|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zveza brez...
15.7.2008 23:06:35   
Anonimen
Torej moj je materialist in dela, in dela za otroke. Hoče jim nuditi prav vse in še več.

anonimna št. 6


Ne vem, ce to dela iz ljubezni iz otrok. Verjamem, da vas ima rad, tebe, njih, druzino, vendar ga je v sebi se bolj strah, strah revscine.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 76
   RE: zveza brez...
15.7.2008 23:07:58   
Anonimen
Naj povem še eno dejstvo ki jasno kaže da je enostavno bolj hladen moški.


Po moje je samo strasno obcutljiv. A tega ne pokaze, ne sme pokazat, ne zna pokazat, ne more pokazat....

Poskusi ga pogledati skozi drugacna ocala :).

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 77
   RE: zveza brez...
15.7.2008 23:10:24   
Anonimen
Eh, spet zlivam žolč tukaj in čisto nepovezano in verjetno se teško razume kaj bi rada povedala.


Zakaj bi zlivala zolc?

To so tvoje potrebe, potrebe po blizini, seksu, sproscenem druzinskem zivljenju. Popolnoma legitimne so in nikakrsno zlivanje zolca.

ps. ne imet obcutka, da te kritiziram. Samo komentiram :).

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 78
   RE: zveza brez...
15.7.2008 23:14:32   
Anonimen
To ima rad, tudi jaz. Ampak jaz bi raje da kakšen tak pogovor preskočiva in namesto tega razmečeva posteljo.
Toda rečt se mu ne upam, kajti pravi da ga to odbija. Odbijajo ga že moji komentarji kot zbadljivke, pravi da moram čisto vse obrnit na sex. Da ga to odbija. Sedaj se zadržim, ugriznem v jezik.


Kaj je v tem takega, ce zelis seks? Si nesramna, perverzna,....kaj tretjega, kar bi ga lahko uzalilo? Kaj je tisto, kar ga zali? Potreba po seksu ne, saj je tvoja in lahko zali samo tebe, ne njega. Ampak kaj vzbudi v njem? Kaksen odpor? Zakaj?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 79
   RE: zveza brez...
15.7.2008 23:41:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Zame bi bilo bolje da živimo v eni luknji in da imamo res ravno za preživetje pa da bi moj mož bil malce več časa z mislimi samo pri nas.


Zakaj je potrebno gledati tako crno belo?

A ni fajn, da imate dolocne dobrine? Streho nad glavo, varen avto, travnik za tekanje otrok? Zakaj je treba to takoj zanikati, ko nekaj zaskriplje? Reci, da bi bilo bolje, da zivite v eni luknji, je neumno.

Ne, ne bi bilo bolje, ne se slepit in tolazit. To samo podzge nekoga, ki je deloholik in materialist. In se vrtite v zacaranem krogu. Se bolj se bo trudil za tvoje priznanje, da je njegovo delo vredno in da ga cenis. Ker JE vredno, samo potrebno je volan vsake toliko obrnit v pravo smer, vsake toliko zabremzat in dvakrat na leto narediti ornk servis. Ne reci, bolje bi bilo hoditi pes. Imas avto, nauci se z njim upravljati.


(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 80
   RE: zveza brez...
15.7.2008 23:44:21   
Anonimen
Tukaj anonimna 5. Ja, moj je zelo uspešen v poslu in je tudi denarja pri bajti kar nekaj. In dopusta na vsake kvatre bi tudi šlo, vendar kot pravim je sam za vse


Jaz pa ne razumem, kako se pri taksni ZELO uspesnosti ne organizirate tako, da bi imeli pomoc? Cesa se bojite? Da boste potem manj uspesni, ker niste vsea dosegli sami? Ali cesa?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 81
   RE: zveza brez...
15.7.2008 23:53:02   
Anonimen
Ronja in vsi ki se jim da brati moje probleme:
 
Jaz sem anonimna št.6
 
Saj vem da ni bilo vse kar si zapisala meni namenjeno.Tisto o alkoholu in ponočevanju sem samo zapisala, da ga malce bolj opišem.

Veš Ronja, kolikokrat sem že jokala ga modelovala prosila, da naj malce izpreže?? Velikokrat. Verjetno se sploh ne da prešteti.

Sem namreč zelo skromna oseba in ne prenesem ljudi ki se ženejo za denarjem. In vsakič ko mu povem, da me ta njegova lastnost moti me nekako obrne in prikaže vse skupaj v taki luči da se na koncu počutim še krivo, da sem sploh kaj rekla.

