|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del
4.8.2008 16:01:25   
Anonimen
Sisy pravi srčki steuser posted image Ati pa splohuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2351
4.8.2008 16:13:54   
Petjana

no blagor tebi...vidš jaz pa glih kontra.....se bojim da ne bo nič pametnega....kot preden sem zanosila,če so me že poklicali na razgovor je bilo sigurno kaj v stilu prodaja kirbi sesalcev....v ponudbi pa je pisalo da iščejo potnika.
res si ti mlajša,pa obvladaš angleščino,pa več šole imaš(saj imaš faks ane)pa delovne izkušnje.....tko da zate ne bo panike.

TOLEsem prej napisala pupsiki pa mi je neki čudn  citiral

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2352
4.8.2008 16:26:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: janana

no blagor tebi...vidš jaz pa glih kontra.....se bojim da ne bo nič pametnega....kot preden sem zanosila,če so me že poklicali na razgovor je bilo sigurno kaj v stilu prodaja kirbi sesalcev....v ponudbi pa je pisalo da iščejo potnika.
res si ti mlajša,pa obvladaš angleščino,pa več šole imaš(saj imaš faks ane)pa delovne izkušnje.....tko da zate ne bo panike.

TOLEsem prej napisala pupsiki pa mi je neki čudn  citiral

aja, sploh nisem videlauser posted image

ne faxa nimam ampak jst mislm da faksa.

Jst mislm, da faks ni pogoj za dobro službo...poznam kar nekaj  ljudi s faksom pa tudi ne morejo najdt službe tko, da nič ne skrbi če nimaš faksa.

Tiste s faksom ne zamert, govorim o tistih , ki jih poznam...faks je drugače super zadevauser posted image

(odgovor članu Petjana)
  Neposredna povezava do sporočila: 2353
4.8.2008 18:17:32   
Anonimen
sem zdele vidla kako skropucalo sem napisalauser posted image

Hotla sem samo rečt, da se kljub temu, da nimaš faksa dajo dobit super službe!user posted image .
Je pa največ odvisno od človeka...če se znaš dobro "prodati" ni važno al maš faks al ne....

Mi je pa žal, da nisem šla študirat...sej bi še lahko šla ampak po pravici povedano, se mi ne da.user posted image

Moja 2 sta se šla malo pelat s kolesom..včeraj ji je Simon namontiral sedež in zdej se gospodična voziuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2354
4.8.2008 19:36:40   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

mi trije gremo v sredo spet v Laguno..tko da Talika (al pa še katera druga seveda) pridteuser posted image user posted image user posted image

A se potem kar za sredo zmenimo? Midva sva kar za.user posted image

seveda!

mi bi šli že kar zjutraj, ob 9h kaj pa vidva?

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 2355
4.8.2008 19:38:53   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Sisy pravi srčki steuser posted image Ati pa splohuser posted image

hvala,hvalauser posted image

ko je hodil še na fitnes je blo več za videt...tko recimo kot tvoj avataruser posted image   zdej ko je pa kolo u igri je pa vse splahneluser posted image  ampak se ne prtožujemuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2356
4.8.2008 19:47:30   
Sisy
glede služb dam Poopsiki čist prov. Jst sem v svojih 10 letih delovne dobe zamenjala 5 delodajalcev in to ornk firme-ministrstvo za promet, Novartis,Motorola in podobno.Vedno sem menjala ker sem si želela izzivov in noveh znanj, oz. ker mi je kmalu ratalo dolgčas ker sem že kmalu vse obvladala in mi je delo postalo preveč rutinsko.

V glavnem hočem povedat to da je zelo pomembno kako se znaš prodat (tako kot je napisala Pupsi), se pravi kako se znaš na razgovoru predstavit,kako deluješ,če si samozavesten,če obvladaš jezike in pa seveda fajn so tudi delovne izkušnje.Jaz sem službe zmeraj dobila redno in ne prek vez, temveč prek razpisa... prav zaradi tega ker sem se znala "prodat"

Zelo pomemben je tudi prvi stik ki ga ima delodajalec z vami in to je vaš CV oz. življenjepis. Ta mora biti prepričljiv, izpostavljeni morajo biti pomembni podatki in ne en kup nakladanja brez repa in glave.

No, to da se ne imenuje prošnja več prošnja ampak ponudba pa res prvič slišimuser posted image  Ampak glede življenjepisov pa ni problema, če katera rabi pomoč z veseljem pomagam, na temu sem v svoji "karieri" že doktorirala.user posted image

< Sporočilo je popravil Sisy -- 4.8.2008 19:48:34 >

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2357
4.8.2008 19:51:19   
Anonimen

glede služb dam Poopsiki čist prov. Jst sem v svojih 10 letih delovne dobe zamenjala 5 delodajalcev in to ornk firme-ministrstvo za promet, Novartis,Motorola in podobno.Vedno sem menjala ker sem si želela izzivov in noveh znanj, oz. ker mi je kmalu ratalo dolgčas ker sem že kmalu vse obvladala in mi je delo postalo preveč rutinsko.

