nisem nekaj časa že videla. Pa še na občino morem it spremenit bivališče itd.

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

Neposredna povezava do sporočila: 2469
5.8.2008 21:40:21   
mehurčica
Klaudia, 8€ je na vsakega ali samo za odrasle?? 

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 2470
5.8.2008 21:49:20   
noa1
Hojla!
Zadnje čase mi bolj slabo znese biti tule gor. Čez dan sva zunaj, zvečer pa moj zasede računalnik, tako da še komaj kaj preletim.
Drugače sva OK. Imamo 2 zobka, perd par dnevi paje dobila dar govora in čeblja in čeblja...še posebej rada s starimi gospemi v parku, one se pa kar topijo.user posted image
Danes se je pazila pri mojih in se je že prav vnesela...me spšloh ne pogreša, je pa bila zelooo vesela, ko me je spet videla in se je kar prilepila name.user posted image

ENI...........saj sem vedela, da s to prelepo pupo ni nič narobe. Super, da ni alergije.

Pikice in 6 bolezen: a je možno da se pikice pojavijo samo na hrbtu? Ajša jih ima že par dni, ampak samo na hrbtu.

Mama06: ja še imamuser posted image . a prideš jutri? V A pa še nisem bila. Mogoče pa gremo v kratkem.

Alina_alin: kako je lepo slišat/prebrat, da si med pogrešanimi

Pikijakob: če rabiš jutri slučajno prevoz, lahko pridem pote. Pa tudi zate še imam nekaj.user posted image  Ali če ga rabi katera druga..... za eno še je placa.

Srečanje: pridem, samo sporočite kje in kdaj

Saj vem, da sem spet 100 stvari pozabila napisat in punce omenit...ne zamerit

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 2471
5.8.2008 21:50:06   
noa1
Mehurčicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za dopust.

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 2472
5.8.2008 21:54:03   
mama06
noa1 WBuser posted image user posted image user posted image user posted image . Čestitke za čebljanje in zobkeuser posted image user posted image . Imaš ZS

mehurčica - super  za dopust. Upanje umre zadnjeuser posted image . Bravo. Tudi ti imaš ZSuser posted image user posted image user posted image user posted image

teka - pivo, kaj je že to?user posted image Odkar sem na dieti, je tudi pivo črtanouser posted image . Spij še enega zameuser posted image

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 2473
5.8.2008 22:11:22   
Jenny Anny
noa1  pikice sam po hrbtu bi pa mogoče lahko imela od vročine, če je naprimer spala v vozeku in ji je bilo vroče

Jaz pa pogrešam še Margareto in Vanili, a sta na dopustu?

To je blo od moje nočke, sem še kar tukiuser posted image

< Sporočilo je popravil Jenny Anny -- 5.8.2008 22:13:27 >

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2474
5.8.2008 22:20:59   
*kinnie*
ojla
Evo se danes samo na hitro oglasim....počitnice so za nami.......in je bilo supeeer.user posted image user posted image

Sem vas takooo pogrešala user posted image ....in vidim, da ste bile ful pridne s pisanjem.....

Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?