PERSIDA
|
Pozdravček vsem. No lepo vas je brat ,ko že skoraj vse čutite brce.Jaz ,pa še do danes nisem ravno prepričana o njih.Bom morala očitno počakat na tiste konkretne brce ,pri katerih me bo ravno zvilo.Vem samo to ,da eden od njiju obožuje mehur ,eden ,pa želodec.Tako ,da včasih ne vem kje me bolj tišči. Danes se še kar vredu počutim. Očitno ,pa je malo tud krivo prenajedanje čez vikend.Smo malo praznovali rojstni dan.Jaz kot jaz ,pa ker zelo rada pečem potem tud rada probavam stvari med samim potekom.Pri nas imamo ponavadi radi take stvari kjer je kremica zmes.No danes bom ,pa kar na vodi in sadju ,da se malo prečistim.Trebuh mi je začelo potiskati navzven.Sem prav hecna zavidet.Ta ki leži odzgoraj nad popkom se želi očitno pokazat.Pol si predstavljajte kako zgledam ,ko mi pod prsmi štrli ena taka bunka.Odspodaj ,pa se sploh ne opazi ,da bi bil še tam kdo.Je pa res ,da imam velikost maternice že veliko kot ,če bi bila v tridesetem tednu,tako je vsaj g izjavil. No to je bilo malo o nas in našem izgledu. Vonj -že od vsega začetka imam poostren vonj.Največji problem imam ,ko mi res nekaj zelo smrdi.Ne vem ,če je ravno primerno ,pa vseeno,ko grem na veliko potrebo ,pa ,če to ne opravim na hitro in odprem okno potem že .Malo noro se sliši je pa res.Ena stvar mi še dela probleme,pa mi je mal . Lepo se imejte ,pa čimveč lepih trenutkov z vašimi brcikami .Dijo.
|