|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zgrožena
14.7.2008 9:44:19   
Balerina
No najprej da mi ne bo kdo očital imam dva in to dva zelo živahna otročka. Res je da na pediatrični dajo otroku kašlico GLUKOZE na dudo zato da otročka lahko umirijo. Tiste, ki ste imele otročke v pediatrični veste da sestre in zdravniki včasih težko delajo kaj z otroci ker so nemirni in ga tako pomirijo. Kot drugo mislim da ta mama nima nič kaj dosti več miru pred svojim otrokkom ker tista kaplica evrokrema se hitro poliže, verjemte tudi jaz imam rada sladko, in potem mora jovo na novo.  tako da mislim da se lahko to potem sprevrže v dooooooolgo zgodbo kjer mama samo maže tisto dudo.

Če dam jaz doma moji dveletnici košček čokolade to še ne pomeni da bom dala še štirimesečniku zato da bosta oba enako dobila. Je včasih moraš pa tud razliko delat v tem primeru točno vem zakaj jo delam.

Če je tako jokav in nemirem pa če ga ne zna drugače umiriti, čeprav pri treh mesecih že toliko opazuje svet okoli sebe in posluša pogovore da mislim da če ga daš na poslo zraven sebe ali pa na tla blazino in se usedeš zraven se ga da lepo zabavati in zamotiti, je pa res da pri živahnem otročku malo težje kofetkaš pa sediš za računalnikom in srfaš po netu. Se redki dnevi in ure ko se to da. Če je pa kdaj res kriza je pa za to glukoza,  ali pa vetrne kaplice, pa tudi AD3 lahko daješ cel dan po kaplico in kaplico saj ni treba da daš celoten odmerek na enkrat. Razni Evrokremi al pa Nutele naj pa še mal počakajo. Nič ne bojo zamudil če jih dobijo šele pri letu, verjetno bojo lahko jedli dosti dlje časa kot pa če začnejo že pri treh mesecih.

Moje mnenje glede dude, da je to potuha za starše in ne otroke, je v to sem po tej izjavi te mame še bol prepričana. Moja starejša ima dudo in to je zelo navezana nanjo, kaj vse bi naredila za njo.

Tiste ki ste spraševale zakaj Evrokrem in ne Nutela, mislim da zato ker je Evrokrem Slovenski in je mama patriotuser posted image

(odgovor članu BUBICA17)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: Zgrožena
14.7.2008 9:47:02   
BUBICA17
Anny zanimivo, da si ravno med izpostavila, ker sem ga zanalašč napisalauser posted image .
Moj tast pravi nam, da smo evrokrem ganeracijauser posted image  očiten on ni. Sladkor naj bi bil pa včasih že prava dragocenost. user posted image
A ni alergeno tudi kravje mleko, paradižnik, fižol....?user posted image

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   RE: Zgrožena
14.7.2008 10:21:50   
xerox
Eurokrem pa nikol ni bil slovenski!

(odgovor članu BUBICA17)
Neposredna povezava do sporočila: 53
   RE: Zgrožena
14.7.2008 10:54:20   
Annny
IZVIRNO SPOROČILO: BUBICA17

Anny zanimivo, da si ravno med izpostavila, ker sem ga zanalašč napisalauser posted image .
Moj tast pravi nam, da smo evrokrem ganeracijauser posted image  očiten on ni. Sladkor naj bi bil pa včasih že prava dragocenost. user posted image
A ni alergeno tudi kravje mleko, paradižnik, fižol....?user posted image
 Joj, marsikaj je alergeno, zato naj bi z dodajanjem nekaterih živil počakali tja nekje do 1.leta..kravje mleko, jagode, med, jajčni beljak.. nekaj takih stvari je. Saj tisto leto hitro mine in se splača malo počakat za vsak slučaj.Tudi kvaliteta hrane se je od našega otroštva kar precej poslabšala (toliko nekih aditivov, umetnih gnojil, modificiranega škroba in podobnih packarij je v hrani), da bi jaz pazila....pa drugače nisem nek panik okoli hraneuser posted image

(odgovor članu BUBICA17)
Neposredna povezava do sporočila: 54
   RE: Zgrožena
14.7.2008 11:13:53   
Anonimen
Po lastnih izkušnjah lahko povem, da na intezivni negi nedonošenčki stalno dobivajo Daktarin na dudo.

