Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
Neko osnovno spoštovanje pa pač more bit. 
Če bi jaz mojo taščo ali njenega partnerja med spanjem v WC papir ovila, bi se verjetno še celo leto smejala. Pa tudi nastavljenim igračam in še kakim podobnim paketom. Tudi moja družina bi se vsekakor ob takšnih paketih pošteno nasmejala. Mislim, da smo kar vsi bolj sproščene sorte.
, se raje zabavam na kak drug način, ja sem verjetno med tistimi čudnimi, ki jim res ni do tega, da bi nekoga živcirala s svojimi čudnimi forami
. Vsi so na terasi pili kavo, jaz pa sem se izgovorila, da grem na wc in šla v njeno spalnico. Odgrnila sem odejo in pod njo zmetala vse igrače od ta malega, ki sem jih našla. Na njeno in tastovo stran seveda. Pod povšter sem jima stlačila tisto kmetijo, ki muka, kikirika, laja..Ko sta se odpravila spat, sta popizdila in zmetala vse dol. Ko pa sta se končno vlegla in je začelo mukat...pa je sodu itak izbilo dno. Tašča je rekla, da se je močno poškodovala v neko želvo, ki je bdw iz pliša