|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
13.10.2008 17:15:42   
Pupa7
in ja sm pozabla, vročino mam 37,8  pa nevem a nej vzamem dafalgan (isto k lekadol sam drug ime) al ne, kaj pravte? al nej čakam da sama pade?

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3276
   RE: Marčevke 2009
13.10.2008 17:16:38   
sonček85
bom pridno navijala zate in za tvojo pikico.Srečnoooooooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 3277
   RE: Marčevke 2009
13.10.2008 18:15:28   
Anonimen
Aaaaaaaaaaaaaa, kolk ste naklofale danes.... si bom zvečer vzela čas in prebrala. Se sam tolk javim, da vam povem, da sem še živa (sicer em nesramno boli križ in malo buši), pa da vam povem da vas ne ignorira, sam enostavno mi je danes zmanjaklo časa - sem bila tooolk pridna in vse zlikala in oprala, pospravila - no, od tu tudi bolečine v križu... mami je mal pretiravala.

Se slišmo zvečer, vidim pa da me čaka ogromno branja in nekaj novih članic...

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 3278
   RE: Marčevke 2009
13.10.2008 18:54:24   
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: Dali*

IZVIRNO SPOROČILO: Naja30

Dali, sem pozabila - danes sem kupila laneno olje. Lahko še enkrat napišeš samo, zraven česa vse ga uporabljaš in koliko na dan? Nič ne piše na flaški.


Da zadovoljiš potrebo po omega 3 maščobnih kislinah, se priporoča na dan zaužiti 3 jedilne žlice. To je relativno. Vzemi to kot podatek.

Sicer pa ga uporabljam v solati, da fajn okus, pa na kak kruhek s semeni ga malo pokapam, v omakah, polivkah, zmešam ga tudi v kus kus, namersto masla, v polento, proseno kašo... ma vsepovsod, kjer se da... seveda ga vedno dodam na koncu, tako da se ne prekuhava... Ima dober okus in ga lahko povsod kombiniraš.
Znižuje tudi holesterol, tako, da ga lahko zjutraj na tešče zaužiješ eno žličko...


Hvala!
Sem ga misla danes v pasulj pokapat! user posted image  Ma ne bi bilo ravno to to. user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3279
   RE: Marčevke 2009
13.10.2008 18:58:44   
Naja30
Pupa, ko sem prebrala te vaše cene UZ! user posted image  user posted image user posted image  Tole je pa kar malo hudo! Pol smo v Slo lahko še vesele, namesto da se bunimo nad cenami!
Glede zdravila ti ne znam svetovat. Mogoče kaj na netu piše. user posted image

S tamalo sva bile danes dolgo vzunaj. Mi je pasalo malo svežega zraka, ampak zdaj sem takooo utrujena! Kaj ne bi bila, če sem vstala ob 6.20h zjutraj!user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3280
   RE: Marčevke 2009
13.10.2008 19:05:17   
trezika
Evo mene user posted image Se opravičujem kr se tako dolgo nisem nič javla samo če pa dnevi in ure tako švigajo mimo...No, z mano in pikecom je vse ok, komaj čakama na nov pregled: 21.10. Pa mislim, da bo se počasi razživel...ne upam si rečt, da so to že brcike samo na trenutke se čuti nekaj. Tako pač je to, ko je človek prvič noseč user posted image user posted image Pa fejst sn pridna s pisanjem diplome, sicer vem, da do marca ne bom diplomirala, bi pa rada naredla čimveč. No, obljubljam pa, da se bom poskušala od zdaj naprej večkrat javljat user posted image Aja, dans bom pa sama spala kr je dragi v bolnici, je mel dans zjutraj na poti na delo prometno. En se mu je v rit zabil user posted image HB nima hujših poškodb sam mora bit kakšna dva dni na opazovanju. Sam sn pa dobla takoj mehka kolena, ko so me poklicali user posted image Avto je sicer fajn uničen, se nama ga ne bo splačalo popravljat, ampak to zdaj tk ni niti približno kaj pomembno, sam da je on vredu. Prejšnji teden nam je pa kuhinjo poplavlo, je ena cev počila tk da je še zdaj cela razstavljena in se suši user posted image ... Kot vidite imamo kr pestro...

