Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Punce, ali je danes kaj novega 25.2.2005 10:05:40
|
|
|
|
chips
|
oj jaz sem danes naredila test pa pe vedno nič:((:((:((:((:((:((:((:((:((
|
|
|
|
Punce, ali je danes kaj novega 25.2.2005 10:08:13
|
|
|
|
Kris
|
:hudicek:Chips, si bila prehitra? Kdaj je pri tebi dan D, ko naj se ne bi :hudicek: prikazala?
|
|
|
|
Punce, ali je danes kaj novega 25.2.2005 10:10:56
|
|
|
|
mujcek
|
Danes še pri meni nič novega, jutri pa verjetno že kaj pride:hudicek::grrr: Tudi namišljeni znaki počasi izginjajo in z njimi upanje:((
|
|
|
|
Punce, ali je danes kaj novega 25.2.2005 10:12:14
|
|
|
|
baguSka
|
Moji novi znaki: NO :sloncek::sloncek::sloncek:NO :duda::duda::duda::duda::duda:
|
|
|
|
Punce, ali je danes kaj novega 25.2.2005 10:13:29
|
|
|
|
wawa
|
:)-:)-:)-:)-:)-baguska ti pa si mi:)-:)-:)-:)- kaj pa ko bi veliko:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: pa NO (če že hočeš):duda::duda::duda::duda::duda:?????????????
|
|
|
|
Punce, ali je danes kaj novega 25.2.2005 10:14:02
|
|
|
|
mujcek
|
O baguska :)-:)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
Punce, ali je danes kaj novega 25.2.2005 10:14:02
|
|
|
|
biba77
|
Baguska :zmeden::zmeden::zmeden: NO :sloncek::sloncek::sloncek:????? No, tisto posledico razumem...:ups:
|
|
|
|
Punce, ali je danes kaj novega 25.2.2005 10:16:28
|
|
|
|
kiky
|
ojla,....nič še novega :hudicek:,ne pričakujem ker ni zaželjena pa niti povabila je nisem. bomo videli tam okoli 03,03,kaj se bo zgodilo,... :zmeden::zmeden::zmeden: kiky
|
|
|
|
Punce, ali je danes kaj novega 25.2.2005 10:18:58
|
|
|
|
biba77
|
Punce, jaz jo rabim 4.3. al pa 5.3., tak, da jo kar k meni posljite. sem v tujini, tak, da bo res dalec od vseh potencialnih :nosecka:, velja? :):):)
|
|
|
|
Punce, ali je danes kaj novega 25.2.2005 10:20:45
|
|
|
|
billa
|
moj je danes 21. dan, tako, da sem še daleč od :hudicek:, upam, da zelooooooo daleč;)
|
|
|
|
Punce, ali je danes kaj novega 25.2.2005 10:21:10
|
|
|
|
kiky
|
NO ASTRA, :hudicek: BOM KR SPOROČILA NAJ K TEBI PRIDE,.
|
|
|
|
Punce, ali je danes kaj novega 25.2.2005 10:21:11
|
|
|
|
baguSka
|
Jah punce tko to je... Mojga pač med tednom že tko ni a ne.. Pol pa pride vikend in je skoz en laufanje pa kr neki in pol pač nč ne sexamo. Ta tedn je pa že ceu tedn doma in se men tale M že od petka vleče.:zmeden: Tko da mi niti ne paše, moj pa u pondelk spet gre. In bo spet en tedn naokol. Pa spet zaposlen vikend. Itn. Navijam za boljše čase!:)-
|
|
|
|
Punce, ali je danes kaj novega 25.2.2005 10:25:28
|
|
|
|
biba77
|
:(:(:( Zal mi je, Baguska...:rozica::rozica::rozica: Mogoce pa bo M tudi pred ponedeljkom odjadrala in potem je pa zopet mozno, ne? :miska::miska::miska:
|
|
|
|
Punce, ali je danes kaj novega 25.2.2005 10:27:30
|
|
|
|
Nyah*
|
Huh baguska, tole je pa ze kr neke vrste stradanje od :sloncek::sloncek::sloncek:.:)-:)-:)- Midva sva ful pridna vsak dan, ker sem pac spocita na pocitnicah, upam da :hudicek:do 6.3. ne pride, pa potem koj za 8. marec naredim test in jupiiiiiiii:roza: :modri:dam tudi jaz mojemu darilo za dan žena:rozica::)- Upam da bo!:bravo::miska::pujs: Astra, a jo lahko proooooosim tudi jaz k tebi posljem? Samo da je ne bos poj mela cel mesec, k jo bomo vse k tebi sibale :)-:)-:)- LP
