|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   želja po seksu
10.7.2008 7:18:07   
Anonimen
že nekaj časa spremljam tale forum in opažam, da vas je večina, ki zelo rade seksate v ". Jaz imam pa nasprotni problem. Imam prijatelja, ki sva že 5 let skupaj, vendar ne najdeva skupnega kontkta pri seksu. Njemu se K... dvigne za vsak trenutek ko sva sama. Njemu se kar naprej lušta po seksu in me otipava enkrat za bradavico (in to tisto, ki imam zelo bolečo na otip, prosila sem ga da naj to ne počne, vendra ostaja nespremenjen., drugič  po riti in mi vleče dol hlačke ko kuham, da ne govorim ko se preoblačim, se moram že skoraj skrit. Vse skupaj postaja že zelo moteče in mi gredo njegove vsiljive roke že pošteno na živce. Ponoči si ga skoraj ne upam objet, ker me bo sigurno vprašal ali se mi lušta-ta beseda je zame trn v peti. Zjutraj se zbudi prej ko grrem v službo in že spet bluzi o seksu, in se dela ubogega, če mu ne uspe da dobi svoje, ko odhajam v službo.
Dragi forumci, vem, da me vi ne boste rešili težav, ki me bremenije,  lahko mi pa olajšate s kakšnim drobnim nasvetom.  Zelo bi bila vesela,  če bi se javil kakšen moški in mi dal kakšen nasvet.
user posted image user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: želja po seksu
10.7.2008 7:30:25   
Anonimen
jaz sem mela isti problem (oz. ga še vedno mam). povprašala sem moške prijatelje, če je samo naš malo mimo, pa so mi vsi zatrdili, da je to tipično moško in jim je v krviuser posted image . zato si obuvam čevlje s hrbtom proti steni.... mi gre pa STRAŠNO na jetra.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: želja po seksu
10.7.2008 7:48:48   
puncica
ja kolkrat na teden, mesec, leto pa sploh sexata?
Pa a te sploh še privlači, tako sexualno?
A je on tvoj prvi in edini spolni partner?

Hudiča jaz mam vedno tolk podvprašanjuser posted image


Skratka če bi on vsak dan in mu ti daš tam 1× na mesec potem se ne čudim da je tako, jaz bi se na tvojem mestu potrudila in poskušala naredit kompromis med njegovimi in tvojimi željami po sexu, če pa ne gre potem pa ni druge kot da gresta narazen razen če boš prenesla da bo pa (mogoče) enkrat, nekoč seksualne užitke poiskal drugje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: želja po seksu
10.7.2008 8:09:08   
Anonimen
midva seksava skoraj vsak dan, malokdaj se zgodi, da mi ni treba (morda ga spije kakšen kozarček več in zaspi) vendar je zjutraj prva beseda ( SNOČ PA NI NIČ BLO).  Zato nastaja broblem in se jaz ne morem več pravilno sprostiti, če ti nekdo nonstop na P... visi. Poln K: ga imam. Sem kot kašen stroj. sem že poskusila se z njim pogovorit in mi pravi, da je to brez veze, ker itak se vsaki ženski tako lušta nonstop, da si jim meša. Mene zanima kje so tiste potrebnice.

( ma kaki vsak mesec 2x) 

(odgovor članu puncica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: želja po seksu
10.7.2008 8:19:29   
ronja
Hm, včasih mi je res bilo vsak dan do tega, zdaj pa ne vem, če bi mi še pasalo - težko razmišljat o tem, če imaš malega user posted image , ki itak ne dovoli prav dosti akcije... (zdaj pa itak ne smem nič)

Po moje je problem to, da ti to očita - potem ti jemlješ to kot obvezo in seveda obvez ne maramo. Zato se ne sprostiš in ti ni tako všeč in potem se ti še manj da. Krog zaključen. Kaj pa kadar seksata: ali ti je všeč - mislim, ali doživiš orgazem?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: želja po seksu
10.7.2008 9:38:16   
N.SI
No, naj povem, da pri meni je tako, da morava biti oba za... Tudi kadar on je (in recimo, da je večinoma za) in jaz ne - še nisem slišala, da "včeraj pa ni bilo nič"... Taki mi delujejo že mal psiho (oprosti na izrazu) - ampak, da moraš svojo tazadjo skrivat, ko se obuvaš, pa da ne moreš v miru skuhat kosila in ti vleče hlačke dol (ne rečem, če se to zgodi parkrat, ampak govorim o situacijah, ko moraš biti kar naprej na preži!) in da ne omenjam, da ne upošteva tvojih bolečih bradavic!?! Klofuto mu primaži, če ne razume lepega pogovora. No, ne mislim resno, sam bi mu pa povedla milionkrat, da pač nisem pohotnica na kubik, da mi je spolni odnos všeč a takrat, ko imam potrebo... Da je pa NIMAM 24 h NA DAN! In da ti nisi una enih, k se ji sam naprej luštra...

