Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
najcenejše prenočišče na slo obali 21.7.2008 11:43:55
jasnika
Pozdravljeni,
smo se odločili, da se bomo 1 dan pred dopustom ustavili na slo obali, sedaj pa me zanima če ve kdo za res poceni prenočišče, samo prespali bi do zgodnjega jutra, brez hrane???
RE: najcenejše prenočišče na slo obali 21.7.2008 11:53:40
diva 4
Jaz te z odgovorom sigurno ne bom razveselila. Midva sma tudi želea tako kot vi samo prespati , pa nama nihče ni želel oddati sobe samo za eno noč, ker imajo preveč dela , saj morajo posteljnino zamenjati za vsakim gostom. Tak odgovor sma dobila pri vsaki hiši , ki sma vprašala za sobo. So rekli, da do tri dni sploh ne oddajajo sob, ker se jim baje ne splača .
RE: najcenejše prenočišče na slo obali 31.7.2008 11:35:19
masa74
...Garni HOTEL MAKI Pot k izviru 21 Portoroz
Tel: 05 6771928 040 463 010
midva z mojim sva ze nekajkrat prespala pri njih....imajo pa nocitev z zajtrkam lahko se,da pogovorit la ze spanje...mislim,da nebi smel bit problem...