V glavnem hočem povedat to da je zelo pomembno kako se znaš prodat (tako kot je napisala Pupsi), se pravi kako se znaš na razgovoru predstavit,kako deluješ,če si samozavesten,če obvladaš jezike in pa seveda fajn so tudi delovne izkušnje.Jaz sem službe zmeraj dobila redno in ne prek vez, temveč prek razpisa... prav zaradi tega ker sem se znala "prodat"

Zelo pomemben je tudi prvi stik ki ga ima delodajalec z vami in to je vaš CV oz. življenjepis. Ta mora biti prepričljiv, izpostavljeni morajo biti pomembni podatki in ne en kup nakladanja brez repa in glave.

No, to da se ne imenuje prošnja več prošnja ampak ponudba pa res prvič slišimuser posted image  Ampak glede življenjepisov pa ni problema, če katera rabi pomoč z veseljem pomagam, na temu sem v svoji "karieri" že doktorirala.user posted image

sisy tole se pa moram podpisat, ker se čisto in popolnoma strinjam s teboj!!
Prošinj imam tud en kupuser posted image ...naj dodam še to, da zmeraj priložim še življenjepis v angleščini!

< Sporočilo je popravil poopsika -- 4.8.2008 19:52:31 >

(odgovor članu Sisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2358
4.8.2008 19:51:45   
Talika19
Evo moje dete pančka. Sem preživela, sicer komaj.user posted image user posted image  Bolj se je bližala ura, ko prideta domov, bolj sem bila živčna. Kot en otrok sem bila. Sem letela v garažo, kot da bi mi plačali, ko sta prišla. Joj kako sem ga pogrešala, sem ga tako stiskalauser posted image user posted image , njemu pa itak ni bilo nič jasno. Saj to ne moreš verjet, da lahko koga tako pogrešaš.user posted image user posted image user posted image  On me ni bil pa nič bolj vesel, kot če me ne vidi pol ure, itak se ne zaveda točno zakaj se gre.user posted image  Jah tako je, so že kar veliki tile naši čmrlji.
Bil je pa ful priden, potem je še enkrat spal 45 min. Tašča je rekla, da imamo zelo pridnega otroka.user posted image  
Jutri gre še enkrat potem pa samo še naslednji torek, ko imam frizerja. Ostale dneve pa se bova skupaj crklala.user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2359
4.8.2008 19:52:49   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika

...naj dodam še to, da zmeraj dodam še življenjepis v angleščini!

ja to je fajn jauser posted image

jst pa ponavad tam kjer to zahtevajo....da ni kuverta preveč debelauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2360
4.8.2008 19:55:06   
Anonimen
Talika, super, da je bilo vse okuser posted image user posted image

To, kako lahko pa pogrešaš otroka je pa res nekaj neverjetnega..jst sem imela teh par dni, ko je bila Tjaša pri babici takooo krizo...Ma ni je take ljubezni kot je ljubezen do otroka!!

(odgovor članu Talika19)
  Neposredna povezava do sporočila: 2361
4.8.2008 19:55:29   
Sisy
Talika-vidiš kako je Mark priden, superuser posted image

Zdej ga daš lahko komot še kdaj čez nočuser posted image ...ma ne mal se hecam...ampak imam tak občutek da bi bil tut takrat ful priden....user posted image

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2362
4.8.2008 19:56:14   
Anonimen

jst pa ponavad tam kjer to zahtevajo....da ni kuverta preveč debelauser posted image

a napišeš, še kdaj sexatauser posted image user posted image user posted image ( sej veš, da je hec ane)user posted image

(odgovor članu Sisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2363
4.8.2008 19:58:57   
Sisy

a napišeš, še kdaj sexatauser posted image user posted image user posted image ( sej veš, da je hec ane)user posted image

haha good oneuser posted image

ne nikol ne "razkrijem" preveč...kar se tiče privat življenja.....samo osnovne zadeve....

sej pol ko si dolg pr firmi itak vsi vse o tep vejo in ti o njihuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2364
4.8.2008 20:01:23   
Anonimen

haha good oneuser posted image

ne nikol ne "razkrijem" preveč...kar se tiče privat življenja.....samo osnovne zadeve....

sej pol ko si dolg pr firmi itak vsi vse o tep vejo in ti o njihuser posted image

user posted image ampak je res tko...ko sem še delala v celju smo bli taka ekipa, matr sem vedla, kdaj je imela od sodelavca žena menstro, k ni nič sexal in je hodil okrog k polit cucekuser posted image

(odgovor članu Sisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2365
4.8.2008 20:04:51   
Anonimen
sisy, una oblekca ti je pa danes ful pasalauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2366
4.8.2008 20:08:32   
Talika19
Sisy in Poopsika, super, da sta tako samozavestni pri iskanju službe. Jaz nisem toliko, ker se vedno bojim, da bo izpadlo, da se preveč hvalim, kar se itak ne znam. Ne maram, da bi rekla, da nekaj obvladam, če ne. Poznam primere, ki so se ful hvalili, potem pa ko so delali pri nas, pa ni bilo čisto tako.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2367
4.8.2008 20:08:42   
Sisy

matr sem vedla, kdaj je imela od sodelavca žena menstro, k ni nič sexal in je hodil okrog k polit cucekuser posted image

user posted image user posted image user posted image ta je dobra ja...

