Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni

, bi prišel na svet cel mesec prej
 , tako, da sem imela strogo ležanje... ko pa sem prišla na predzadnji pregled, še tako dobro spomnem) me g pregleda, če sem se že kaj odprla, saj na CTG-ju so bili že vidni popadki, in se kar naenkrat naršči in reče naj pridem čez 3 dni na tešče ponovno na pregled v porodnišnico ...
  Zmedena in malo prestrašena nisem glih razumela kaj je namigoval, saj nas ni želel ustrašiti... na napotnico je samo z rdečim pripisal placenta previa in 3 klicaje... Ko sem malo na netu iskala sem izvedela, da me 100% čaka CR in da ni druge varjante. V nedeljo sem po pregledu kar ostala v porodnišnici in v ponedeljek zjutraj je bil Gael na svetu... V glavne Placenta previa je ti predležeča posteljca in je smrtno nevarna za mamao in otroka v primeru naravnega poroda - nevarnost da skrvaviš... 

glavno da smo opotimistke naprej!!! 

muči.Taki občutek,ko da bom vsak čas omedlela.,kot da me noge ne držijo. 

tak da upam da se bom vsaj poslovila lahko od vas