Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Vsak dan malo pokukam sem gor... vendar vidim same neznane nike(no nekaj tudi znanih) zdej pa prosim če mi poveste kje hudiča hodite...ali spremenile nike???............ ok tudi ostale lahko kaj napišete ne grizem hihi ld vsem
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
hmmmm.........kdo sem jaz in koga iščem ja očitn me že vse pozable kaj vem karin,neva,.....taula ojla.... to so ble te ko včasih tle non-stop čvekale.... zdej pa nbene več..... ja sej no....rada spoznavam nove če ste za to ni panike hihi tak zdej pa v ilegalo no tako...lep dan še lepši vikend želiiimmm hihi papa
18.12.1998se nam je rodila prva sončica-Ksenja 17.09.2001 se nam je rodila druga sončica-Sanja 20.1. 2008se nam je rodila zadnja a vseeno zelo ljubljena sončica-Milenca---- ati blažen med ženami :))
hmmmm.........kdo sem jaz in koga iščem ja očitn me že vse pozable kaj vem karin,neva,.....taula ojla.... to so ble te ko včasih tle non-stop čvekale.... zdej pa nbene več..... ja sej no....rada spoznavam nove če ste za to ni panike hihi tak zdej pa v ilegalo no tako...lep dan še lepši vikend želiiimmm hihi papa
a me smo pa luft al kaj , no vidim da je tole čist interna tema, se umikam z nje. Uživajte v sončku
neeeee niste luftttttttt kje pa sem vesela da se javle hihi ni interna tema nene.....vseh sem vesela!!!!!!!!!!!!!!