(odgovor članu Annny)
  Neposredna povezava do sporočila: 55
   RE: Zgrožena
14.7.2008 14:20:25   
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: Seven RR

Jaz vem, da bi materinsko šolo čist drugače zastavila. Zastrašila bi vse do konca in naprej.. Boljše preventiva kot kurativa.. user posted image


Naša materinska je pa bila taka. Ker je predavateljica imela s hčerkico hude probleme odkar se je rodila - bila je hud alergik na vse živo. In nas je kar zastrašila in nam že vnaprej dajala razna navodila, kako ob čem ukrepat. In kje dobiš naravne stvari. Pri nas je na srečo vse ok, tamala ni alergična, sem se pa bala, da bo, ker je mož alergičen kar na nekaj stvari. Vseeno pa nikoli nisem komplicirala, kar se prehrane tiče. In še marsičesa...

< Sporočilo je popravil Naja3 -- 14.7.2008 14:25:12 >

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 56
   RE: Zgrožena
14.7.2008 16:22:58   
selma2
Vsaka zdrava pamet pa nočem biti žaljiva pove, da 3 mesece star otrok ne sme evrokrema ali podobno pa pustimo zdaj alergije. Ni nam Bog zastonj dal mleka in sigurno je to najbolje za otroka. Ko se moj joka kar je zelo redko in se prav sploh še ni mu dam ziziko in se pocarta in umiri. Kar je Pa še najbolj žalostno, da se imate na tej temi tako grdo. Saj smo vsi ljudje in imamo pravico ravnat v skladu z našim razmišljanjem za posledice pa vsak odgovarja sam.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 57
   RE: Zgrožena
14.7.2008 16:24:10   
Seven*
IZVIRNO SPOROČILO: BUBICA17

Aja, kar se tiče alergij... se pa nagibam k temu, kar pravi Katias. Alergije so 3/4 povezane s psiho. Torej bolj jim vsiljuješ svoje vzorce prehranjevanja...slabše je. Opažam pa, da večina ne verjame, da user posted image  sam najbolje ve, kaj mu odgovarja. Zakaj naj bi strokovnjaki to bolje vedeli...oni sam opazujejo in feedback-a še ni noben od njih dobil. Noben dojenček še ni rekel...ej mami pa daj mi malo nutele, mi je tok zadišala. Mami mora to sama ugotoviti.
Zgodovinski pregled na to temo: Katera od vas ve, kaj so dojenčki cuzali preden so odkrili plastične dudke?
Odgovor: Človeštvo še vedno ne obstaja.
Kako je bilo včasih z alergijami Seven?
Da bi mene strašili v materinski šoli...pošljem vse k user posted image . Otrok je moj in jaz najbolje vem, kaj mu odgovarja. Štekaš, ker je moj in mi nima pravice nihče govoriti kaj naj počnem. Sploh pa glede alergij, ker za vse pa nismo krive mamice.


Alergij je bilo včasih še več, ampak so pač rekli da ima otrok kronično drisko, ker še niso vedeli za alergijo na kravje mleko. Pa ne moremo se zgledovat po tem kako je bilo včasih, ker je danes tudi dosti več "substanc", ki sprožajo alergijo. Me zanima kdaj so na kmetih jedli arašide (Snikers jih ima...), saj v osnovni "kmečki" hrani je zelo malo alergenov, če odštejemo svinjsko meso, pri katerem pa je menda starim mamam logika kazala, da ga ne dajejo dojenčkom. Poleg tega imajo danes otroci zaradi okolja (pesticidi, prevelika čistoča v stanovanju, itd..) dosti več predispozicij za alergijo.



_____________________________

Gospa sem.