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3281
   RE: Marčevke 2009
13.10.2008 19:32:32   
Dali*
Naja - ma ti ga kar pokapaj na pasulj, ampak na sveže, italijani rečejo "al crudo". Seveda.

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3282
   RE: Marčevke 2009
13.10.2008 19:34:35   
Dali*
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

in ja sm pozabla, vročino mam 37,8  pa nevem a nej vzamem dafalgan (isto k lekadol sam drug ime) al ne, kaj pravte? al nej čakam da sama pade?


Pupa - ma jst na tvojem mestu ne bi nič jemala. Če si doma, pa sploh. Počakaj, da sama pade. Popij malo več čaja, kakšen bezgov ali lipin čaj.

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3283
   RE: Marčevke 2009
13.10.2008 19:42:26   
Dali*
Ecco, ker je seznam tudi ažuriran in nobenih novih podatkov, grem pod tuš in v postlo brat knjigo, potem pa spat.

Danes je bilo čudovit jesenski dan in sem grabila listje, nabirala kostanj, likala, kuhala kosilo, čistila po hiši...pa še kaj bi se našlo.

Sem se tok razmigala, da je mali vmes še parkart brcnil. Ob 17.00 uri sem imela telovadbo, ampak nisem šla, ker sem raje uživala v čudovitm dnevu. Na teloovadbo bom pa lahko hodila še celih 5 mesecev do poroda. user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3284
   RE: Marčevke 2009
13.10.2008 20:10:14   
_andreja_
nvjeislew


_____________________________

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3285
   RE: Marčevke 2009
13.10.2008 20:24:12   
Zasanjana
Čau bejbe!!

Mene pa danes križ matra. Marc že nekaj časa grunta, da je plazenje super in zdaj raziskuje kar se da, vse razmeče, potrga, prime in je treba bit skozi v akciji za njim, tako da sem bila danes večino časa sklonjena, ker ni bil v varstvu. Zdaj pa mam. Sva šla dopoldne na en dolg sprehod do tržnice, se malo razmigat, pa sem prišla čist paf domov. Kolk jamram, ma v tej nosečnosti mi je res vse težko in sem tolk lena, da me je kar sram, pa niti se ne morem zgovarjat na to, da sem že "stara". user posted image Je še katera takšna? jjasna vem, da ni, ker je bla danes ful pridna!user posted image user posted image

Trezika, vam pa dogaja. Fino, da ni nič hudega z dragim, avto je pa samo pleh.

A že o posteljicah debatirate? Kdaj pa boste začele z rihtanjem sobic za user posted image in nabavljanjem?

Meni se vse to zdi še fuuul daleč, najbrž bom v zadnjih dveh tednih hitela pripravljat stvari in cotke prat. Glede sobice sva se pa z možem že pogovarjala, kako bova naredila, glede na to, da bo majhna razlika med Marcom in user posted image . Sva mislila začasno dat dojenčka v eno sobo, v kateri je trenutno šara še od lani, ko smo se selili. Bi jo bilo treba zrihtat. Potem, ko bosta pa oba že zadost stara, bi jima pa uštimali sobico od Marca, ker je itak ful velika. No, ne vem še.

Evo, možu sem sam mal pojamrala, da me križ boli in se je javil, da bo pospravil posodo iz stroja! user posted image

Bodite fajn!



(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3286
   RE: Marčevke 2009
13.10.2008 21:22:48   
Dali*
Zasanjana, jaz sem pa malo brskala in sem si ogledala tvoje albume. No, ne vseh.
Najprej morem pohvalit tvoje otročičke in WAW stanovanje. A si slike sama naslikala?

(odgovor članu Zasanjana)
Neposredna povezava do sporočila: 3287
   RE: Marčevke 2009
13.10.2008 21:56:26   
Anonimen
Obljuba dela dolg. user posted image Tukaj sem.

Nina00 - Vnetje ušes boli k user posted image . No, upam da so AB prijeli in bo kmalu vse tipi top.

Grahec - Tud meni ni jasno, zakaj vikend traja sam 2 dni? Ga ej tolk prehitro konec. user posted image MF je UZ pregled, kjer ti malo bolj podrobno pogleda in premeri otročička, kolk je težek, velik, če je vse na svojem mestu - mehurček, srček, okončine,... če je dovolj plodovnice, kako je s poteljico (če leži nizko in podobno)...

