Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Evo, jaz sem tudi tle. Zdej sem gledala en film na tv3, je bil kar zanimiv. No pa Marka sem imela zraven, ker je zaspal nekaj čez 7h, pa se je čez pol ure zbudil s ful jokom, pa je kar jokal in jokal in ga ni potolažila ne joška, ne naročje, nič. Potem sem mu pa dala Calpol, čez 15 min je bil pa kot nov in ful dobre volje, se igral, no zdej je pa končno omagal. Se mi zdi, da mu zgornja dvojka ven rine, kolikor vidim, ker je tudi ponoči skoz žurka.
ohoj.pa sem koncno spet mal za racunalnikom.za nazaj vas nisem nic brala tko da pojma nimam o cem se pogovarjate.no sej se sam tko mal javljam da vam povem da smo mi super in da je katja en teden nazaj shodila danes pa naredi ze dvajset korakov sama.pa tudi sam ze vstane na nogice brez opore.bom probala se kaksno slikico njeno prilepit da vidite kaksna je zdej.
ohoj.pa sem koncno spet mal za racunalnikom.za nazaj vas nisem nic brala tko da pojma nimam o cem se pogovarjate.no sej se sam tko mal javljam da vam povem da smo mi super in da je katja en teden nazaj shodila danes pa naredi ze dvajset korakov sama.pa tudi sam ze vstane na nogice brez opore.bom probala se kaksno slikico njeno prilepit da vidite kaksna je zdej.
Ja živjo, lepo, da si se oglasila. Danes Katja praznuje 11 mesecev kajne? Čestitke! Pa bravo za hojo! Ti kar daj slikice, je že dolgo nismo videli.
Ja živjo, lepo, da si se oglasila. Danes Katja praznuje 11 mesecev kajne? Čestitke! Pa bravo za hojo! Ti kar daj slikice, je že dolgo nismo videli.
ja danes je praznovala ze 11 mesecev.hvala za cestitke.
Seznamček je še, vendar že kar star in nekaj malega podatkov manjka. Čakam na kak trenutek več, da ga updejtam in dam gor novega. Recimo da mi je oproščeno, sem na dopustu
Vse najboljše Katji za 11 mesecev in da že tako lepo hodi. Slikico pa le daj kako gor da vidimo to tvojo pupo
Zdej grem pa spat. Sem danes nekaj utrujena ko strela....
sem vas prebrala, zmanjkuje časa za vse. nitka hodi spat ob 21.30 in takrat sem tud jaz samo še za vodoravno, pa me čaka še posoda in kak peglezn. zjutraj pa smo auf md 5h in 6h. se res pozna kako je blo prej fajn k je šla okoli 19h spat in sem pol komot vse podelala. da ne govorim kolk mam plevelno na vrtu, jao jao. pa jest k sem tko atlih za vsak plevel, zdej je pa vse zaraščeno .
vsem slavljenčkom za nazaj in za naprej spet lepo lepo voščim. pa vsem, ki ste na novo shodili in pogruntali nove vragolije, jedli žužke ali karkoli drugega, da ste razveselili in nasmejali svoje starše
nitka se majčkeno hoče celo na nogice postavljat, se tako dviguje z nogicami, ko je na vseh 4. ampak je rita zaenkrat še pretežka in hitro pade dol .
sicer pa uživamo zunaj v senčki v bazenčku.
ne mara pa še vedno ne vozičkanja. ne vem kaj se ji je zamerlo, k se je prej tolk rada vozičkala, zdej pa ni šans. včer smo šli do moje mami (15min) in jo je pol poti moj že nesel, nazaj pa skoraj celo pot. pa sem rekla, da je ne bom vzela ven, pa naj se dere. sam pri nas, koje jeza je to tako kot da bi radio na ful navil na fajn močne zvočnike. zdej sploh ne bomo več ven hodli z vozičkom, mi je neumno, da se jo pol celo pot nosi. pa še to se naveliča in hoče potem na tla da bi plazla. a ker od vaših tud ne mara se vozičkat?
drgač smo pa mi bolj tak tak, zjutraj se zbudimo z vročino in sem ji zdaj zbijala in ma še zdaj 37,7, jest noče nič, calpol mi je ven vrgla, sem ji dala svečko.
skuhala sem ji prežganko, jo je mal pojedla, kaj naj ji še dam? velik za pit, to vem...
