Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
meni po vseh koledarčkih piše, da bo , zadnje tedne mi vse tetke napovedujejo (glede na obliko trebuha, ki je vsak dan drugačna ). Se mi zdi, da jaz še najmanj vem- vsi drugi me prepričujejo, da bo sigurno to oz. to...
sem pa preverila kitajski za nekaj znank in je pri vseh držal!
boga zahvalite če boste lahko zanosle tak k si zamislite.....
mi2 nisma niti razmišljala kaj bi mela sam da bi imela hvala bogu smo drugič v pričakovanju in ta kitajski zame v drugo ne drži...... želim si samo da bi bli vsi otroci, ki jih bomo imeli zdravi
se podpišem od tole, ker sva midva tudi v taki situaciji, tako da, punce, samo da so zdravi!!!
ja meni ta koledarcek laze za prvo mi je pokazal fantka je pa puncka bomo vidl zdej kak bo kaze mi puncko bomo pa vidli kaj bo ko vun pride :D pa javim