Piruri - Dobrodošla med nami. Da ne boš čisto malo bolj zgodnja in bo 1.4. tvoje dete hotlo na svet. user posted image Moja bivša sošolka ima na ta dan RD in pravi, da je čist ok. Sem pogledala tvoj kreativni album - same super stvari. Mogoče se motim, pa se mi zdi, da sem zvoje izdelke že nekej videla - mogoče si na Otoku zakladov?

buksi - To da AS greje plodovnico je spet en trič trač. Meni se zdi,d a ne bo nobena par ur poslušla asrčka non stop, tako da tu ni panike. Mislim, da se plodovnica bolj segreje, ko stojimo zraven šporgeta in kuhamo.

helimaša
- Naš tamal je pri 18 mesecih dobil posteljo 90x200cm, seveda ima ob strani oporo, ki jo podkajlaš pod jogi. In spi bolje, ker se je prej veliko premetaval na posteljici. Sicer pa imam jaz tudi zibelko, tolk staro kot je moj brat - že 28 let! user posted image

mama_m - Fino, da je RD uspel. Se bosta z dragim pa čez vikend malo pocrklajla na tvoj račun in račun RD.

jjasna85
- Bomo zate navijale v petek, ti pa hitro javi kako je bilo. user posted image Tiramisuja pa ni več.

Naja30 - No, če bo dieta pomagala... tolaži se s tem, da je samo še cca. polovica do konca.

trezika - Pleh je pleh, važno da je dragi ok.

Zasanjana - Pridna sem že bila, ampak me tko grdo boli križ. user posted image Pa tudi sama ne moram še jamrat, da sem "stara". Ah, bo že bolje.

Če sem katero izpustila jo nisem nalašč (jo ne ignoriram user posted image )...

(odgovor članu Dali*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3288
   RE: Marčevke 2009
13.10.2008 22:31:16   
Anonimen
Vidim, da ste se čez dan načvekale in sedaj ni nobene... zato grem se mal pocrklajt in spat. Nočko!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3289
   RE: Marčevke 2009
14.10.2008 6:48:58   
buksi
Dobro jutro vsem!
Sem že v službi, in malo berem naše čveke.

Ja o AS se vse sorta govori, tudi po drugih forumih, tako , da se itak potem ne ve kaj je res in kaj ne. Sicer pa s pretirano uporabo je pa itak vsaka stvar škodljiva.

Men se je zjutraj zdelo, da sem prvic zacutila otrocka, kot da bi se mi nekaj na hitro premaknilo v trebuhu in ni nic bolelo. Mislim, da je to bilo to, zanimiv občutek.

Moj mozek pa je ta teden doma, ker je zbolel in ima ene vrste pljučnico. Je pa obljubil, da bo nama ta teden kosilo kuhal, da ne bo meni treba, ko pridem domov. Se ze prov veselim, ker vedno kaj dobrega skuha. Se mi pa prov smili,ker ni navajen lezati cele dneve in se sam preklada, ker ne ve, kam se naj da in da bo dopoldne ful zalostn bit sam doma. Kaj cemo, tako pac je.

Upam, da se bo pozdravil do konca naslednjega tedna, ker imava rezervirano za mini dopust.
Midva bova vse potrebno kasneje kupovala. Sedaj sva opremila stanovanje. Imava pa voziček, Quinny 3xl, ki sva ga dobila za porocno darilo.

ok, sem se prevec razpisala.


lep dan zelim vsem, pa da tistim, ki smo v sluzbi hitro mine.

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3290
   RE: Marčevke 2009
14.10.2008 8:06:53   
Piruri
IZVIRNO SPOROČILO: Dali*

Zasanjana, jaz sem pa malo brskala in sem si ogledala tvoje albume. No, ne vseh.
Najprej morem pohvalit tvoje otročičke in WAW stanovanje. A si slike sama naslikala?


Se pridružujem...res lepo stanovanje...ma sej nisi v Sloveniji ne? ...ker pri nas je res težko najt takšne kombinacije pohištva...Lepo...lepo...

