Grahec
|
cita , ma katastrofa, da je bila ginekologinja taka! Samo je več takih smotk ali smotkotov. Ma, ne se sekirat!!! Saj boš dobila zase najnaj in bo vse pozabljeno, boš videlaČe pa te skrbi, ker se ni videlo (debelost žal ni edini razlog za slabšo vidljivost, lahko je tudi kak slabši razlog, da je tako, čeprav te nikar ne mislim strašit) pa zahtevaj naj ti da napotnico, da greš delat MF še kam drugam. Če imaš pa možnost pa zamenjaj ginekologa. Drugače pa moja mama je tudi prejokala še pa še med nosečnostmi, ker so bili ful nesramni do nje zaradi teže, pa kaj si misli, da hoče imet tolk otrok in take fore... pa smo se vsi (5) srečno rodili zdravi... tako, da ti kar pogumno!!! Sem pa tudi sama med bolj bajsikami in sva se z ginekologom dogovorila naj malo pazim, da ne bi šla za več kot 10 kg gor med celo nosečnostjo in zaenkrat mi zelo dobro gre. Zadnjič me je pohvalil, včeraj ni pa nič komentiral. On je videl na MF kar je hotel videti, čeprav se mi zdi da se res ni videlo ravno odlično, ampak je tudi skakal sem in tja , premikal tisti nastavek in gledal sem in tja tako, da je bilo težko sledit in če ne bi povedal, kaj je na ekranu, za marsikaj ne bi vedela kaj gledam. jjasna85 ti pa itak veš, da ta prave marčevke smo s tabo, taki anonimneži pa ne morjo nič spremenit. Sicer pa se mi itak zdiš ena taka močna ženska. Jupiiii, danes greva morda kupit vozek! A mogoče katera ve kako je s tem, ga kar dobiš ko vplačaš, ali je treba čakat nanj...