Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Recimo, da je mojca fenomen za v knjige in jo pustimo v tem prepričanju!
Sama sem ravno v soboto vstopila v 19 teden in se mi je proti večeru zazdelo kot, da se je v mojem trebuhu napihnil mehurček in potem počil. Vse skup se je ponovilo v nekaj minutah še dvakrat, potem pa se ni več pojavil ta občutek. Kar ne vem al se mi vse skup sam dozdeval al sem res neki čutila. Me pa vsake toliko časa nekaj špikne, ampak ne vem čemu naj to pripišem. Mogoče prebavi zelenjave?
sem pa čutila bulo, jest ne vem kako nej vam rečem. mislila sem, da čutim pritisk od povštra, pol sem mislila, da čutim medija, in ko sem vse odstranila, sem še vedno čutila, da je nekaj v meni.
Meni so vse opisovale, kako čutiš in kako je nežno, ampak jaz nisem do 20. tedna čutila nobene nežnosti, nobenih metuljčkov, niti dotikov . Sem pa v 20. tednu naenkrat začutila brcike, resda niso bile fuzbalerske in boleče, ampak bile pa so. Take malo manj intenzivne, ampak od takrat naprej ne mine dan, ne ura, da se ne bi pojavljale. In ta občutek je fantastičen . V 5. tednu pa sem tudi jaz čutila nekaj, ja: neznosno željo in potrebo po tem, da pride 03.03., da me ginekolog že končno pregleda
mojca, prvi mesec črevo povzroča premike. Spodaj ti ves čas nekaj brbota, ampak to ni otrok. Res da se plod že od začetka premika in vrti, samo ti tega ne čutiš pri 5t. Takrat je krivo črevo, tista bula pa je verjetno napihnjenost, ki je prav tako normalna v prvem mesecu.
Jaz tut glihkar čutim bulo. Ponavadi se mi to zgodi po kosilu ali večerji. Menda ja nisem noseča
aaaaaaaaaaaa.....kaj pa ce si ?
ti si tudi za luno. ali imas pa prepocasen internet. neki bo, zihr. ampak najbolj zihr si noseca.
Joj, Mič, sej res, da sem blond, sam kaj ima pa prepocasen internet z mojo bulo? Je pa tut res, da se ščasoma veča , včasih ko se pa vsedem pa nastaneta dve al pa tri majhne bule v zaporedju.
Jaz tut glihkar čutim bulo. Ponavadi se mi to zgodi po kosilu ali večerji. Menda ja nisem noseča
aaaaaaaaaaaa.....kaj pa ce si ?
ti si tudi za luno. ali imas pa prepocasen internet. neki bo, zihr. ampak najbolj zihr si noseca.
Joj, Mič, sej res, da sem blond, sam kaj ima pa prepocasen internet z mojo bulo? Je pa tut res, da se ščasoma veča , včasih ko se pa vsedem pa nastaneta dve al pa tri majhne bule v zaporedju.
Mater mi nešolana. Potem sem tudi jaz noseča.