(odgovor članu BUBICA17)
Neposredna povezava do sporočila: 58
   RE: Zgrožena
18.7.2008 9:17:32   
Naty*Taja
Joj, punce, ste tole čist narobe obrnile - vsaj moj post!
Hotla sem samo povedat, da ni TAKO ZELO strašno, da je dojenčku dala za probat nutelo, al karkoli že. Bolj hudo bi bilo, če bi mu naprimer dala trd bonbon. Sej nisem zagovornik tega, da trimesečnika pitaš z Nutelo in podobnim, sam če mu pa enkrat daš mal na jeziček pa ne bo zaradi tega kr alergijo dobu! Dejte no.
Kar se pa tiče alergij se pa strinjam z BUBICO17 - veliko je v glavi. Seveda ne vedno. Pa vsa tale gensko spremenjena hrana, pesticidi, plinjeno sadje in zelenjava, onesnaženo okolje (ko bi mi vedeli delček resnice, kaj vse v luft spušča industrija!), pretirana čistoča, čistila.... ja, po moje je vse tole veliko bolj nevarno za razvoj alergij, kot pa enkrat Evrokrem ali Nutela na jeziček. Me prav zanima, kolk razmišljate o svoji prehrani, ko ste noseče in ko dojite - a se izogibate vsemu kupljenemu sadju (plinjene banane, špricana jabolka...)?? Ne mislit, da že s tem ne povzročate začetek alergij al pri sebi, al pri otročku!!
No ne bom več nakladala - aja še to kar se pikrih pripomn na mojo matematiko tiče - ja znam štet in nič slabega nisem misla s tem, da imaš šele enega otročka. Sam če jih imaš več poleg gospodinjstva in zelo zahtevne službe, potem nimaš sploh časa se ubadat s takimi pripombami niti iskat vzrokov zakaj BO moj otrok alergičen. Našadva sta probala že marsikaj pa nima noben nobene alergije, kljub temu, da so kao pogoste v rodu?! Zakaj hudiča kaj?


_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 59
   RE: Zgrožena
18.7.2008 10:40:01   
selma2
No jaz sem se med nosečnostjo držala vsega zdravega in bio ter ekološko predelanega sadnja in zelenjave. Edino kaj sem grešila je seveda čokolada, čokolada in še enkrat ta čokolada. Pa še to zadnja 2 meseca. No sedaj še vedno grešim pri čokoladi glede prehrane pa ne jem nč kar mojemu otroku škodi (ne jem pohanega, banan, arašidov, Fižole itd.) še čokolado sem dala ful nastran. 

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 60
   RE: Zgrožena
18.7.2008 13:32:14   
lunca77
Pa sej v bolnici poleg glukoze otrok tud kakšno anastezijo dobi če je treba. Pa jim dajmo še doma - boste vidle kok bodo pridni

(odgovor članu selma2)
Neposredna povezava do sporočila: 61
   RE: Zgrožena
18.7.2008 13:44:04   
Anonimen
pol se pa odpirajo teme kt recimo zakaj je tolk debelih otrok itd.user posted image
me sploh ne preseneča...
na dudo evrokrem od rojstva
od rojstva instant čaj k itak ni druge k sam cukr...
pa bereš pol v stilu - moj otrok je star 5,5m, a mu lohk dam že puding/fruktzverge/takve in onakve skute in podobno ****rijo....pa ktere kekse se lahko da 4m staremu otroku, kdaj pomfri itduser posted image otroci rastejo na pudingih, čokolešniku in pomfriju, šopate jih ko prasce za zakol, pol pa jok, k je pr 10 letih 70kg bajsi in se čudit le zakaj je tolk debelih otrokuser posted image zakaj le....
seveda pa mamice niso nč krive, ooooo, to pač ne, mamica ni nikol NIČ kriva, ker on VEDNO dela vse v dobro otroka in kdo drug bo pa vedel kaj je za njenega otroka dobro kot pa ona sama...pajade...ne sam to da pojma nimate kaj je dobro za vaše otroke, še to se vam ne sanja kaj je slabo....
tko da jst bi mu nutelo kr z žlico šopala, ziher bo cel dan tiho ko rit...

