Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Jaz pridem iz žura ob 3 zujtraj domov, se umijem, oblečem v pidžamo, ugasnem luč....in zazvoni telefon.....

.Sem bila pa kar prestrasena,preden sem zvedla kdo je.
. Pa ne me vprašat zakaj. Mislim, da sem takrat sumila enega Borisa, ki se je na koncu izkazalo, da ni on, pa je kar Boris ostal. Zdej pa vse nadlegovalce Boris kličem
Še dobro,da ga je moj poznal od prej on je vedel kako je z njim,ker žal je malo moten.In še zdaj po treh letih sem pred kratkim spet dobila njegov sms,nevem kje je zvohal št.!??Eno obdobje sma bila čisto na tleh v strahu,nisem vedela kaj lahko pričakujem od njega,res je bilo grozno!!
Kaj pa veš, kaj takemu tipu pride na misel..zdaj sem se spomnila na tista množična streljanja v Avstriji...in res..kaj če tip prinese orožje in postreli celo familijo, ker ima pač neko 'fiksno idejo' ali preblisk...jaz niti vrat ne bi odpirala.
, pol spet drugič me je klical in vzdihoval, sem jst vrgla dol, pol čez kak mesec pa je začel tud govorit in mi nonstop utrujal če bi hodila z njim in zakaj ne in pol spet jovo na novo kletvica pa vzdihovanje
, pa še danes jesam in čudn.