Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kam s starimi zdravili? 17.7.2008 21:32:41
|
|
|
|
Lunc_a
|
Pokliči v svojo lekarno ali v zdr. dom
|
|
|
|
|
RE: Kam s starimi zdravili? 17.7.2008 21:53:32
|
|
|
|
šnucika
|
Med "nevarne" odpadke.Vsaj pri nas je tako,nekajkrat letno se taki odpadki zbirajo.Jaz imam eno zajetno vrečko,ker že lep čas nisem nesla,ko je bilo zbiranje.
|
|
|
RE: Kam s starimi zdravili? 17.7.2008 21:55:03
|
|
|
|
mali007
|
V lekarno jih nesi, jih vzamejo.
|
|
|
|
|
RE: Kam s starimi zdravili? 17.7.2008 21:57:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mali007 V lekarno jih nesi, jih vzamejo. V Kranju jih ne vzamejo. Menda se jih nese na Komunalo- zbirni center.
|
|
|
|
|
RE: Kam s starimi zdravili? 17.7.2008 22:15:00
|
|
|
|
tintin
|
Res je, v Kr jih ne vzamejo...
|
|
|
|
|
RE: Kam s starimi zdravili? 18.7.2008 7:52:37
|
|
|
|
Saša27
|
Kot prvo preglej rok uporabnosti. Jaz sem jih nesla v zdravstveni dom, kjer mi je sestra vsa navdušena povedala, da z veseljem sprejemajo zdravila, ki jih nato dajo tistim, ki si ne morejo plačati zdravstvenega zavarovanja.
|
|
|
RE: Kam s starimi zdravili? 18.7.2008 9:48:08
|
|
|
|
Naja30
|
Pri nas v lekarni tudi ne vzamejo (obala). V ZD dom pa še nisem vprašala. Dobra ideja.
|
|
|
|
|
RE: Kam s starimi zdravili? 18.7.2008 19:31:12
|
|
|
|
pajčolanka
|
nesi v zd ali lekarno. ponavadi so jih veseli
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Dotikanje med nogami.
пеперутка16
Moj triinpolletnik se nenehno dotika svojega lulija in noče nehati. Poskusila sem ga na različne načine odvrniti, vendar ne deluje. Rada bi, če bi mi kdo, ki je imel podobno situacijo, napisal, kako jo je rešil. Hvala.