Ej, če tega ne razume, pol pejt stran! Zame so take zadeve že na meji s posilstvom, morda je to huda beseda - a posiljuje te dejansko psihično ("včeraj ni bilo pa nič, a bova zdj... pred službo!") in tudi, ko greš v posteljo z njim na izključno NJEGOVO željo (ki meni meji že na zahtevo) je to tudi fizično posilstvo... Reš se tega stvora... Pa pomoje ima "-" samozavesti in se hoče s seksom samodokazovati in dokazovati tebi, kok maš fajn deca.

GROZA! Pa srečno tebi in  ne obupuj - reši zadevouser posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: želja po seksu
10.7.2008 9:50:55   
Anonimen
Vem,da se banalno sloši,ampak ko bi moj vsaj za polovico bil takšen.
Jaz sem v dolgoletni zvezi,pa vedno več študiram o prevari,ker je moj tak škis,mu sex nič ne pomeni,bi lahko samo enkrat na mesec.Mene pa daje nonstop.Sploh pa še zarad tega,ko je tako hladen do meneuser posted image

(odgovor članu N.SI)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: želja po seksu
10.7.2008 9:53:55   
Lepotica
Punčica meni je pa tvoj odgovor malo mimo. A zdej če mu ne bo dala vsak dan, si pa kr naj poišče drugo za seks, anonimna naj pa nosi krivdo? Ne poznam ženske, ki bi se ji luštalo vsak dan. Že zarad M ne morš v tistih dneh-če si pač kolikortoliko higienski človek.

_____________________________

Vsakemu človeku je usojeno,
da bo našel zaklad.
A le tisti, ki posluša svoje srce,
bo zaklad tudi v resnici našel.

(odgovor članu N.SI)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: želja po seksu
10.7.2008 10:05:18   
ronja
lepotica, hm, no, ja, da se... Saj lahko pod tušem in je vse skup čisto higienskouser posted image . Tudi punce smo različne, kakšni se mogoče res skoz da, meni se včasih je. Samo fino je, da se dva podobna skup najdeta.

Anonimna, ali je tebi všeč spat z njim - mislim, doživiš orgazem, imata predigro, ki ti odgovarja,... Skratka, ali te zna zainteresirat za to oz. kadar spita skup, ti je to všeč ali ti gre tudi na k. kot vse ostalo namigovanje na seks?

(odgovor članu Lepotica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: želja po seksu
10.7.2008 10:57:29   
lenika
Ja meni bi verjetno tudi šlo na živce in bi me vse manj privlačil, če bi počenjal vse našteto. Me grabil za bolečo bradavico, očital kadar ne pride do seksa,...

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: želja po seksu
10.7.2008 11:17:25   
Anonimen
Spet anonimna dva.
Veš,kaj pa je najhuje? Da vsak večer ležeš zravn moškega ,ki si ga neizmerno želiš,pa ga ne moreš imet.Enostavno,ker se ti pač ne ljubu fehtat nonstop.In slejkoprej te tak tip sam porine drugemu v naročje.
Glej,vse se tolerira.ampak do določene meje.Če pa vidiš,da nekdo nate nič ne da,pač sledi prevara.Kje pa piše,da ravno tisti,ki bi rad seksal,oz. se ljubil mora vse požirat,pa vsa čustva v sebi držat?

(odgovor članu lenika)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: želja po seksu
10.7.2008 11:19:45   
Anonimen
Ja to je zdaj odvisno kolk te privlaci.Ce te,potem mislim da ne bi smel bit problema,lahko si samo vesela da je tako nor nate,ce te pa ne,je pa to problem.Sem ze davno nazaj imela nekoga kateri bi ravn tako ves cas,mene pa ni privlacil,mah prav nic,nisem vec vedla kaj naj se izmislim,da ne bi prislo do sexa.Saj je bilo potem kmalu konec,je bil drugace zelo v redu oseba,prijazen,posten!,me je,pa me ima se kar rad,samo kaj ko meni ni potegnilo.

(odgovor članu lenika)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: želja po seksu
10.7.2008 11:24:41   
Anonimen
Enkrat je ena že imela ist problem. In ti bom isto napisala kot njej. Dej mu kaj za delat. Ker očitno ma preveč časa. Mislm da te pa nonstop neki šlata, čeprav te boli in ti je nelagodno in nočeš tega.....ne vem no meni je to nesprejemljivo. Saj nisi kos mesa. Lepo da si te želi, ampak mal spoštovanja bi pa tudi lahko imel.

