Pandica
|
Hello Jaz sem že danes cel dan čvekam dop. sem bila na srečanju oktoberčkov, pop. pa je prišla k meni prijateljica in njen pa smo spet klepetali Zdaj pa sem si naredla 2 velika sendviča in pečeno papriko zraven, ker jo imam full rada, njami, kak je dobro botrca ko sem te brala kot, da bi mene opisovala Jaz tut zvečer vedno najbolj jem in sem najbolj lačna Kaj te pišeš to neke bedarije, da sem jaz suhica? Še daleč od tega, je pa res, da sem že tdavnaj v minusu z kilami kot sem jih imela pred samo sem ziher, da imaš ti manj kg kot jaz, ker tebe tut nič ni skupaj Tak, da jaz ti žal nasveta ne morem dat, ker sem ista kot ti Kakšno barvo pa si se zdaj pofarbala? Saraya a boma rekli kakšno? A tvoj pa samo igerce špila? Je hujši kot otrok, ne? No ja, saj me pa non stop tu na rr visimo pa je isto sranje Joj, pojedla sem do konca, zdaj pa že razmišljam, da bi si še šla naret vročo čokolado, mater sem jaz en požeruh Itak, da me je boljše oblačit kot hranit