< Sporočilo je popravil ulla80 -- 18.7.2008 13:45:05 >

(odgovor članu lunca77)
  Neposredna povezava do sporočila: 62
   RE: Zgrožena
18.7.2008 13:58:58   
butt3rfly

IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

pol se pa odpirajo teme kt recimo zakaj je tolk debelih otrok itd.user posted image
me sploh ne preseneča...
na dudo evrokrem od rojstva
od rojstva instant čaj k itak ni druge k sam cukr...
pa bereš pol v stilu - moj otrok je star 5,5m, a mu lohk dam že puding/fruktzverge/takve in onakve skute in podobno ****rijo....pa ktere kekse se lahko da 4m staremu otroku, kdaj pomfri itduser posted image otroci rastejo na pudingih, čokolešniku in pomfriju, šopate jih ko prasce za zakol, pol pa jok, k je pr 10 letih 70kg bajsi in se čudit le zakaj je tolk debelih otrokuser posted image zakaj le....
seveda pa mamice niso nč krive, ooooo, to pač ne, mamica ni nikol NIČ kriva, ker on VEDNO dela vse v dobro otroka in kdo drug bo pa vedel kaj je za njenega otroka dobro kot pa ona sama...pajade...ne sam to da pojma nimate kaj je dobro za vaše otroke, še to se vam ne sanja kaj je slabo....
tko da jst bi mu nutelo kr z žlico šopala, ziher bo cel dan tiho ko rit...


hehe... amen user posted image

_____________________________

Hale: "Are you accusing me of being in someones pocket, you hypocrite son-of-a-bitch? You've been on Clay's tit since you were a goddamn uniformed officer. He barks and you jump. Whole town knows it. "Chief of Police". What a goddamn joke."

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 63
   RE: Zgrožena
18.7.2008 20:49:32   
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: butt3rfly


IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

pol se pa odpirajo teme kt recimo zakaj je tolk debelih otrok itd.user posted image
me sploh ne preseneča...
na dudo evrokrem od rojstva
od rojstva instant čaj k itak ni druge k sam cukr...
pa bereš pol v stilu - moj otrok je star 5,5m, a mu lohk dam že puding/fruktzverge/takve in onakve skute in podobno ****rijo....pa ktere kekse se lahko da 4m staremu otroku, kdaj pomfri itduser posted image otroci rastejo na pudingih, čokolešniku in pomfriju, šopate jih ko prasce za zakol, pol pa jok, k je pr 10 letih 70kg bajsi in se čudit le zakaj je tolk debelih otrokuser posted image zakaj le....
seveda pa mamice niso nč krive, ooooo, to pač ne, mamica ni nikol NIČ kriva, ker on VEDNO dela vse v dobro otroka in kdo drug bo pa vedel kaj je za njenega otroka dobro kot pa ona sama...pajade...ne sam to da pojma nimate kaj je dobro za vaše otroke, še to se vam ne sanja kaj je slabo....
tko da jst bi mu nutelo kr z žlico šopala, ziher bo cel dan tiho ko rit...


hehe... amen user posted image


Res je.

(odgovor članu butt3rfly)
Neposredna povezava do sporočila: 64
   RE: Zgrožena
18.7.2008 20:51:12   
Lunc_a
naty ja vse alergije so v glavi-takšne bed.... izjave pa že dolgo neuser posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 65
   RE: Zgrožena
18.7.2008 21:33:29   
Naja30
Po moje je pa hotla povedat, da bolj kot kompliciramo in otroka v vato zavijamo, slabše je. No če ni tega misla povedat, pa jaz tako mislim.
Moj mož je alergičen na jabolka, ampak nisem komplicirala in sem tamali dala jabolko kot prvo sadje pri uvajanju GH.
Verjetno so pa marsikaj krivi tudi geni.

(odgovor članu Lunc_a)
Neposredna povezava do sporočila: 66
   RE: Zgrožena
18.7.2008 21:51:12   
picola1
Dejmo mi že enkrat določit, kaj je to kompliciranje!!

Najbrž za vsakega nekaj drugega...Nekomu je kompliciranje že to al dat pol leta staremu otroku smoki al ne. Daš mu tist smoki pa kaj bi kompliciral, ane?user posted image Nekomu je kompliciranje, če se sprašuješ al je dobro tisto milo, ki ima celo etiketo PEG-ov notr al bi blo morda bolj fajn izbrat kej bolj naravnega...Nekomu je pač bolj naravno nekaj normalnega in ne kompliciranje...
Tako da rečt nekomu naj ne komplicira je po moje bolj stvar subjektivne presoje kot pa kaj drugega.

