Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
Študiram na ekon. fakulteti, VPŠ, smer Zavarovalstvo. Podatke sem pa morala dobiti od ene naše zavarovalnice, da je še iz praktičnega vidika ne samo teorija. In najprej sem preko enih vez hotela nekaj doiti in so rekli kao, da so to zaupni podatki, da jih ne morejo dat okoli, blablabla... Potem pa sem sama pisno poslala še prošnjo, da to rabim izključno za namene diplomske naloge,... no in najprej so mi odgovorili izmatične poslovalnice, potem sem morala za dodatne oziroma še to kar sem rabila zaprositi iz poslovalnice tu v Lj in končno vse dobila. Itak pa traja, da ti pripravijo vso gradivo, še največ sem pa se načakla, da so se sploh odločili ali so ti podatki javni ali njihova tajnost. Tako, da moram samo še dodat kar so mi nazadnje še poslali in par lepotnih popravkov, pa malo skrajšat in to je to. Se mi zdi, da bom pa kar vriskala, ko bo vsega konec, ker me že pošteno mori tale faks. 
za vaju.
!!).
! dobrodošle nove marčevke!
...in bomo kmalu potrebovali skrinjo zame...
.