|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del
5.8.2008 12:53:48   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: abc100
SPREJETI SMO!!!!

čestitkeuser posted image user posted image user posted image

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
5.8.2008 13:05:04   
Talika19

Zdele sem klicala v vrtec in sem zvedela, da jutri dobim pošto. SPREJETI SMO!!!!

Super, bravo!!!!

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
5.8.2008 13:10:44   
Talika19
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

Punce, koliko obvladate angleško?

Katera bi mi znala povedat, kaj je mišljeno s tem stavkom? Nekako ne ugotovim pravega bistva. Predvsem dela, ki je odebeljen.

But those companies that failed to acknowledge openly the sponsorship element of mentoring programmes left participants open to abuse, the report claimed.

jst znam prevest sam dobesedno kar ti pa verjetn nč ne pomaga ...bi mogla videt v kakšnem kontekstu je napisan da bi vedla kako natančno prevest.

Ja saj dobesedno tudi jaz znam, pomena ne ugotovim.

Pri tem gre za to, da imajo podjetja plačljive mentorske sisteme, to pomeni, da nek mentor (oseba, ki je starejša, izkušenejša) uči nekoga drugega (novih znanj, spretnosti, izkušenj ipd), pri tem pa lahko pride tudi do zlorab.user posted image

jst razumem to tkole:

Tista podjetja, ki niso sprejela sponzorstva za mentorske programe so prepustila udeleženece (torej tiste ki se od mentorjev učijo-predvidevam) nekako na "suhem",...Torej brez mentorske pomoči...ne vem zakaj piše "open to abuse"...ni mi logično zakaj bi bili zaradi tega izpostavljeni zlorabi (če prevajam dobesedno)

Nadaljuje se takole:
Mentees became aggressive and demanding with their mentors if they felt they were not getting on and mentors became impatient with percieved lack of ambition on the part of mentees and failure to make the most of information and access.

< Sporočilo je popravil Talika19 -- 5.8.2008 13:11:27 >

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
5.8.2008 13:19:57   
Sisy

Katera bi mi znala povedat, kaj je mišljeno s tem stavkom? Nekako ne ugotovim pravega bistva. Predvsem dela, ki je odebeljen.

But those companies that failed to acknowledge openly the sponsorship element of mentoring programmes left participants open to abuse, the report claimed.

jst znam prevest sam dobesedno kar ti pa verjetn nč ne pomaga ...bi mogla videt v kakšnem kontekstu je napisan da bi vedla kako natančno prevest.

Pri tem gre za to, da imajo podjetja plačljive mentorske sisteme, to pomeni, da nek mentor (oseba, ki je starejša, izkušenejša) uči nekoga drugega (novih znanj, spretnosti, izkušenj ipd), pri tem pa lahko pride tudi do zlorab.user posted image

jst razumem to tkole:

Tista podjetja, ki niso sprejela sponzorstva za mentorske programe so prepustila udeleženece (torej tiste ki se od mentorjev učijo-predvidevam) nekako na "suhem",...Torej brez mentorske pomoči...ne vem zakaj piše "open to abuse"...ni mi logično zakaj bi bili zaradi tega izpostavljeni zlorabi (če prevajam dobesedno)

Nadaljuje se takole:
Mentees became aggressive and demanding with their mentors if they felt they were not getting on and mentors became impatient with percieved lack of ambition on the part of mentees and failure to make the most of information and access.

user posted image user posted image user posted image hm zdej me je pa nadaljevanje čist zmedlo...pomen prvega in drugega odstavka mi nekako nista v povezavi....ker ta drugi odstavek je čist logičen in razumljiv: Torej , zaradi nesoglasij so učenci postali do mentorjev agresivni in zahtevni , mentorji pa zaradi pomanjkanja zanimanja s strani učencev nepotrpežljivi kar pomeni da ni prišlo do pretoka informacij.

ma jst kot laik sem zdele bolj tkoleuser posted image ...če bi vse prebrala bi se mi mogoče mal bolj posvetilouser posted image

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
5.8.2008 13:48:45   
mojca 32
ojla pri nas stanje normalizirauser posted image user posted image user posted image
v Laguni smo se mi že tudi kopali in je ok, sam takrat ko smo mi bili tam je bila fuull gužva.Mi se hodimo kopat v Rimske toplice ( poceni vstopnina 7e za cel dan) pa še super je tam.Zadnič smo se šli kopat v olimije in tam je pa res SUPER.
Kar se tiče trikolesnikov je naša rada not. Imamo kar 2 .Enega smo dobili v dar enega smo ji pa še midva kupila ,ker ima strehco.