A sem mal zakomplicirala vse skup...?user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 67
   RE: Zgrožena
18.7.2008 21:54:16   
selma2
IZVIRNO SPOROČILO: picola1

Dejmo mi že enkrat določit, kaj je to kompliciranje!!

Najbrž za vsakega nekaj drugega...Nekomu je kompliciranje že to al dat pol leta staremu otroku smoki al ne. Daš mu tist smoki pa kaj bi kompliciral, ane?user posted image Nekomu je kompliciranje, če se sprašuješ al je dobro tisto milo, ki ima celo etiketo PEG-ov notr al bi blo morda bolj fajn izbrat kej bolj naravnega...Nekomu je pač bolj naravno nekaj normalnega in ne kompliciranje...
Tako da rečt nekomu naj ne komplicira je po moje bolj stvar subjektivne presoje kot pa kaj drugega.

A sem mal zakomplicirala vse skup...?user posted image

Dobro povedano!

(odgovor članu picola1)
Neposredna povezava do sporočila: 68
   RE: Zgrožena
18.7.2008 23:46:18   
only_me
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80
šopate jih ko prasce za zakol..

pri tem stavku pa bi se lahko malo brzdala..... 


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 69
   RE: Zgrožena
19.7.2008 0:33:47   
sirenetta
Nisem vsega za nazaj prebrala, ampak to pa moram vseeno pokomentirat za nazaj: komur ni jasna razlika med GLUKOZO in KRAVJIM MLEKOM naj si malo to poštudira. Kako lahko sploh primerjate čisto glukozo s kravjim mlekom?
BTW novorojenčkom dajo glukozo že takoj po rojstvu, vsaj meni je tako sestra povedala v porodnišnici, v primeru, da je bil dolg porod in je user posted image "izmučen" da si malo opomore, medtem ko takrat celo niti materinega mleka naj ne bi še užival (saj ga prve tri dni niti ni, ampak se izloča le kolostrum), ker niti še za materino mleko prve tri dni črevesje ni pripravljeno (to je bila razlaga pediatrinje v porodnišnici). Torej: glukoza je ok že prve dni po rojstvu, medtem ko materino mleko pride v poštev komaj tretji dan po porodu (kravje mleko pa mnogo kasneje). Kemijske in fizikalne razlike med enim in drugim sicer ne znam pojasniti, ampak upam, da je vseeno jasno, da je veliiiiika razlika med glukozo in evrokremom.

(odgovor članu only_me)
Neposredna povezava do sporočila: 70
   RE: Zgrožena
19.7.2008 9:30:06   
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: picola1

Dejmo mi že enkrat določit, kaj je to kompliciranje!!

Najbrž za vsakega nekaj drugega...Nekomu je kompliciranje že to al dat pol leta staremu otroku smoki al ne. Daš mu tist smoki pa kaj bi kompliciral, ane?user posted image Nekomu je kompliciranje, če se sprašuješ al je dobro tisto milo, ki ima celo etiketo PEG-ov notr al bi blo morda bolj fajn izbrat kej bolj naravnega...Nekomu je pač bolj naravno nekaj normalnega in ne kompliciranje...
Tako da rečt nekomu naj ne komplicira je po moje bolj stvar subjektivne presoje kot pa kaj drugega.

A sem mal zakomplicirala vse skup...?user posted image


Se strinjam, predvsem z drugim stavkom. Vsakemu je kompliciranje nekaj drugega. Na splošno pa tudi vsi vemo, KAJ je kompliciranje, saj imamo vsak dan priložnost če ne drugje, na rr prebrat ogromno kompliciranja. Glede smokija pri pol leta tudi jaz kompliciram, ja. user posted image  Kar se pa tiče drugih stvari pa poskušam biti "naravno normalna", s tem da ne gledam na vsak presneti E in ne vem kaj še vse.
Subjektivna presoja - se strinjam, ampak priznaj, da se preveč komplicira, tako na splošno mislim. user posted image

(odgovor članu picola1)
Neposredna povezava do sporočila: 71
   RE: Zgrožena
19.7.2008 9:57:44   
anny1
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana


je pa potrebno imeti alternative....