Ja, nimam kaj.Moram priznati da je spreten diplomat in v besedni igro mu ne sežem niti do kolen. Jaz govorim veliko in dam vse iz sebe. On govori samo ko ima kaj za povedat, stvari pa drži v sebi.

Nazadnje sem mu pred parimi tedni rekla, da se morava resno pogovorit in sem mu povedala vse:

Da se bojim, da bova postala tujca, ker se on tako žene in gara. Da bo čez 10 let imel vse materialne stvari,ki on misli da jih mi potrebujemo , ne bo pa imel nas. Midva si bova tujca.Otroci pa bodo kar na enkrat odrasli in ti se boš vprašal: Kdaj hudiča so zrasli? Zamudil bo prve korake, prve besede najmlajšega. Zamudil bo veliko tega ki prinašajo otroci ko odraščajo. In otroke  vzgajam ravno zaradi njega v totalne kontra materialiste. In kot taki ne znajo in ne bodo cenili materialnih stvari več od časa ki jim ga nudiš...

In kaj misliš da je rekel na vse skupaj??

Ne. ne to pa nisem jaz. Saj sem za vikende z vami? In zvečer... Kaj pa ali te ne peljem dostikrat ven in ogromno časa predebatirava na najini terasi...
In seveda potem obvezno zgodba o tem da on dela za otroke in da jim želi zagotoviti vsaj osnove življenja.

Veš Ronja mi v bistvu sploh nismo bogati... Smo čisto en navaden srednji sloj.

Veš da skupaj nismo bili na dopustu že 5 let? Pravzaprav nismo bili nikjer ob morju ali kje tako na dopustu celih 5 let!!!
Prej je bil problem denar. Zadnji dve leti je problem njegov čas.

In tudi najina postelja trpi prav te zadnji dve leti, če smo že glih pri tem.

Enkrat prej sem zapisala,kako se trenutno ubada s tem , da rabimo nov avto. Pa imamo avto star 1 leto in to ne slabe znamke.
No sedaj po njegovem rabimo enoprostorca, ker imava  sedaj dojenčka in je to tretji otrok. Enoprostorec naj bi bil bolj varen in predvsem bolj komot in enostavno po njegovem je to nujen nakup,ker smo do sedaj če smo kamorkoli že šli na izlet vedno vzeli seboj še mojo ali njegovo mamo in sedaj z starim avtom to ne bo več možno...

In kaj naj mu rečem? Še posebaj ko diplomatsko zaigra na moje srce še tisto o moji mami... Normalno, da se potem strinjam in rečem ja saj imaš prav, res rabimo tak avto.
Saj pravim v besedni vojni z njim sem vedno poražena. Je pa tudi zelo spreten v tem da mi njegove ideje tako dolgo predstavlja in me obrača da na koncu ne da samo mislim kako je dobra ideja ampak še celo da je to moja ideja...user posted image user posted image

Seveda tudi na moje besede: ja kolikokrat smo pa kam šli in da smo še mamo sabo vzeli?? Pa saj lahko na prste ene roke preštejem...
On pravi: Ja, pa bomo sedaj šli. Boš videla, da bomo..

In tako dalje ...

In ti povem Ronja, čez nekaj časa  me bo tako obrnil da ne samo da bomo imeli enoprostorca, še celo zdelo se mi bo da ga rabimo in da je to super ideja.

In tako to gre pri nas z vsemi materialnimi stvarmi. in ker seveda denarja nimamo, da bi kar šli in kupili kar rabimo. potem on dela in dela, sklepa nove in nove posle... potem pride stres in za tem tudi najin problem pomankanje sexsa.

Začaran krog, ki njemu kot deloholiku odgovarja meni pa absolutno NE!! Včasih sem mnenja. da bi se moral it zdraviti, ker on je na nek način bolan, odvisen od dela in kmalu bo prišel čas,ko sploh ne bo znal več odklopiti.

Česar pa se najbolj bojim je da se enostavno zgrudi. Absolutno preveč namreč kadi, neredno je, popije litre kave in zraven je še skoz pod stresom...
Skrbi me zanj, toda ne znam, mu pomagat???user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ronja in še kdo ki se mu da ukvarjat z mano, hvala ker si me prebrala in mi kar dobro svetovala. Imam res tiste dve možnosti, samo... Vedno je na koncu tisti angleški but oziroma naš samo:

-Če se samozadovoljujem ne rešim ničesar, ker mi v bistvu ne manjka orgazmov ampak mi manjka orgazmov z njim. Ne želim si sexsa , ampak želim si sexsa z njim.

