Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: jencili Ella, super - sm ful vesela, da je z Zojo vse ok oz. da ni nič hujšega. Bo pač malo dlje jedla zelenjavo, pa tud nič hudega. Februarka, tud pri nas je blo vse bolj na ozko, sam je tko kot je Ella napisala. Probi s čim podmazat, pa predvsem vedi, da veliko vaje tudi k temu pripomore (iz prve roke povem ) Kati...a ti si ta tičica...mogoče se pa kje srečava... Aja, pa še neki me zanima. Na začetku vem, zelenjava, korenček, tudi kako jabolko,...kdaj pa lahko tudi breskve, marelice ipd.? Po kolkem času? to morm mojmu dat vedt evo, midve sva probale breskev, najprej je blo mal pačenja, potem se je pa sam še mmmmmmm slišal sam kaj ko ne sme več kot 3 žlice danes... jutri spet, pa pojutrišnjem, potem pa že lahko mal več popoldne pa dobi še mal banane zdej pa joško zahteva, tako da morm it sam ne rečt da si na RR zvedla Sej drugač mi je sam reku, da naj mal vas prašam če se že vse zmenimo naj se pa še to Tamala žaga že 2. rundo jest grem pa za kosilo pripravit... dobr, da smo učer zunaj pekli in je mesek še ostal, sam še prilogo nardim Ella, za štrukle ti ne znam povedat, jih nisem še nikol delala