Drugače mi je pa en stavek padel v oči. Napisala si: Mi ne bo treba.....
Groza, da se počutiš da moreš seksat. Grozno.
To naj bi bilo nekaj lepega, ne pa kot delo ala peglat, sesat....
Mislim da je skrajni čas da se resno pogovorita. Ker to pač v nedogled ne bo laufalo. Ker ni osnovnega spoštovanja. On te vidi kot kos mesa, tam zato da njega zadovolji, ne pa kot osebouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: želja po seksu
10.7.2008 11:28:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: karin24

Enkrat je ena že imela ist problem. In ti bom isto napisala kot njej. Dej mu kaj za delat. Ker očitno ma preveč časa. Mislm da te pa nonstop neki šlata, čeprav te boli in ti je nelagodno in nočeš tega.....ne vem no meni je to nesprejemljivo. Saj nisi kos mesa. Lepo da si te želi, ampak mal spoštovanja bi pa tudi lahko imel.

Drugače mi je pa en stavek padel v oči. Napisala si: Mi ne bo treba.....
Groza, da se počutiš da moreš seksat. Grozno.
To naj bi bilo nekaj lepega, ne pa kot delo ala peglat, sesat....
Mislim da je skrajni čas da se resno pogovorita. Ker to pač v nedogled ne bo laufalo. Ker ni osnovnega spoštovanja. On te vidi kot kos mesa, tam zato da njega zadovolji, ne pa kot osebouser posted image


Se pa podpisem tudi pod Karinin odgovor.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: želja po seksu
10.7.2008 11:39:40   
baguSka
Glej,vse se tolerira.ampak do določene meje.Če pa vidiš,da nekdo nate nič ne da,pač sledi prevara.


ah... sranje... ce vidis da nate nekdo nic ne da sledi prevara???user posted image  ja sej... zato se pa take stvari dogajajo po svetu... katastrofa...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: želja po seksu
10.7.2008 11:44:09   
Anonimen
Naj vam povem, da ga imam rada in ga spoštujem, vendar njegovi seksualni napadi so pa že malo nad robom. konec koncu sva oba srednjih let (40) in nisva več tako mlada, da bi nonstop seksala. Imava tudi otroke. Ne morem pa razumet, da noče verjet, da ženske nismo enake moškim in da se nam ne tolkrat lušta kot njim. Pa seksa skoraj vsak dan in je najbolj sestradan moški.
Jaz ne vem odgovora, kaj pa vi?  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: želja po seksu
10.7.2008 11:47:03   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Naj vam povem, da ga imam rada in ga spoštujem, vendar njegovi seksualni napadi so pa že malo nad robom. konec koncu sva oba srednjih let (40) in nisva več tako mlada, da bi nonstop seksala. Imava tudi otroke. Ne morem pa razumet, da noče verjet, da ženske nismo enake moškim in da se nam ne tolkrat lušta kot njim. Pa seksa skoraj vsak dan in je najbolj sestradan moški.
Jaz ne vem odgovora, kaj pa vi?  


Jaz tudi ne. Mogoče bi bilo dobro, da jedel/pil nekaj, kar zmanjšuje spolne apetite. Zadnjič je glih Zmago Plemeniti povedal po tv katera zdravilna trava to povzoroča, pa se ne morem spomnit. user posted image

_____________________________

Je** se mi za vse in vsakogar.
_____________________________

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: želja po seksu
10.7.2008 11:47:13   
lenika
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Jaz ne vem odgovora, kaj pa vi?  


Tudi ne.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: želja po seksu
10.7.2008 11:49:07   
baguSka
Drugače mi je pa en stavek padel v oči. Napisala si: Mi ne bo treba.....
Groza, da se počutiš da moreš seksat. Grozno.


evo tocno ob tem sem se zgrozila tud sama....

jaz v tej vezi itak ne vidim dolgorocnosti.... sori!

zame nista za skupi in konc debate! on je prevec pozeljiv zate... ne moreta se uskladit... on tebe ne privlaci... ce te kdaj je, ne vem... ampak vec kot ocitno je, da ti to njegovo 'osvajanje' na ugaja vec... mogoce ravno zarad njegovega pretiravanja... sem tud sama bla ze v pdb situaciji, ko mi je take stvari pocel bivsi... pa sem se vedno bl umikala in na koncu nisem vec zdrzala z njim... v njegovi blizini... in sem sla...