pa nič iz nosa ne teče, kihne parkrat na dan, zobje ne vem če so... nimam pojma
naša je imela tudi zdele dva dni vročino ampak smo potem vseeno šli do čateških....no kopale se ravno nisva. Jana smo pa tam pustili za ceeeel teden.To se bom spočila. no v glavnem sem zasledila prispevek neke pediatrinje,da starši čist narobe povezujejo vročino in zobe,da kao ni nobene povezave,da bi imel otrok zato vročino,ampak edino kar drži,je da če ima otrok povišano temeraturo,da takrat zobje lažje ven rinejo.
ojla da se vam na hitro še jaz malo javim. Mi smo ok,naredimo že nekaj samostojnih korakov,stojimo že sami.......najpomembnejše pa je DA SMO DOBILI PRVI ZOBEK IN TO NA VRHU
POOPSIKA čudovite slikce,no sej ni čudno če ti pa pozira mala lepotička . Čestitke vsem slavljencem ker ne dohajam vsakemu posebej čestitat jim pol kr vsake tolk časa vsem skupaj
Hojla! Krst smo dali skozi..... je bilo zelo lepo, oba sta bila pridna, Avgustin ni cel obred spustil niti glasu, samo pridno je poslušal kaplana. Zdaj pa uživamo v hladu.....
Da ne bom vsako sliko posebej komantirala....Enkratne so !! Poopsika, jaz pa ne poznam tvojega gesla, pa tako bi rada videla tvoje slike.... A prideš kaj v Celje? Glej da mi prej javiš, da se dobima na kavici.
Mi smo bili pa danes pri mojih doma, prej smo šli pa na Polhograjsko goro. Mark je bil pa ful priden in k vsakemu je šel v naročju in ful užival. Sem bila tako vesela in ponosna na svojega sinčka. Kako se z vsakim dnem spreminja, pa stvari, ki te skrbijo, se kar same od sebe uredijo. Super!
Moram pa malo pojamrat, da sem kar kar malo razočarana nad mojimi. Tako kot je Sisy enkrat rekla, nobeden sploh ni izrazil željo, da bi ga imeli nekaj časa. Foter je rekel, da bi se mu zmešalo, da bi ga moral pazit eno uro. Ker pač skoz nekam lazi in ga moraš pazit. Smo mislili ta teden it enkrat gor, ker sta oba doma, da bi šla midva na eno kratko kolesarsko turo, Mark bi bil pa pri njih. Pa ima mami žal vsak dan kiropraktika, pa tudi nobenega navdušenja nista pokazala. Pa nič. Zdej samo še bolj občudujem taščo in tasta, ker se s takim veseljem ukvarjata z malimi in komaj čakata, da jih spet vidita in pazita.
Moram pa malo pojamrat, da sem kar kar malo razočarana nad mojimi. Tako kot je Sisy enkrat rekla, nobeden sploh ni izrazil željo, da bi ga imeli nekaj časa. Foter je rekel, da bi se mu zmešalo, da bi ga moral pazit eno uro. Ker pač skoz nekam lazi in ga moraš pazit. Smo mislili ta teden it enkrat gor, ker sta oba doma, da bi šla midva na eno kratko kolesarsko turo, Mark bi bil pa pri njih. Pa ima mami žal vsak dan kiropraktika, pa tudi nobenega navdušenja nista pokazala. Pa nič. Zdej samo še bolj občudujem taščo in tasta, ker se s takim veseljem ukvarjata z malimi in komaj čakata, da jih spet vidita in pazita.
Te čisto razumem Talika, veš pri meni je pa ravno obratno......Moja mami in ati sta čisto vsaki dan z Valentinom in Avgustinom, pa jim ni čisto nič teško...( čeprav sta že v letih). Tast in tašča pa....kaj naj rečem, manj sta z njima rajši ju imata ...nažalost je tako.In čisto vse jima je teško.....ne vem kaj bom naredila konec tega meseca ko gresta moja na dopust
Kdaj je vaš malček prvič spontano prespal celo noč?
(Vprašanje je namenjeno le tistim staršem, ki niso ˝forsirali˝ otroka k temu z raznoraznimi metodami)
že kmalu po rojstvu (37%) do 6. meseca (21%) od 6. do 9. meseca (10%) od 9. do 12. meseca (9%) od 12. do 18. meseca (8%) po 18. mesecu (16%)
Število vseh glasov: 240
Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!