Jjasna...na Otok zakladov sem samo prijavljena in grem kdaj počekirat, če imam kakšen problem s kakšnim materialom...drugače pa ne objavljam tam...sem pa na Etsy-u...če poznaš...
Tudi jaz sem se hecala, da bo 1.4...in da mu bomo dali ime HUGO, ker je to glih na ta dan...user posted image user posted image user posted image ...

Oprema za novorojenčka...jaz bi že razmišljala in vse hitela pripravljat...pa se kar malo bremzam....moram počakat še na eno potrditev glede spola...za pupko imam vse od prve, ki je majska, tako da se vse kar klapa...kupli bomo edino posteljico in avtosedež...in mogoče kakšen bolj praktičen voziček...

Gibi...meni so none rekle (stara vraža-spet), da ko prvič začutiš gibe dojenčka v trebuhu, da se bo čez 5. mesecev rodil...pri prvi je bilo že nekako tako...prve gibe sem takrat čutila 7.12....rodila pa se je 6.5....dejte si napisat, pa bomo videli kasneje, koliko ta vraža drži...

LEP DAN vsem in uživajte...

_____________________________

www.by-ab.si

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3291
   RE: Marčevke 2009
14.10.2008 8:19:31   
KOKICA32
Oj, pozdravljene souser posted image !

Javljam vam, da sem bila včeraj na pregledu in se je lepo videla štangica med nogicama, tako da v marcu 2009 pričakujeva user posted image !!!!! Jupi!!!!user posted image user posted image user posted image
Drugače pa je vse okej, edino posteljica je še vedno zelo nizko s tem, da je plodovnice dovolj...
Naslednji pregeld imam 18.11.2008, ko bo delala morfologijo!

Pa ve? Že izbirate imena? Jaz bom začela sedaj, ko vem za spol, čeprav mi ni nič kaj všeč!
Pa stvari že kupujete? Sem zasledila, da ene že, ene pa tak imate še od prej ali dobite na posodo. Super, jaz nisem te sreče, torej si bom morala vse kupiti. user posted image

No, lep, sončen dan vam želim! Papa

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 3292
   RE: Marčevke 2009
14.10.2008 8:33:00   
Piruri
Na...če bi imela user posted image , bi ti lahko jaz odstopla kaj na posodo...vsaj prvi meseci so fajn, da si sposodiš, ker vse prerastejo v momentu...tudi mi bomo imeli po vsej verjetnosti user posted image ...čakam še na 20. teden za potrditev...imam tudi naslednji pregled 18.11....

Imena....midva delava seznam z imeni, ki so nama všeč in potem bova med istimi predlogi izbrala tapravega ...jaz imam enega v mislih, za fantka, pa mojemu ni všeč user posted image ...zdaj sem mu pa dala nalogo naj mi zbrska kakšnega podobnega, ki ni preveč vpadljiv, pa tudi da nima vsak drugi takega imena....

_____________________________

www.by-ab.si

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3293
   RE: Marčevke 2009
14.10.2008 8:40:20   
Naja30
Včeraj sem hotla zvečer še prit nazaj na forum... pa sem SPET zaspala s tamalo. To mi je že kar v navado prišlo. In potem zaspim ob cca 21h, se okoli 23h zbudim in umijem zobe in grem nazaj spat do jutra.user posted image  Mah kaj čem, če pa čez dan nič ne spim. Namesto da bi igrala lenobo...

Dali, a to hodiš verjetno na nos. telovadbo?
Jaz bom pa počasi začela z nos. jogo. Mi je v prvi nos. zelo pomagala pri bolečinah s kolkom in križom.

Zasanjana, jaz te zelo občudujem, da si tako dejavna s tako majhnim otrokom! Star je komaj 10m, ti pa cca 4m noseča. Oh, znano. user posted image  Samo da je bila moja malo starejša, pa vseeno. Najbolj naporno je, ko se začnejo plazit in potem hodit. In ti zdaj tukaj. Saj bo, sploh če imaš varstvo, je to vsaj nekaj. Tija je zdaj stara skoraj 2 leti in moram rečt, da je veliko lažje. Čisto malo je začela celo ubogat! user posted image

jjasna, če se plodovnica segreva zraven šparherta - pol pa tud kuhala več ne bom! user posted image user posted image  Hecam se. Imaš prav, to so eni bedni trači.