še malo pa bomo pihali 1 svečko

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
5.8.2008 13:50:55   
Talika19

jst razumem to tkole:

Nadaljuje se takole:

user posted image user posted image user posted image hm zdej me je pa nadaljevanje čist zmedlo...pomen prvega in drugega odstavka mi nekako nista v povezavi....ker ta drugi odstavek je čist logičen in razumljiv: Torej , zaradi nesoglasij so učenci postali do mentorjev agresivni in zahtevni , mentorji pa zaradi pomanjkanja zanimanja s strani učencev nepotrpežljivi kar pomeni da ni prišlo do pretoka informacij.

ma jst kot laik sem zdele bolj tkoleuser posted image ...če bi vse prebrala bi se mi mogoče mal bolj posvetilouser posted image

Mah, saj ti pravim, da meni tudi ni. Sploh ne bom uporabila tega članka, pa je stvar rešena. Vseeno hvala za pomoč in trud.user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
5.8.2008 13:51:39   
Talika19
IZVIRNO SPOROČILO: mojca 32

ojla pri nas stanje normalizirauser posted image user posted image user posted image
v Laguni smo se mi že tudi kopali in je ok, sam takrat ko smo mi bili tam je bila fuull gužva.Mi se hodimo kopat v Rimske toplice ( poceni vstopnina 7e za cel dan) pa še super je tam.Zadnič smo se šli kopat v olimije in tam je pa res SUPER.
Kar se tiče trikolesnikov je naša rada not. Imamo kar 2 .Enega smo dobili v dar enega smo ji pa še midva kupila ,ker ima strehco.

super user posted image user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu mojca 32)
Neposredna povezava do sporočila: 2432
5.8.2008 14:19:59   
Petjana
laguna jutri za nas raje odpade,da mi zdaj pred dopustom kaj ne zbolimo

sem pa danes iz prve roke zvedela,ker sem  bila v  vrtcu,kako je s temi vlogami za drugega otroka...torej samo oddaš ,oziroma lahko tudi tam izpolniš,če doma nimaš printerja tisto vlogo za brezplačen vrtec in nič drugega.

abc100........super  da ste dobili vrtec

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 2433
5.8.2008 15:14:13   
tikca
user posted image user posted image user posted image  za vrtec!

Naš se bo pa zdaj par dni pri noni pazil, ker grem jaz jutri končnoooo na operacijo žolčnih kamnov. No,kar cel žolčnik mi bodo vzeli. Kar naj, samo da nimam nobenega napada več! user posted image  Tko, da predvidoma bom v petek že domauser posted image  Ma se bodo že porihtal, ni hudič user posted image

(odgovor članu Petjana)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
5.8.2008 15:19:11   
Anonimen
Oj, ojuser posted image

Mi2 sva se malo potepali zdej pa obe počivavauser posted image .

Naj vam sporočim veselo novičko, da sva rezervirala datum in jutri greva še uredit zapisnik, torej je uradno, poročiva se na Otočcu(poroka na prostem) , 30.5.2009user posted image user posted image user posted image user posted image Jupi, kako sem vesela...upam, da bo tako lepo kot je opisano tukaj:

user posted image

(odgovor članu tikca)
  Neposredna povezava do sporočila: 2435
5.8.2008 15:19:47   
Anonimen
Abc, čestitke za vrtecuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2436
5.8.2008 15:25:18   
tikca
Woow poopsika izgleda superuser posted image user posted image user posted image user posted image   Koliko ljudi pa gre v ta šotor, oz. kolk povabljencev bosta imela?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2437
5.8.2008 15:29:19   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tikca

Woow poopsika izgleda superuser posted image user posted image user posted image user posted image   Koliko ljudi pa gre v ta šotor, oz. kolk povabljencev bosta imela?

Hvala tikcauser posted image .
Tebi pa želim čimprejšnje okrevanje in uspešno operacijouser posted image user posted image user posted image user posted image .

Imela bova največ 50 povabljencev...sva rekla, da bova povabila res tiste najboljše prijatelje in ožjo sorodstvo, tko, da je nama ta cifra ravno prava.

(odgovor članu tikca)
  Neposredna povezava do sporočila: 2438
5.8.2008 15:31:53   
Anonimen
Aja v šotor gre 130 ljudi.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2439
5.8.2008 15:33:46   
tikca
Hvala user posted image

U a tolk, se mi je zdelo da manj. No saj 50 je ena taka luštna številka.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2440
5.8.2008 15:39:36   
Anonimen

Hvala user posted image

Ma ja, je čisto dostiuser posted image ...sva računala od 40-50, plus otroci.

