Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Všeč mi je vaš forum, a me sprejmete? 23.2.2005 19:42:26
sena
Včeraj sem odkrila vaš forum in moram reči, da sem navdušena nad njim. Vse je tako pisano:sloncek:, vsebine zanimive, še najbolj pa so mi všeč slikice. Stara sem 35, imam 3 otroke: 15- letno Katjo, 7-letnega Roka, najmlajša Neja je stara 3 mesece. A me sprejmete v svoje vrste?
Všeč mi je vaš forum, a me sprejmete? 23.2.2005 20:32:57
Teni_
Seveda, dobrodošla. Glede na to, da vidim, da si štajerka, vabljena tudi na naša srečanja. Dobivamo se v Koloseju vsak torek in četrtek ob 11. ure. Punce pa seveda rade zamujajo. Jaz sem ponavadi točna, razen, če imam še kakšne opravke. Več o tem pa lahko zaslediš na srečanje in dogodki.