Piruri, lahko ti povem iz lastne prve izkušnje, da se hčerka ni rodila 5m po dnevu, ko sem jo prvič začutila! Tako da ne velja pri vseh.

Imena - ojoj, ne spet! user posted image   user posted image  Midva imava pri izbiranju imen vedno take probleme... Ponavadi na koncu moja obvelja, pa vseeno.

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3294
   RE: Marčevke 2009
14.10.2008 8:50:50   
Dali*
Jutro čvekice!

Danes sem celo jaz bila zgodnja. Zbudila sem se že ob 7.50, kar je v vsem tem času kar sem noseča prava redkost. Nikoli se ne zbudim pred 9.30 uro. Nikoli nisem bila taka zaspanka, kot sem sedaj. S tem, da sem včerja brala knjigo do 1.00 ure. Pa še nisem konc. Še 200 strani. Jah, je bolj obsežna.

Imena - ojej...jaz imam nekaj naštimano, ampak moj lubi bi mu rad dal ime Gaber. S čimer se sploh ne strinjam. Že en najin kolega je Gaber, pa tko. In v soboto, ko sva se sprehajala po gozdu, sem rekla: Joj glej ta gaber se pa vsepovsod zaseje." Moj pa pravi: "Ja gaber je tak plevel v gozdu." No, sem rekla in ti bi dal najinemu sinčku tako ime, heh. Pa sem ga odvrnila od imena, heheheheuser posted image user posted image user posted image

Po mojem bo obveljala kar moja. Ampak imena ne bova povedala dokler se ne bo rodil. Je zelooo redko ime. Mislim, da jih je v Sloveniji samo nekaj, gledano po statističnem uradu. Pa lep pomen ima. Tudi ve boste izvedele marca.

Če bo obveljala una vraža bom rodila ravno na dan žena, heh. To bi pa bilo darilo. Če bo pa zamujal se pa zna zgodit materinski dan, heh.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3295
   RE: Marčevke 2009
14.10.2008 9:05:16   
Grahec
pupa7 - Jaz sem imela pred tremi tedni eno virozo in me je zdravnica kar prestrašila, da če imaš okoli 38 vročine jo je med nosečnostjo že nujno zbijat, ker za user posted image  baje ni dobro, da se pregreva. Sama vseeno nisem ravno pretiravala z lekadoli takrat (vsak dan kakšnega več pa že ne), sem raje ubrala bolj naravne metode zbijanja vročine - malce bolj hladen tuš (ne pretiravat -ni dobro da je leden!), pa mlačne obkladke čez meča in je potem vročina bila okoli 37,5.
 
otroška oprema - Midva z možem misliva kupit nov voziček + lupinico in pa previjalno, ker se nama to zdi fajn imeti novo še posebno, ker si želiva imet še kakšnega otročka. Voziček bi imela en trikolesnik, tak za vse terene, ker imava luštne kolovozne poti blizu hiše...  Za ostalo pa bova gledala tudi rabljeno, a dobro ohranjeno. Sestra ima zelo dobre izkušnje s takimi nakupi.

otroška sobica - Zaenkrat je še ne misliva urejati, misliva postavit posteljico v najino spalnico in malo pohištvo preuredit, tako da bi za user posted image  cunjice nastal prostor v že obstoječi komodi s predali. Previjalno pa imam namen imeti v kopalnici. Če bova dobila kakšno ugodno zibelko ali pa košek bi pa imela rada v dnevnem prostoru v pritličju za spanje podnevi in pa da bi imela dojenčka kam odložiti dokler je še tako majhen, da ga ne moreš odložiti na igralno blazino... Si pa ne znam predstavljati, da bi user posted image  spal  ponoči sam v svoji sobici, bi tudi mene verjetno preveč skrbelo zanj.  Ga misliva tam pri letu in pol do dveh letih preseliti v svojo sobico in jo pač takrat tudi urediti z normalno posteljo s kakšno ograjico...

imena - Počasi izbirava tudi imena, ampak bo to še trajalo, saj vedno že izbereva pa se čez par dni eden oglasi, da ni več prepričan, če je to ime res tako fajn...
Samo, kljub temu, da so vam povedali za spol..., vseeno svetujem, da ohranite en kanček dvoma in izberete ime tudi za drug spol, ker poznam par, ki so mu napovedali punčko, pa so na koncu dobili fantka in so bili v takšnem šoku, da je revček dobil ime šele sedmi dan. No meni se to zdi kar malček grozno.
 