-Druga pot , otroški vzorci kot praviš. Moram še razmisliti kako bi to izvedla.user posted image

Anonimna št.6

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 82
   RE: zveza brez...
15.7.2008 23:58:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *žaži*


uaaauuuuu, kok si lepo napisala....zdej sm še jaz žalostna user posted image user posted image user posted image



Žaži hvala, že to, da me nekdo razume in ti si očitno me, mi veliko pomeni. Pa magari na forumu.

HVALA

lp anonimna št.6

(odgovor članu *žaži*)
  Neposredna povezava do sporočila: 83
   RE: zveza brez...
15.7.2008 23:58:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Ronja in še kdo ki se mu da ukvarjat z mano,


Meni se sicer ne da, se pa user posted image .

A to je tvoja potreba, da se nekdo ukvarja s tabo? Tvoj nacin manipulacije? In na kaksne nacine ti manipuliras z mozem? Zato, da vracas....ali iz potrebe?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 84
   RE: zveza brez...
16.7.2008 0:00:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

In ti povem Ronja, čez nekaj časa  me bo tako obrnil da ne samo da bomo imeli enoprostorca, še celo zdelo se mi bo da ga rabimo in da je to super ideja.


In zakaj ne reces ne? NE, tega ne rabimo. Pika.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 85
   RE: zveza brez...
16.7.2008 0:04:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Začaran krog, ki njemu kot deloholiku odgovarja meni pa absolutno NE!! Včasih sem mnenja. da bi se moral it zdraviti, ker on je na nek način bolan, odvisen od dela in kmalu bo prišel čas,ko sploh ne bo znal več odklopiti.


Samo vcasih?

Ce je bolan, je bolan, potrebe zdravljenja.

Vcasih malo ja in vcasih malo ne, ne bo resilo nicesar...


(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 86
   RE: zveza brez...
16.7.2008 0:05:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

If I will say to u all love words in this world it wont be enough to show my love. I wish I can pay u back what u deserve. Thank u to be mine.

In kako naj bo človek potem jezen? Samo žalostna sem, ker nikjer ni popolne sreče. Če je denar pa kaj drugega manjka... meni manjka sexsa.

anonimna št. 6


Se vedno meni, da te lahko placa, ne zato, ker bi se tako odlocil, ampak verjetno zato, ker je nekje v njem se vedno obcutek, da obstaja najmanjsa moznost, da bo enkrat reven. Danes imate vse in se vec, a po moje je v njem se vedno tista trohica dvoma, kaj pa ce. Ce bom spet reven, ce bom spet zanicevan in neljubljen, ce bom spet zadnji. Dokler bo to v njem, dotlej ne boste srecni...

Kaj bi naredila? Pojdite cez to, skupaj.

Zivite revno, za dan, dva, mogoce deset dni. Pejte se ene take robinzonske pocitnice. Predelajte obcutke...in dojemite, da niste vredni ne vec, ne manj, ne z enim parom posvedranih  cevljev, ne s celo sobano.


Mi sploh nismo bogati. Smo čisto običajni srednji sloj. Mi nismo bili na dopustu 5 let!!!! Midva si komaj ustvarjava življenje. Pred 2 letoma sva kupila nepremičnino, sedaj je treba delat za kredite in za življenje. Pred letom je kupil avto. Otrokom želi nuditi vse "osnovne" dobrine. Pa vseeno ne hodimo smučat in podobno...

Je pa težko, ker služi samo on. Zakaj samo on...je pa spet dolga zgodba in ne bi o tem...je pa to da bo služil denar on jaz pa bom mama in žena bila odločitev,ki nama je obema odgovarjala.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 87
   RE: zveza brez...
16.7.2008 0:08:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Mi sploh nismo bogati. Smo čisto običajni srednji sloj. Mi nismo bili na dopustu 5 let!!!! Midva si komaj ustvarjava življenje. Pred 2 letoma sva kupila nepremičnino, sedaj je treba delat za kredite in za življenje. Pred letom je kupil avto. Otrokom želi nuditi vse "osnovne" dobrine. Pa vseeno ne hodimo smučat in podobno...


Aha. Pa ni treba vpit, ce niste bili na dopustu user posted image . Ne se takoj razburjat, ce ti mnenje ne pase.