moj moz npr, pa bl me osvaja, leps mi je in ga se sama rajcam zravn... ampak sva bl usklajena! v taki meri, kot si oba zeliva in nama sede... in prav uzivava v vsaki sekundi, ko se posvecava drug drugemu!! :))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: želja po seksu
10.7.2008 11:54:34   
baguSka
Naj vam povem, da ga imam rada in ga spoštujem


aha... torej, ce ma tud on tebe rad in te spostuje, naj se tega tudi drzi ne!? in naj uposteva in spostuje tudi tvoje zelje...

kaj mu ni jasno!? ce bi tebi blo skoz do sexa, kot pravi sam, potem mu to tud nakazes a ne!? ker pa mu NE, bi mu moglo bit pa mal bl ocitno... povej mu to!

al se pa zmenta, da od zdej naprej za nekaj dni obrneta vloge!!! in bos ti tista, ki bos povedala kdaj ti pase in bos ti tista ki bos osvajala njega... to tud pali! ampak povej mu, naj bo tiho in naj nic ne komentira... naj se ti samo prepusti, da bo vidu kako se bo igra razpletla...

poskusita! ce te ima res rad in te spostuje, potem bo ZA...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: želja po seksu
10.7.2008 11:59:23   
baguSka
Jaz ne vem odgovora, kaj pa vi?


pa se neki je... taki ljudje se velikokrat zgodi, da to pocnejo iz razloga, ker jim necesa primanjkuje... mogoce jih je necesa strah...

mogoce si pa tvoj zeli vec pozornosti - ne nujno sexa!!! mogoce si sam zeli, da bi ti tud njega kdaj tko osvajala... tudi sama predigra je precej pomembna in ne samo sex!!!

vprasi ga... pogovarjita se... naj se ti zaupa in ti pove cesa si zeli... pa naj ne bo njegov odgovor - vec sexa!! izkazovanje ljubezni se da pokazat na vec nacinov... in sem skor prepricana, da on vse to tebi pocne, ker ti njemu ne... in ga je mogoce celo strah da bi se vajina ljubezen zaradi tega ohladila... in tega ne zeli...

razlogov je lahko vec... in ta je pac eden izmed moznih...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: želja po seksu
10.7.2008 12:22:26   
puncica
IZVIRNO SPOROČILO: Lepotica

Punčica meni je pa tvoj odgovor malo mimo. A zdej če mu ne bo dala vsak dan, si pa kr naj poišče drugo za seks, anonimna naj pa nosi krivdo? Ne poznam ženske, ki bi se ji luštalo vsak dan. Že zarad M ne morš v tistih dneh-če si pač kolikortoliko higienski človek.


ok pol sej jst nehigienski človek, pa moj tud, ker nama menstra ni ovira user posted image . In ne men tole ni mimo, če je moški tako pohoten, trpi v vezi z žensko ki sexa 1× na mesec, ne vem zakaj si ne bi poiskal ljubice, ženi bi dal mir, pa še potešen bi bil, sej ni treba da žena ve.

Pa tole ne leti na anonimno, ker očitno ni razlog tukaj če sexata vsak dan, ampak ne vem a pol ti anonimna sexaš vsak dan samo zato da se dec na teb poteši al kaj?user posted image

(odgovor članu Lepotica)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: želja po seksu
10.7.2008 12:53:26   
Anonimnica
IZVIRNO SPOROČILO: puncica

[ . In ne men tole ni mimo, če je moški tako pohoten, trpi v vezi z žensko ki sexa 1× na mesec, ne vem zakaj si ne bi poiskal ljubice, ženi bi dal mir, pa še potešen bi bil, sej ni treba da žena ve.



Kak odgovor! OMG! In tebi je to rešitev problema?!

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: želja po seksu
10.7.2008 12:58:03   
Lepotica
Punčica meni se gabijo ženske, ki seksajo med menstruacijo. Pa nisem zaplankana ampk mi je to ogabno. Pač pustiš telo, da se sčisti v miru.

_____________________________

Vsakemu človeku je usojeno,
da bo našel zaklad.
A le tisti, ki posluša svoje srce,
bo zaklad tudi v resnici našel.

(odgovor članu Anonimnica)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: želja po seksu
10.7.2008 13:01:27   
lenika
IZVIRNO SPOROČILO: Lepotica

Punčica meni se gabijo ženske, ki seksajo med menstruacijo.


Uhhh hude besede. Pa saj ne seksaš ti z njimi. Vsak po svoje, a ne?

(odgovor članu Lepotica)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
V naročju je otrok večinoma v nepravilnem ...
Ali veš, da večina staršev zelo pogosto nosi otroka v naročju v nepravilnem položaju? Ali veš, da je lahko ta zelo škodl...
BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...
Otroški dodatek v letu 2024: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?