Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Na prvem pregledu pri G po porodu, mi je glede na to da polno dojim G predlagal za zaščito neko inekcijo (ne vem kako se imenuje), ki jo moraš "obnavljat" na 3 mesece. Ob tem pa mi je omenil, da so možne neredne krvavitve, pa me zanima, če katera ima to obliko zaščite in če se krvavitve res pojavljajo in kako pogosto. Hvala LP!
Imenujejo se depo provera,jemljem jih sama že skoraj 2 leti,samo na začetku so bili manjši izcedki.Zame je to idelana kontracepcija,ne rabim skrbet,vzemat vsak dan :)
Jaz imam z injekcijo zelo slabe izkušnje, po prvi sem krvavela cel mesec, po drugi pa skoraj dva meseca. Sedaj je že 10 mesecev odkar sem dobila zadnjo, pa se mi M še kar ni uredila, namesto 5 dni traja 28 dni.
< Sporočilo je popravil katra55 -- 2.7.2008 9:46:16 >
Jaz imam z injekcijo zelo slabe izkušnje, po prvi sem krvavela cel mesec, po drugi pa skoraj dva meseca. Sedaj je že 10 mesecev odkar sem dobila zadnjo, pa se mi M še kar ni uredila, namesto 5 dni traja 28 dni.
ojej, katastrofa. jaz sem rodila pred 4 meseci in tudi je še nisem dobila. Po prvem produ se mi je pokazala po 3 mesecu.
sem dva meseca po porodu in še nisem dobila , pri ginekologu sem že bla in sem se odločila za Mireno...sedaj čakam, kdaj dobim da mi jo bodo vstavli, je baje majn boleče....upam da jo dobim čimorej!!!
KRTR-jaz sem si jo tudi dala vstaviti,pa še nisem imela .Pa me ni nič bolelo. Potem je bolelo,kak dan ali dva po vstavitvi,no in pol še cel teden,da sem bila že čisto paf.Pa še učiti sem se morala. Mislim,da je vseeno ali že imaš
Na prvem pregledu pri G po porodu, mi je glede na to da polno dojim G predlagal za zaščito neko inekcijo (ne vem kako se imenuje), ki jo moraš "obnavljat" na 3 mesece. Ob tem pa mi je omenil, da so možne neredne krvavitve, pa me zanima, če katera ima to obliko zaščite in če se krvavitve res pojavljajo in kako pogosto. Hvala LP!
meni je G. rekla da se te injekcije ne dobi pri nas-je samoplačniška v avstrji, ona mi napiše samo recept..se pa še nisem odločila zanjo ravno zaradi teh krvavitev.