Kako lahko reces, da si "komaj" ustvarjata zivljenje? Stanovanje imate, skoraj nov avto tudi, tri otroke, ti ne rabis hodit v sluzbo. Ce so otroci zdravi, kaj vec bi se rada, da ne bi "komaj" ustvarjali zivljenje, da bi bila zadovoljna in srecna, razen seksa?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 88
   RE: zveza brez...
16.7.2008 0:11:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Je pa težko, ker služi samo on. Zakaj samo on...je pa spet dolga zgodba in ne bi o tem...je pa to da bo služil denar on jaz pa bom mama in žena bila odločitev,ki nama je obema odgovarjala.


Glej, imela sta moznost odlocitve, mnogi je nimajo.
In zdaj vpijes, da pet let niste bili na dopustu...z otroci pa si lahko ves cas? Zakaj ne prilagodite dopusta? Zakaj ne zmanjsate zelja? Saj dopust ni samo 14 dni na morju, da lahko reces, da si bil. Z nekaj domisljije in volje se da marsikaj dozivet, za malo denarja in tudi v krajsem casu. Meni je dopust tudi en dan, ce se imam lepo s tistimi, ki jih imama rada. Lahko gremo tudi gobe iskat pa nobene ne najdemo in je to lahko dopust.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 89
   RE: zveza brez...
16.7.2008 0:16:40   
*žaži*
Ooojooj js sm čist not padla v tole branje user posted image
Anonimna 6 ne vem zakaj...ampak res sm žalostna...se tko počutm, ko bi bla dans z mano na sokcu in mi tole povedala...jst nimam nekih idej in nasveov...ponavadi bolkone kr sočustvujem s človekom...kr mi ni vseeno za druge...včasih komu kaj povem..kadar se mi že zdi, da je potrebno komenitat.
Me pa firbec kdo si user posted image


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 90
   RE: zveza brez...
16.7.2008 0:18:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *žaži*

Ooojooj js sm čist not padla v tole branje user posted image


Jaz pa v pisanje user posted image .

Ce anonimna 6 ne obupa, glede na to, da sem skoraj brez dlake na jeziku.

(odgovor članu *žaži*)
  Neposredna povezava do sporočila: 91
   RE: zveza brez...
16.7.2008 0:18:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

anonimna št.6 - lahko samo prilimam user posted image user posted image ko te berem. pa to je tako žalostno. a sta mela tak odnos že od začetka? ti je bilo ok? nisi teh stvari dorekla preden sta se poročila? sta se kdaj o tem (predvsem o tebi in tvojih potrebah in kdaj si ti srečna in zadovoljna) kdaj pogovarjala? ker moj mož npr. bi vse naredil, da bom jaz srečna in zadovoljna. ampak res - dal bi se na pol. a njemu ni ni nič hudo, da je tebi hudo? mu ti to kdaj pokažeš? imam občutek, da si se ti raztegnila do konca v prilagajanju, samo da bi bila z njim, on pa ne preveč. njega pa ti moraš sprejet in razumet. kaj pa ti in kaj ti rabiš, da boš izpolnjena? user posted image to bi se ti morala njemu zjasnit že na začetku imho. in njemu je ok, da se ti tako počutiš in cvikaš kdaj kaj narest, da ne bo mislil, da si seksualna odvisnica? no, v bistvu si, samo z njim user posted image saj pri meni je isto, da ne boš mislila. jaz si tudi ne želim in ne sanjam nobenega drugega kot svojega moža. samo moj to ve in midva o teh stvareh vse predebatirava.

take stvari je tako težko razčiščevat zdaj, ko sta oba že "navajena" določenega vzorca.. user posted image jaz bi probala. samo jaz sem tudi v drugi situaciji kot ti.. vem pa, da te tako hrepenjenje zna duševno izpiti, ker se ne moreš svobodno izazit. in to bi se morala, vsaj ob svojem možu. saj on je vendar najbližji tvojemu srcu.

in en velik user posted image zate. si prav fejst punca, se mi zdi user posted image



Absolutno si me zadela. Ja vedno bolj se mu prilagajam. Kaj čem rada ga imam...
Po drugi strani pa si mislim pa kaj je to važno če je hladen moški, če mu pač sex ni neka mana...

Poglej jaz sem doma in ko pride nikoli ne jamra če ni skuhano ali pospravljeno.Nikoli ne išče in ne teži zakaj kaj ni zlikano ali oprano.