Super alternativa, ni kaj..Dobro da vem za naslednjega otroka, si bom naredila zalogo- česa že - Nutele ali evrokremauser posted image user posted image





Da ne bo pomote jaz ne govorim o evrokremu in nuteli....
govorim o tem da daš na dudo kaj kar ima otrok rad ne pa o nutelah, evrokremih,... jaz sem naši kaplice za krče dajala ne pa čokolade-tekoče....user posted image
 vem kaj povzroča alergijo in kaj ni priporočljivo, ato govorim o alternativah in ja če ima ona nutelo ali evrokrem za alternativo....

 

< Sporočilo je popravil anny1 -- 19.7.2008 10:02:13 >


_____________________________

Sreča moja so moji sončki, ki sto po čudežu prišli v moje življenje....Čeprav je mami biti težko je to najlepša naloga, ki jo ena ženska lahko ima...

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 72
   RE: Zgrožena
19.7.2008 21:48:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: only_me

IZVIRNO SPOROČILO: ulla80
šopate jih ko prasce za zakol..

pri tem stavku pa bi se lahko malo brzdala..... 



zakaj bi se pa mogla brzdatuser posted image

to je sam štarterfuter....otrok od tega nima nič, ni koristno zanj, ne pomaga mu pri razvoju, s temi živili v njegovo telo ne vnašaš nič koristnega ali pomembnega....in če otrok za zajtrk je čokolino, za malco frukzverge al pa kake monte in podobn šit, za kosilo pomfri etc., za večerjo pa kruh na debelo namazan z evrokremom, vmes pa še tono smokijev, piškotov in kaj vem česa še vse, ja kaj?? kaj pa čem druga rečt kt to? to je zame to - šopanje, tko se prasce šopa, sicer s pomijami in krmili, sam vsa našteta hrana tko ni kaj boljša od tega (čokolino so u bistvu krmilauser posted image smo jih mele cele žaklje doma, ko smo mel teličke eno obdobje, od kolinske, seveda brez lešnikov in čokolade)aja, ups, sem pozabla, to so stvari k jih ma otrok rad in jih HOČE jest...

(odgovor članu only_me)
  Neposredna povezava do sporočila: 73
   RE: Zgrožena
19.7.2008 22:15:15   
BUBICA17
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80
šopate jih ko prasce za zakol..


A to velja samo za user posted image  ali tudi za mamice, ker si naštela hrano, ki jo imam rada in se ne počutim, da sem "našopana kot prasec za zakol"user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 74
   RE: Zgrožena
19.7.2008 23:42:55   
only_me
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

IZVIRNO SPOROČILO: only_me

IZVIRNO SPOROČILO: ulla80
šopate jih ko prasce za zakol..

pri tem stavku pa bi se lahko malo brzdala..... 



zakaj bi se pa mogla brzdatuser posted image

to je sam štarterfuter....otrok od tega nima nič, ni koristno zanj, ne pomaga mu pri razvoju, s temi živili v njegovo telo ne vnašaš nič koristnega ali pomembnega....in če otrok za zajtrk je čokolino, za malco frukzverge al pa kake monte in podobn šit, za kosilo pomfri etc., za večerjo pa kruh na debelo namazan z evrokremom, vmes pa še tono smokijev, piškotov in kaj vem česa še vse, ja kaj?? kaj pa čem druga rečt kt to? to je zame to - šopanje, tko se prasce šopa, sicer s pomijami in krmili, sam vsa našteta hrana tko ni kaj boljša od tega (čokolino so u bistvu krmilauser posted image smo jih mele cele žaklje doma, ko smo mel teličke eno obdobje, od kolinske, seveda brez lešnikov in čokolade)aja, ups, sem pozabla, to so stvari k jih ma otrok rad in jih HOČE jest...



kakorkoli. ....  ampak malo pa pretiravaš :D


ne, saj kar nekaj imaš prav in se popolnoma strinjam s tabo - ampak z onim prejšnjim postom.



(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Seks po porodu: Ste vedeli?
Približno šest tednov po porodu, ko se konča čišča, naj bi par spet lahko pričel s spolnimi odnosi. Moški seveda nekolik...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?