|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Otroška blagovna znamka Lebe 16.6.2008 11:32:08
|
|
|
|
hmm...
|
Ne vem, če boš lahko brez računa menjala. Drugače pa sorodnico tako malo vprašaj, da je ta pa ta znamka, kje je to kupila, pa tako malo. Po ovinkih.
|
|
|
RE: Otroška blagovna znamka Lebe 16.6.2008 13:04:18
|
|
|
|
Mišni
|
Prvič slišim, dvomim, da je to pri nas kupila.
|
|
|
|
|
RE: Otroška blagovna znamka Lebe 16.6.2008 14:59:19
|
|
|
|
MAŠKA
|
To znamko brodaja Baby center. So pa to oblačila nekoliko nižjega cenovnega ranga, sicer pa čist vredu za ponosit.
|
|
|
|
|
RE: Otroška blagovna znamka Lebe 16.6.2008 15:41:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem klicala v Bc pa so rekli da tam nimajo.
|
|
|
|
|
RE: Otroška blagovna znamka Lebe 16.6.2008 18:16:40
|
|
|
|
kaya2007
|
mogoče ariel?
|
|
|
|
|
RE: Otroška blagovna znamka Lebe 16.6.2008 18:19:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Nočem je pa spraševat, ker je vse narobe, če rečeš sorodnici, da izdelek ni v redu. Prosim pomoč. Vprasaj jo, kje je kupila tako lušen kompletek, da bos sla kdaj se sama tja...
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiUdarci delujejo — in prav to je problemUdarec lahko v nekaj sekundah ustavi vedenje. Toda ustavljeno vedenje ni isto kot naučeno vedenje.
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
jutranja tabletkanimavezeeali je pomembno s cim sem spila jutranjo tabletko..spila sem jo s kokakolo pise pa da je treba z vodo..vse tablet3 pijem s sokom oz.s vim podobnim zato nisem bila pozorna..hvala za odg.ni problema (
76%)

je problem (
24%)
Število vseh glasov: 128Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!