Ma jaz mu komot rečem ko pride domov in me vparaša: kaj si pa delala danes?
Cel dan sem sedela za računalnikom in bila na forumu...

Niti malo ne bo jezen, še vprašal bo kaj je bilo tako zanimivega...

Skratka je človek,ki se nikdar ne pritožuje pa bi se lahko komot, ker sem daleč od "perfect wife" .

Zato sem se jaz pač tukaj oglasila samo, da povem da nas je pač več takih kjer ni v postelji glih vse tako kot treba in da smo ženske ki nam manjka sexsa.
Nisem imela namena vse tako na dolgo in na široko razlagat, ampak ne morem si pomagat, sedaj ko pišem kaj vse me teži mi je veliko lažje.

Pa vem, da moji problemi sploh niso problemi za koga. Da so ženske ki so prtepene, zaničevane morda totalno brez denarja... VEM!!

Zato imam mal slabo vest, meni ni hudega. Moj je res super mož. Ampak ne morem pa lagati da je popolen. Ni! In ja, zame je to da se njemu ne da oziroma da je skoz pod stresom in utrujen in zato ne more sexsat problem. Oziroma to me žre...

Kaj misliš da se nisem žrla , morda pa nisem privlačna, Pa moram shujšat. Pa to in ono... seveda da me je morilo in me še zakaj??

No sedaj sicer vem , da zato in zato in sem v fazi ko poskušam ta zato in zato odpraviti, samo ni mi še čist jasno kako.

In zato tapkam tuki. Hvala ker me razumeš in me ne obsojaš.

Anonimna št.6

(odgovor članu mateyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 92
   RE: zveza brez...
16.7.2008 0:19:39   
*žaži*
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Je pa težko, ker služi samo on. Zakaj samo on...je pa spet dolga zgodba in ne bi o tem...je pa to da bo služil denar on jaz pa bom mama in žena bila odločitev,ki nama je obema odgovarjala.


Glej, imela sta moznost odlocitve, mnogi je nimajo.
In zdaj vpijes, da pet let niste bili na dopustu...z otroci pa si lahko ves cas? Zakaj ne prilagodite dopusta? Zakaj ne zmanjsate zelja? Saj dopust ni samo 14 dni na morju, da lahko reces, da si bil. Z nekaj domisljije in volje se da marsikaj dozivet, za malo denarja in tudi v krajsem casu. Meni je dopust tudi en dan, ce se imam lepo s tistimi, ki jih imama rada. Lahko gremo tudi gobe iskat pa nobene ne najdemo in je to lahko dopust.


Tut to je res..Mič js tut rada gobe iščem in nikol nobene domov ne prinesem...ampak se psihično spočijem..je prijeten občutek, ko prideš iz goše poln klopov...pol me mora pa dragi celo pregledat pa pretipat...če se je kje kak skril user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 93
   RE: zveza brez...
16.7.2008 0:20:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *žaži*

IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Je pa težko, ker služi samo on. Zakaj samo on...je pa spet dolga zgodba in ne bi o tem...je pa to da bo služil denar on jaz pa bom mama in žena bila odločitev,ki nama je obema odgovarjala.


Glej, imela sta moznost odlocitve, mnogi je nimajo.
In zdaj vpijes, da pet let niste bili na dopustu...z otroci pa si lahko ves cas? Zakaj ne prilagodite dopusta? Zakaj ne zmanjsate zelja? Saj dopust ni samo 14 dni na morju, da lahko reces, da si bil. Z nekaj domisljije in volje se da marsikaj dozivet, za malo denarja in tudi v krajsem casu. Meni je dopust tudi en dan, ce se imam lepo s tistimi, ki jih imama rada. Lahko gremo tudi gobe iskat pa nobene ne najdemo in je to lahko dopust.


Tut to je res..Mič js tut rada gobe iščem in nikol nobene domov ne prinesem...ampak se psihično spočijem..je prijeten občutek, ko prideš iz goše poln klopov...pol me mora pa dragi celo pregledat pa pretipat...če se je kje kak skril user posted image



Tole idejo bi bilo treba pa kar patentirat user posted image .

(odgovor članu *žaži*)
  Neposredna povezava do sporočila: 94
   RE: zveza brez...
16.7.2008 0:21:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Nisem imela namena vse tako na dolgo in na široko razlagat, ampak ne morem si pomagat, sedaj ko pišem kaj vse me teži mi je veliko lažje.


