Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

...barve za tekstil lahko kupiš v kakšni art & hobby trgovini...ne vem, katere imate na Dolenjskem...no, enx sem jih celo v OBIju kupila...in v glavnem, ti opereš kar hočeš porisat (če je novo)...pol si narišeš motiv, ki bi ga imela...najbolj priporočam kakšen svetel flomaster, ki se ga da oprat ali pa navaden svinčnik...še boljše so pa krede...in pol pobarvaš z barvo za teksil...PAZI, da je ne preveč razredčiš z vodo, ker se zna razlezt po blagu...zato jaz dam za podlago pod blago kakšen kos kartona, ki hitro vpije vodo...no, in jaz na koncu še vse obrobim s črno barvo, lahko kar za tekstil s tankim čopičem (kar je dokaj zamudno) ali pa s konturo za svilo (kar je super hitro)...in pol počakaš ene 24 ur (rajši več), da se fajn posuši in vpije v blago...nato pa fajn polikaš z likalnikom (ene tri minute)...tukaj priporočajo, da se da kakšna krpa čez poslikavo, ampak jaz je ne dam in speglam kar direkt, da se barve bolj utrdijo...no in kot sem rekla, lahko pereš na 60°, ampak jaz raje na 30....
ste se pa razpisale...
in seveda tableta ne moreš ločevat ..
). Ko pa nimam pojma kaj bi rada
, sam tud približno ne tako hudo kot sedaj.
že imajo. Delam pa v eni privat firmi, kjer delamo postelnino in kopalke in trikotažo. Nas je okoli 40žensk, pa dva
-Tjašo(očka je že izbral ime), kar je bil kar pozitiven šok, ker sem jaz imela skoz občutek, da je fantek, no me je občutek izdal in sem presrečan ne glede na izid. Predvsem dedk skače od sreče, saj si je skoz želel punčko in je že rekel, ta je pa moja.
Se ti bo pa tole ravno fino izšlo. Diploma, nato pa počitek in uživanje v nosečnosti in nato z dojenčkom