Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Sem malo iskala za nazaj, pa nisem našla, se mi zdi, da je bilo o približnem že govora. Kam mi priporočate na kopanje na slo obalo za 1 dan? Rada bi, da bi bila senca po možnosti in pa kakšna igrala zraven za otroke, pa še bazen, če se nebi kopali v morju... Ali sem preveč zahtevna???? Prosim poznavalke pomoč!
Strunjan, definitivno ... tam pri hotelu Salinjera ... za naše razmere zelo lepa plaža, borov gozdiček, igrala, zunanji bazen za odrasle in otroke, ...
Mi smo bili zadnjič v Strunjanu, mislim da pri hotelu Salinera. In mi je bilo sicer kar všeč, ampak naslednjič se bomo sigurno zapeljali do Umaga (Katoro). Tam mi je boljše. Sicer hodimo tja tudi vedno na dopust, ampak nekako mi je vse bolj všeč, ker ni tako nagužvano. Tukaj v Strunjanu je bolj majhno vse skupaj in posledično potem tudi gužva na plaži, v vodi, v bazenih ...
Mi pa gremo v ankaran. Če je ful ful vroče gremo na notranji bazen in smo sami v celem kompleksu . Lani mi je blo ful fanj, ker je tamala divjala okoli, pa mi je ni blo treba okrog brisač lovit kot na plaži. Pa dovolili so nam vlečt čolniček noter, ker itak ni blo nobenega.
Strunjan, definitivno ... tam pri hotelu Salinjera ... za naše razmere zelo lepa plaža, borov gozdiček, igrala, zunanji bazen za odrasle in otroke, ...
Se pridružujem Urši. Bodi zgodnja, ker se pod drevesi hitro napolne. Avto parkiraj na parking od hotela. Rajši plačaj parking kot kazen zaradi nepravilnega parkiranja (pločnik ob glavni cesti).
No,na koncu smo odšli kar v Ankaran in nam ni bilo žal - gužva ni bila prehuda, tudi na avtocesti ni blo gužve, nekaj igral za tamale, pa mivka za igrati, senca, sonce, bazen,... vsega dost za en dan. No, da vam še povem, zakaj v tej gužvi na morje - zato ker ob reki že živimo in rabimo mal spremembe vsake toliko. In če sem cel dan frej, me niti gužva ne moti, saj imam cajta na pretek in se pač glede tega ne sekiram. Hvala vsem za informacije.