|
|
|
|
Punce, ali je danes kaj novega 25.2.2005 10:30:38
|
|
|
|
anadejka
|
Ojla.Jest mam pa glih danes O in sva z lubitom učer veselo :sloncek::sloncek::sloncek:. Jaz sem potem zaspala,ker sm bla že full zmatrana,on pa me je kšno urco kasneje zbudil in sva še enkrat :sloncek::sloncek::bravo::bravo::bravo:. Upam da se bo kej prjelo!!!:miska::miska::miska:
|
|
|
|
Punce, ali je danes kaj novega 25.2.2005 10:32:45
|
|
|
|
Nyah*
|
vauuuuuuuuuuuuuuu supeeer vceri je bla se polna luna in je baje dobor vplivala na :nosecka:! Midva sva tudi :sloncek::sloncek::sloncek:! Upam da bo, upam da bo:miska::miska::miska:
|
|
|
|
Punce, ali je danes kaj novega 25.2.2005 10:33:01
|
|
|
|
baguSka
|
Ah Astra nč nej ti ne bo žau.. Men ni!:)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
Punce, ali je danes kaj novega 25.2.2005 10:36:29
|
|
|
|
tinkamiška
|
Pa k men jo pošljite:kuza::kuza:, da bova potem z možekom lahko :sloncek::sloncek::sloncek: Prosiiiiim:bravo::bravo::bravo: Včeraj sem dve šalci krvomočnice spila, da bi se že končno kej ulilo pa nič, ne duha ne sluha. Na zadnje sem jo mela 15.1., mislim, pa kje:hudicek: se zdej potika, spet tam kjer je nebi blo treba:grrr: Tle bi rabla zdej en znakec, ki gor pa dol skače:)- Tinka
|
|
|
|
Punce, ali je danes kaj novega 25.2.2005 10:45:45
|
|
|
|
Nyah*
|
Hej Tinka, upam da Krvomocnica ne pomaga, da :hudicek: cimprej pride :(:zmeden::grrr:. Jaz jo namrec vestno pijem, pa :hudicek: nocem niti blizu! Midva sva pridna :sloncek::sloncek::sloncek:, krvomocnica naj tebi prinese:hudicek:, meni pa :duda: ok?
|
|
|
|
Punce, ali je danes kaj novega 25.2.2005 10:47:51
|
|
|
|
biba77
|
Meni jo lahko vse poslete, samo prosim, v vec delih, da ne izkrvavim, ce boste vse naenkrat... :(:( Sprejmem jo pa se za naslednji ciklus, velja? Pobiram narocila: . . . Stradanje od :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:! :)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
Punce, ali je danes kaj novega 25.2.2005 10:50:08
|
|
|
|
tinkamiška
|
Ne, krvomočnica naj bi pomagala pri prekrvavitvi maternice, da se sluznica fajn zadebeli in ker pri meni zdej ni blo nič:sloncek::sloncek::sloncek: bi orala bit posledica Franca:hudicek:, pri tebi pa:duda: Tak da jst sei grem zedj spet skuhat eno šalco;) Tinka
|
|
|
|
Punce, ali je danes kaj novega 25.2.2005 10:50:30
|
|
|
|
Kris
|
Če me bo moja :hudicek: razumevajoča, ti jo pošljem, pričakuješ jo lahko okrog 5.3.. Ne pozabi ji izreči dobrodošlico - saj veš, da se ne premisli in se mi vrne, čreprav pri meni res ne bo dobrodošla.
|
|
|
|
Punce, ali je danes kaj novega 25.2.2005 10:51:38
|
|
|
|
Kris
|
Sorry za te slovnične napake. To se rado zgodi, ker hitro tipkam.
|
|
|
|
Punce, ali je danes kaj novega 25.2.2005 10:52:32
|
|
|
|
tinkamiška
|
joj kake napake:)-:)-:)- Astra zdej smo pa že tri s Piko vred, a bi me morale tud kak voodoo ples odmigat:zmeden: Tinka
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiMotnje menstrualnega ciklusa so precej pog...Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Pranje ritke.
пеперутка16
Ali vaš mož preoblači otroka, mislim pranje ritke in menjavanje plenic?