Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Mene bi pa to dvojno razpi
. No, ampak na srečo takih komentarjev (še) nisva bla deležna - se je našlo kaj dugega.
Ah, ja... Vseeno najlepša hvala za pikepokice, ker na wc ne letam več.
.
Mam čist sesut imunski sistem - sej mi je čist jasno zakaj... Samo, da bo pomagal in bom spet lahko Anžeju kakšen poljubček dala!!! Se mi pa tud nč ne da spečt za jutr... Niti do obiskov mi ni.
In mala Ula je res lepotička.
. Dopoldan greva na sprehod, sva vsaj 1 uro zunaj, ne glede na to kak je mrzlo, sam da ne dezuje prevec. Ostali cas sva doma, se igrava malo z avtki, loncki ki se postavljajo v piramido, telefon,knjigice,porivalec, pojeva, mal pleseva, mal se tud dino sam igra, pa malo lego kocke. Pol po opoldanskem spanju pa spet isto. In ne vem vec kaj naj se se igrava, kaksno igraco bi lahko kupla, da bi mu bilo se bolj zanimivo. Pa igrace so mu tud bolj kot ne spanska vas, on bi vse drugo. Vcasih hitro mine cajt, vcasih pa ura ne gre nikamor. Pa zal mi je ko se ne morem z njim prav veliko na tleh igrat oz. plezat sem pa tja
, sam se pol kr hitro spomnis