Bajsa
|
Dan! En ku dan! Madam je že od 7 zbujena, zdej sm jo dala kr v pojstlco, pa da vidmo kaj bo. A bo zaspala al ne.Nč kej ni navdušena. Je pa zmatrana že za popi . Dudo ji morem skoz popravlat, okol se hoče obračat . Zdej sm ji dala mal vode še, dudo in vrtiljak sem ji zalaufala. Dere se kt odvezana, jo bom pikico pustila, čeprav nisem ppristaš tega. Bom vidla kok bom zdržala. Po moje niti pet minut. Zaspala je! Po 20 minutah vreščanja , zdej pa še kr hlipa k ji je tko hudo, men pa še bolj. Jaz tko ne bom mogla vztrajat, mi je preveč hudo. Drugič jo bom rajš vn vzela, pa počakala, da bo sama hotla it spat, sam bom probala brez zize. Mah sej ne vem kaj je prav in kaj ne! No v glavnem zdej spi, ne vem pa če bom še kdaj lahko tkole vztrajala. No včeri sm kupla tak fajn šotorček za na plažo : http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/10094767, sem prov neki tazga iskala, pa mi je ful luštn, se zloži kt marela skor . No pa še madam sem vzela 11 bodijev z dolgimi rokavi za 21€, se prav eden je manj kot 2€ . Pa sploh niso slaba kvaliteta, prov dobri so! Tko, zdej grem pa gledat kaj mama rab, pa štromarja še enkrat poklicat, k me je čist na suh nat , bi mogu že ob 8 bit tuki, pa ga ni, še zdej, pa že tud 2 krat sem ga klicala, pa ga še kr ni!! Mater mu