(odgovor članu tikca)
  Neposredna povezava do sporočila: 2441
5.8.2008 15:54:39   
Talika19

Naš se bo pa zdaj par dni pri noni pazil, ker grem jaz jutri končnoooo na operacijo žolčnih kamnov. No,kar cel žolčnik mi bodo vzeli. Kar naj, samo da nimam nobenega napada več! user posted image  Tko, da predvidoma bom v petek že domauser posted image  Ma se bodo že porihtal, ni hudič user posted image

Nekaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za dobro prestano operacijo in hitro okrevanje! user posted image

Pa da bi Lovro lepo preživljal čas v varstvu medtem ko te ne bo.

< Sporočilo je popravil Talika19 -- 5.8.2008 15:58:33 >

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu tikca)
Neposredna povezava do sporočila: 2442
5.8.2008 15:56:11   
Talika19
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika

Hvala user posted image

Ma ja, je čisto dostiuser posted image ...sva računala od 40-50, plus otroci.

Poopsika, super za rezervacijo in prostor.user posted image
Midva sva tudi imela približno toliko ljudi in je super.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2443
5.8.2008 16:10:44   
Anonimen
Talika, ja men je ta cifra čist fajn, itak nisem za une ful velike žurke, sploh pa ne za 1oo ali več ljudi,se mi snameuser posted image , pa noben nobenga ne pozna and so onuser posted image

(odgovor članu Talika19)
  Neposredna povezava do sporočila: 2444
5.8.2008 16:20:48   
Talika19
Jaz pa sem tako na svojega sinčka ponosna.user posted image user posted image user posted image Tašča pravi, da je skoz ful priden, lepo je, spi 2x, lepo se igra in je ves zadovoljen. Tako, da je prav vesela, jaz pa še bolj.user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2445
5.8.2008 16:27:57   
mojca 32
vidim da so bili že vsi otroci  v varstvuuser posted image naša pa še NEuser posted image joj kako krizo bom imelauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sicer pa ne rečte da jo samo jaz ne dam ampak noben še ni pokazu interesa da bi jo čuval pa magar vsaj za kako urcouser posted image user posted image user posted image
aja pa da ne pozabim    končno imam nov album

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 2446
5.8.2008 16:42:57   
abc100

vidim da so bili že vsi otroci  v varstvuuser posted image naša pa še NEuser posted image joj kako krizo bom imelauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sicer pa ne rečte da jo samo jaz ne dam ampak noben še ni pokazu interesa da bi jo čuval pa magar vsaj za kako urcouser posted image user posted image user posted image

Kaj pa če bi sama rekla komu? Jest sem moji mamici prejšn tedn kr rekla, če bomo enkrat probal, da bo prespal pri njih. In je pol takoj zagrabla, tko da je ta vikend že prespal pri mojih. Če pa ne bi rekla, pa ne bi.

28.8.2007 je zajokal najin sinko Janez

(odgovor članu mojca 32)
Neposredna povezava do sporočila: 2447
5.8.2008 16:46:24   
mojca 32

Kaj pa če bi sama rekla komu? Jest sem moji mamici prejšn tedn kr rekla, če bomo enkrat probal, da bo prespal pri njih. In je pol takoj zagrabla, tko da je ta vikend že prespal pri mojih. Če pa ne bi rekla, pa ne bi.

ma nimam komu apak res ne. Taščo je zvilo(ji tudi ne zaupam,ker sploh ne ve kaj početi z njo)sestra ima moža v bolnici in ji nikakor ne znese da bi imela še Ulo,mamico vse matra(zdravje) od njega sestra mi pa še svojga otroka uturi ne da bi imela še njouser posted image user posted image user posted image user posted image pol mi jih pa zmankauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 2448
5.8.2008 16:48:55   
mojca 32
pa še to .sej ko smo na obisku se morava skoz sama ukvarjat z njo, pol si lahk zamisliš kako je.Pa  vsi so jo komaj čakaluser posted image

(odgovor članu mojca 32)
Neposredna povezava do sporočila: 2449
5.8.2008 20:17:40   
Talika19
Mojca32, res škoda, da nimaš komu dat male. Kje jo boš pa imela ko boš šla delat? Kdaj pa začneš?

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu mojca 32)
Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako vemo, da je otrok sit?
Prvi dnevi z novorojenčkom so polni čustev, neprespanih noči in vprašanj. Eno najbolj pogostih je: Ali je moj otrok dovo...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

sindarin

Poznate kakšnega slovenskega proizvajalca igrač?

da (56%)

ne (44%)

Število vseh glasov: 173

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!