MetiLu
|
Čer! Midva sva že skopana in po eni zizi mi je omagal in spi tlele zraven na sedežni ne gre v postlo dokler še druge ne sprazni! Mami ma novo barvo, bom počas na rjavolaske prešaltala tamali bil ful priden v varstvu, lepo papal kašico in tudi malo spal popoldan sva zabluzila pri mojih starih starših, nas je bla spet cela žlahta na kup, še dobr da nas je bolj malo, ker bo počas dvorišče premajhen Komaj čakava atija, pride dones, ampak bolj pozno Jutri smo pa doma, me čaka pranje, kuhanje, likanje, ... Popoldan pa obiske dobiva, pride svak za štenge pomerit upam, bi bil že čas Jutri bova jedla bučke in rižek, upam, da bo šlo Mi je pa Janez spet dobil neke pikice po ličkih, ki so se posušile in zgleda kot takrat ko se mu je pri 3 mesecih koža čistila ziher je od hrane, naredilo se mu je pa po krompirju, samo ne zgine A bi bila to lohk alergija, al se alergija pojavi kot pikice po celem telesu, ker to ima izključno samo na ličkih? Dones so mi vse od mame, tete,... v glavnem babe moje žlahte rekle,d a je to normalno ko začneš z GH, da se telo navaja, da je pač sprememba in da se bo najbrž še ponavljalo Kakšno mnenje?