pr nas so pa bolj tiste variante-kdo s kom šmira...to je zdej ful in...user posted image  no jst tam ne of courseuser posted image  pol pa na službenih feštah svašta vidim in slišimuser posted image

< Sporočilo je popravil Sisy -- 4.8.2008 20:13:41 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2368
4.8.2008 20:11:27   
Sisy

Sisy in Poopsika, super, da sta tako samozavestni pri iskanju službe. Jaz nisem toliko, ker se vedno bojim, da bo izpadlo, da se preveč hvalim, kar se itak ne znam. Ne maram, da bi rekla, da nekaj obvladam, če ne. Poznam primere, ki so se ful hvalili, potem pa ko so delali pri nas, pa ni bilo čisto tako.

ne tega nikol ne počnem. Moje pravilo je da nikol ne rečem da nekaj znam pa tega ne obvladam...Je pa res da so mi del.izkušnje na različnih del. mestih prinesla ful različnih znanj pri različnih rač.programih tko da je redko kaj v mojem rangu iskanja da ne bi obvladala...

Vem pa kaj misliš...Za moje nadomestilo so zaposlili punco ki ne zna angleško (pa je trdila da zna), moje delo pa obsega predvsem terjatve s tujci in to v angleščini in pol si pa predstavljajte kako to pol zdej zgleda....

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 2369
4.8.2008 20:11:55   
Anonimen

Sej je razlika med kvazi hvalisanjem in med samozavestnim, pristnim pristopom.

To, da pa nekdo reče, da nekaj obvalda pa v resnici ni tako je pa res neumnostuser posted image , fak, sej itak ve, da ga bodo dobili..kera sramotauser posted image .

Ko sem bila jst poslovodja in so na na razgovor prišle ene punce mi je bilo res slabo, ker so bile tiho , vse sem mogla iz njih vlečt, kot da je prišla na smrtno obsodouser posted image .

Všeč pa mi je samozavesten nastop, navihan, proščen...če pa nekdo nabija se mi pa zdi, da ga hitro spregledaš.

(odgovor članu Talika19)
  Neposredna povezava do sporočila: 2370
4.8.2008 20:12:37   
Sisy

mi jo je podarila ena punca ki ima ful dober okususer posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2371
4.8.2008 20:13:48   
Anonimen

Vem pa kaj misliš...Za moje nadomestilo so zaposlili punco ki ne zna angleško (pa je trdila da zna), moje delo pa obsega predvsem terjatve s tujci in to v angleščini in pol si pa predstavljajte kako to pol zdej zgleda....

a resno???
pa kaj je s tem folkom?? Men res ni jasno, da nekaj rečeš potem pa se moraš dokazat in tema...ne morem verjetuser posted image

< Sporočilo je popravil poopsika -- 4.8.2008 20:14:10 >

(odgovor članu Sisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2372
4.8.2008 20:13:59   
Talika19

ne tega nikol ne počnem. Moje pravilo je da nikol ne rečem da nekaj znam pa tega ne obvladam...Je pa res da so mi del.izkušnje na različnih del. mestih prinesla ful različnih znanj pri različnih rač.programih tko da je redko kaj v mojem rangu iskanja da ne bi obvladala...

Točno to sem mislila.
Samo nekateri se res tako prodajajo, potem pa ti izpadeš iz igre, ker si povedal po resnici.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2373
4.8.2008 20:15:07   
Sisy

a resno???
pa kaj je s tem folkom?? Men res ni jasno, da nekaj rečeš potem pa se moraš dokaza in tema...ne morem verjetuser posted image

ja res no...ko sem jo uvajala sem jo morala še anglešk učit...no na konc so itak obupal in so terjatve preložil na komercialo ki je že itak prepolno zaposlena...in zdej komaj čakajo da pridem nazaj...le zakaj aneuser posted image

< Sporočilo je popravil Sisy -- 4.8.2008 20:20:23 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2374
4.8.2008 20:16:11   
Anonimen

mi jo je podarila ena punca ki ima ful dober okususer posted image user posted image

ima pa res dobr okususer posted image .
ne resno ful ti paše na ten pa na barvo las!!

jst zmeraj k vidim kako rjavolasko, ki ima lepo barvo me prime, da bi se kr poštrihalauser posted image ..sej vem kaj boš zdej rekla...user posted image

(odgovor članu Sisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako vemo, da je otrok sit?
Prvi dnevi z novorojenčkom so polni čustev, neprespanih noči in vprašanj. Eno najbolj pogostih je: Ali je moj otrok dovo...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Nakupovanje
patkapatatka

Ko najdeš najlepšo stvar za svojega otroka

gledaš ceno (57%)

kupiš brez nadaljnjega (43%)

Število vseh glasov: 206

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!