Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

,tak da do sem mi še ni uspelo prit.
 ,tak da do sem mi še ni uspelo prit.  
   povabla,čeprav se še ne poznava
 povabla,čeprav se še ne poznava 

jaz sem si pol našla družbo in sem bila do zdaj v mestu. wilmo sem itak srečala
  jaz sem si pol našla družbo in sem bila do zdaj v mestu. wilmo sem itak srečala 
  , ju3 pa tretja v seriji šestih trgatev.
 , ju3 pa tretja v seriji šestih trgatev. 

pa da bo mali hitro govoril R
  pa da bo mali hitro govoril R    včasih mi pa uspe najt kje parkplac, pol sem se spomnila, da bi jaz čumba lahko šla v europark parkirat. ampak ok...vem za naslednjič in potem se nikoli ne bom več fijakala kot včeraj.
  včasih mi pa uspe najt kje parkplac, pol sem se spomnila, da bi jaz čumba lahko šla v europark parkirat. ampak ok...vem za naslednjič in potem se nikoli ne bom več fijakala kot včeraj.  mislil.
    mislil.  Mamice a mi lahko poveste prosim katere slo. pevke vse pojejo pesmice za naše otročke? Nekaj malega sem že našla, samo saj veste koliko pesmic lahko zapečeš na cd, če so v mp3 formatu. Za Zalo namreč "pečem" cd z otroškimi pesmicami, da ji bom lahko dala za poslušat in ji pela zraven
    Mamice a mi lahko poveste prosim katere slo. pevke vse pojejo pesmice za naše otročke? Nekaj malega sem že našla, samo saj veste koliko pesmic lahko zapečeš na cd, če so v mp3 formatu. Za Zalo namreč "pečem" cd z otroškimi pesmicami, da ji bom lahko dala za poslušat in ji pela zraven