_____________________________

Ljubezen je iznajdljiva do neskončnosti.
(sv. Vincencij Pavelski)

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 3296
   RE: Marčevke 2009
14.10.2008 9:26:47   
Dali*
                                    MARČEVKE 2009


    PDP    Ime            (št. user posted image , št. user posted image )    Pregledi, kraj,spol,+ kg, cm buši

user posted image


27.02. 
chichinchek
(28)        (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)              

01.03.  
jjasna85 
(23) 
          
(št.1 user posted image , št. user posted image 0) 29.10., Izola, user posted image  , +3,5 kg 
Anonimna user posted image (32)  (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)      
cita (27)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 22.10.
02.03
ada2 
(29)                    (št. 3 user posted image , št. user posted image 2) 20.10., ?, user posted image  

hedviga (34) user posted image user posted image      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 07.11., LJ user posted image user posted image (?)
03.03. 
jjasna
(26)                  (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)
20.10. , LJ, user posted image -0,5kg, 103cm
Miša99 (33)                (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)     
SanjaB                        (št. ? user posted image , št. user posted image ?)   
05.03. 
Linda25
(28)              
(št. 1 user posted image , št. user posted image 0)          
06.03. 
Grahec (30)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 22.10., LJ, user posted image +1,5 kg, 99 cm   
07.03. 
spps
(26)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 24.10., CE, user posted image
+5,5 kg, 90 cm
08.03. 
yania
(29)                    (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 23.10.,
LJ, user posted image +0,5kg, 85cm
Lolita23 (23)               (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 3.11, CE , user posted image +4kg
11.03. 
petrcaK
(25)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 03.11., CE, user posted image
mama_milchy (27)      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 03.11., Izola, user posted image +3 kg
12.03. 
michell
(28)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)
PERSIDA (32) user posted image  user posted image   (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)21.10., MB,user posted image user posted image +2,1 kg,104 cm
helimaša                      (št. 3 user posted image , št. user posted image 1) 20.10.,             -4,5 kg, 93 cm
mizi
13.03.
imam
(24)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)
trezika (24)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 21.10., Ptuj, user posted image
14.03. 
juli@
(24)                    
(št. 2 user posted image , št. user posted image 0)  
trinity22 (30)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)  
škratka (23)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)             
*TEJČI*                        (št. ? user posted image , št. user posted image ?)   
15.03. 
lejca
(32)                    
(št. 2 user posted image , št. user posted image 0) 19.10.,ITA user posted image  +6 kg, 100 cm 
tina_r                           (št. ? user posted image , št.  user posted image ?)
brskale                         (št. 4 user posted image , št. user posted image ?)
16.03.
dana
(30)                      (št. 2 user posted image , št.  user posted image 1) 03.11., LJ, user posted image

pocka (29)                   (št. 2 user posted image , št. user posted image   1) 05.11., Izola, user posted image  +5 kg       
Infinity1                      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 04.11., NM,   -0,5 kg 
babyg                           (št. 1  , št.  0) 30.10., CE, user posted image   +7kg 
17.03. 
mediuhec
(29)
            (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 11.11., MB, user posted image   +3,5 kg, 85 cm
18.03. 
Dali*
(28)                    
(št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 28.10., CE, user posted image
+2 kg, 81 cm
buksi                            (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0) 21.10., PO, user posted image
tasa_m (25)                      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 11.10., MB, user posted image +1 kg, 82 cm
20.03.
KOKICA32
(32)             (št. 2 user posted image , št. user posted image 0) 18.11, MB, user posted image
evica23                       (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)
gaja (28)                      (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)
21.03. 
_andreja_
  (23)           (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) ?, TRB-CE, user posted image   0 kg, 110 cm     
sanna                           (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)  
mojčika (32)                (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 14.10., LJ, user posted image
+2,5kg, 88cm
pupa7 (28)                   (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 7.11., CH, user posted image +2 kg
jadrnica                        (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 24.10, LJ, user posted image +2,5kg, 83cm
čebeica maja                (št. 2user posted image , št. user posted image  1) 14.10., NM
23.03.
Zasanjana
(26)              (št.3 user posted image , št. user posted image 2) ?, Francija,user posted image
+5 kg, 98 cm
1hruska (24)                 (št. 1 user posted image , št.  user posted image 0) 14.10., LJ, user posted image
pikapoka12345            (št. 1user posted image , št. user posted image 0)  4.11., LJ,        +2 kg
25.03.
piamaria
                       (št. 4 user posted image , št. user posted image 2) 24.10., LJ, user posted image
+5 kg
MONIKQ                        (št. ? user posted image , št. user posted image ?)
štručka** (25)              (št. 2 user posted image , št. user posted image 0)
marec2009 (31)            (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)         
27.03.
lotoska
 
