Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
...o moškem prijatlu ki vam bi poslal takle mail:...
napadla me je bolezen "pogrešamte" ;) Komaj čakam, kdaj se lahk spet kaj vidiva, ker mi polepšaš dan z tvojim nasmehom, očmi in nasploh z tvojo prisotnostjo. Lepo se mej, pa sladko sanjaj ;)
men se namreč ne zdi tale mail nič kaj prijatljski, a je možno da bi se tale prijatelj zaljubil? Ne vem a je normalno da si prijatelji takole pišejo , al sem sam jst čudna al kaj, ker mi je ko sem ga postavila na realna tla v drugem mailu pisal da sem ga čist narobe razumela
Kot da nimam dost vsega mam zdej še en moški problem več
Oprosti, sam si me pa res v dobro voljo spravla Tipi pač namigujejo, sploh če vejo da bo na plodna tla padlo. To še ne pomen da bi se oženil s tabo. Naskočil pa bi te....to pa skor zihr ja
Človek ti je izkazal svojo naklonjenost, ti pa v trenutku pomisliš na seks, da je zaljubljen in takoj pomisliš na težave....misli pozitivno, pa ti bo njegov mail laskal.
ma ne vem no, jaz česa takega ne bi nikol pisala kolegu/prijatlu al neki, bi pa tole pisala nekomu ki mi je všeč, zato mi je vse skupaj čudno in butast.
ma ne vem no, jaz česa takega ne bi nikol pisala kolegu/prijatlu al neki, bi pa tole pisala nekomu ki mi je všeč, zato mi je vse skupaj čudno in butast.
Pač probal je revež. Bokvi kolk časa je pogum zbiral. Kaj je pa to kaj takega. Ne vem....a se ogroženo počutiš al kako Jaz bi to vzela kot kopliment.
Imaš prav. Pa butast je, d apotem ne prizna, kar je zakuhal. Ampak tebe butasto dela.
Mah ne vem, punček, kaj bi si mislila...če bi sploh kaj. No, in če bi kaj, bi bilo odvisno, kdo je to poslal oz. kaj on tebi "pomeni" ali je to res dober prijatelj, s katerim se lahko vse zafrkavaš, ali je to prijatelj za zaupne pogovore, ali je to nek luzer frend....kaj pa vem, zdaj ko razmišljam, bi od vseh, ki mi pomenijo zgolj"prijatelja, kolega", zadevo ignorirala. In si ne bi mislila nič oz. to, da je tipu malo vročina v glavo stopila.
a kakšne probleme, ja to, da bi si vse skupaj moj partner drugače razlagal, kot je dejansko na stvari, maili so pač pri nama skupni, pa ne vem al naj mu sploh povem o temle, ker po moje bo znoru
Odvisno kakšen je prijatelj drugače. Jaz poznam enega, ki vedno takele pošilja, bolj zato, da punce malo jezi. Ampak morda pri kjeri celo pali... Saj veš, če nobene ne vprašaš, pač ne boš seksal. Če jih pa 100 vprašaš pa ni hudič, da ti pri kjeri rata...
O, šit. A tole je bilo mejlu? Nisem dobro brala, sem mislila, da je bil SMS: Veš kaj, če je pa tako, mu pa kar direkt povej oz. ga pokliči in mu povej, da ne želiš, da ti karkoli pošilja na mejl. Ja vejždeeeeeeee, še tega je treba, res
Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?