Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
RE: Zdaj pa zares: Tian ali Luka? 27.6.2008 21:34:27
LunaLuna
Luka je eno izmed najpogostejših imen v zadnjem času. Statistika! Drugače pa je tudi Tianov kar nekaj. Jst se žal ne bi odločla za nobeno od teh dveh....Luka mi je sicer zelo lepo ime, ampak preveč pogosto.
RE: Zdaj pa zares: Tian ali Luka? 28.6.2008 0:56:31
Marogica
Tian mi absolutno ni všeč. Mi deluje kot skovanka črk, pa naj kaj pomeni v kakšnem jeziku ali ne. Luka pa mi je všeč, vendar jih je kot trave. Zato tega imena tudi ne bi izbrala.
RE: Zdaj pa zares: Tian ali Luka? 28.6.2008 9:23:51
BAMBINA_
Meni ime Luka nikoli ni bilo všeč, Tian mi pa tudi ni... Redkokdaj ne morem iz ponujenih predlogov nič izbrati, ampak tale primer je pač eden izmed tistih redkih
RE: Zdaj pa zares: Tian ali Luka? 9.7.2008 11:50:29
Splet.Ka
Ali ni bilo lani največ novih fantkov z imenom Luka?
Jaz bi ga vsekakor poimenovala Tian, ker mi je ime, odkar sem ga prvič slišala, zelo všeč. Ampak naš , če bo fantek, pa ne bo Tian, ker ostali del družinice s tem ne soglaša .