Zakaj se ves cas nekaj opravicujes?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 95
   RE: zveza brez...
16.7.2008 0:23:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

Torej moj je materialist in dela, in dela za otroke. Hoče jim nuditi prav vse in še več.

anonimna št. 6


Ne vem, ce to dela iz ljubezni iz otrok. Verjamem, da vas ima rad, tebe, njih, druzino, vendar ga je v sebi se bolj strah, strah revscine.


To imaš absolutno prav. Ja, strah ga je revščine, pa veš zakaj? Ne zase Ker od tam kjer je on doma in mi živmo se iz revščine ne, da izkopat kar tako in iz revščine pride kriminal in vse tisto kar se njemu ne zdi prav. ( alkohol, ženskarstvo, mamila...)
Ne boji se on revščine zase, boji se za otroke...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 96
   RE: zveza brez...
16.7.2008 0:24:50   
Anonimen
 Ja vedno bolj se mu prilagajam. Kaj čem rada ga imam...


Ne vem, ce je to ljubezen, prej obup.

Ce imas nekoga rad, si zelis, da je tudi on zadovoljen, da napreduje. Prilagajanje v tem stresnem stilu zivljenja (kot ga opisujes) ni zdravo in ni izraz ljubezni, ne do njega, ne do sebe. Prej sprijaznjenje z usodo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 97
   RE: zveza brez...
16.7.2008 0:27:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

To imaš absolutno prav. Ja, strah ga je revščine, pa veš zakaj? Ne zase Ker od tam kjer je on doma in mi živmo se iz revščine ne, da izkopat kar tako in iz revščine pride kriminal in vse tisto kar se njemu ne zdi prav. ( alkohol, ženskarstvo, mamila...)
Ne boji se on revščine zase, boji se za otroke...


Glej, clovek je egoisticno bitje in ga je strah samo zase. Ko premaga strah do sebe oz. tistega, ki prihaja iz njega, ga ne bo strah za druge. Potem bo njegovo obnasanje obnasanje iz ljubezni, do sebe in do drugih. In ko si ljubec, ne mores biti reven. Enostavno ne mores. Ne poznam ljubecega cloveka, ki bi bil reven.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 98
   RE: zveza brez...
16.7.2008 0:27:29   
*žaži*
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II



Tole idejo bi bilo treba pa kar patentirat user posted image .


aha user posted image jooj kolk je že ura..lačna sm...grem js skočt v hladilnik..pa pridem nazaj...tacajt pa vedve še kaj fajnga napište user posted image
..jaoo se vid da mojga ni...k tle visim user posted image
..lahk še js pojamram: Js bom sama zdej kr neki časa skor 2 tedna in mi je tkole zvečer hudo...k jem pa nikamor kile ne grejo, dopust se bliža...postave ni....pa še intimnih trenutkov stradam...KAJ HUJŠGA user posted image
..ej kje mate pa ve dečkote?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 99
   RE: zveza brez...
16.7.2008 0:33:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

Naj povem še eno dejstvo ki jasno kaže da je enostavno bolj hladen moški.


Po moje je samo strasno obcutljiv. A tega ne pokaze, ne sme pokazat, ne zna pokazat, ne more pokazat....

Poskusi ga pogledati skozi drugacna ocala :).


Hm..user posted image  Mislim da ne. Je enostavno hladen. Sex mu je kot lanski sneg, bi se reklo.

Vem pa zato, ker ga naprimer tudi nič ne vzburi. On lahko erotične filme gleda kot risanke, če ni kaj extra posebnega se mu še zeha zraven. Erotika mu je itak brez veze...
Če že je kdaj pogledal kak "tak" film je bilo to bolj nenavadne in obscene stvari in še to kot : Ima ludih i posle rata...

Tudi sexsy perilo mu je tako kot če imam gate od stare mame. Besede ga itak sploh ne ganejo...Masaža je za to da se sprosti in zaspi...

Hladen je... in vedno je bil.

Na začetku sem pripisovala to nedolžnosti in da se enostavno ne znajde in da bo s časom ko se bova skupaj "izšolala" to drugače.
Pa ni!!
Danes je dober ljubimec vsaj zame. Ampak vse ostalo je pa isto. Sex mu enostavno ni, če je pa zraven še zmatran in pod stresom se mu pa še "dvigne ne".


Evo napisano tako kot je pa naj se še tako grdo bere...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?