    
                     (št. 2user posted image , št. user posted image 1 )
SRCCEK                         (št. 2user posted image , št. user posted image 1 ) 03.11.
novo (29)                       (št. 3 user posted image ,  št. user posted image 0) 22.10., CE, user posted image +5 kg, 90 cm
28.03.
Nina00
(35)                  (št. 2 user posted image , št.  user posted image 1) 21.10., LJ, user posted image   +2,5 kg
suncicica (29) user posted image  user posted image     (št. 2 user posted image , št.  user posted image 0) 21.10., Ptuj, user posted image +5kg
Tejči H                           (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0) 15.10., LJ, user posted image +1 kg
29.03.
mikroB
(25)                   (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 15.10.,Velenje,user posted image

30.03.
janaja
(25)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 21.10., KR, user posted image  
+0,6kg, 108cm
31.03.
Naja30
(30)                  
(št.2 user posted image , št. user posted image 1) 15.10., LJ, user posted image +2 kg
frulica                           (št. ? user posted image , št. user posted image ?)
kataka21                      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 
Irena 83

xx.03. 
julam 
(33)                    (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)                

anonimnauser posted image (29)     (št.  2user posted image ,  št. user posted image 1)     
kayica24 (24)                (št. 1 user posted image ,  št. user posted image 0) 
pondelak (19)                 (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0)
 
03.04
Piruri (30)                     (št. 2user posted image , št. user posted image 1) 18.11.



Trentno je 70 nosečk!

user posted image

user posted image  

Z nami so pot začele:
user posted image   fragola , Nikita,  zasavka, pikica36 user posted image

user posted image    MAŠKA, ajja, enkratna   user posted image  


ZANIMIVE SPLETNE STRANI:


  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE


  • Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              user posted image DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

  • Še nekaj strani:
user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image  NOSEČNOST                user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image  NOSEČNIŠKI KALK.     user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image  MAMA.SI                      user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA


  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

  • nosečnost in delo
TUKAJ                          TUKAJ

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1     priloga S-1
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2        Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
Priznanje očetovstva
Kako do otroškega dodatka?
Zdravstveno zavarovanje novorojenčka



(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3297
   RE: Marčevke 2009
14.10.2008 9:31:53   
Dali*
Ecco, seznam je ažuriran.
Zdej grem pa lahko likat...

Lep je dan...sonček sije...toplo je...

Naredite si čudovit jesenski dan!

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3298
   RE: Marčevke 2009
14.10.2008 9:44:35   
Naja30
Dali KJE sonček sije??? Na štajerski?? user posted image  Super, tukaj malo nižje je namreč še vedno grda megla. Čakam, da se dvigne in greva s tamalo ven.

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3299
   RE: Marčevke 2009
14.10.2008 10:15:23   
Piruri
Pri nas na primorskem tudi sončece sije...jupiii...spet bo lep dan...tudi mi bomo šli na sprehod...nabirat jesensko listje...za popestritev našega doma....

_____________________________

www.by-ab.si

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Pismo mojemu otroku, ki ga ni več
Danes, ko razmišljam o tebi, držim v naročju tvojo sestrico. Čudovita je, popolna je, srečna sem in ... hkrati neizmerno...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.




Dojenje...
пеперутка16

Do kdaj ste dojile?