Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Frutka, sem ti že povedala, da je tale tvoja punčka res tako lepa, da je samo za gledat pa za lupčkat. Ji lahko enega od mene stisneš na nogico? na podplatek? Od tete Volge
Pa kako neverjetno ji paše tole navihano, nežno ime. Res. Madona, bo ata ljubosumen, jih za sproti ne bo mogel ganjat
< Sporočilo je popravil Volga -- 25.7.2008 7:07:23 >
Frutka, sem ti že povedala, da je tale tvoja punčka res tako lepa, da je samo za gledat pa za lupčkat. Ji lahko enega od mene stisneš na nogico? na podplatek? Od tete Volge
Pa kako neverjetno ji paše tole navihano, nežno ime. Res. Madona, bo ata ljubosumen, jih za sproti ne bo mogel ganjat
Punči je res pravi cuker, še kakšna fotka dobrodošla....
Punči je res pravi cuker, še kakšna fotka dobrodošla....
Volga.....inzulin .....
ja no, vidiš, včas pa tudi mene cuker napade. Ampak ob takem ni moč, da me ne bi.
Freycha to so najmanjši pajacki, 56-ka. Tale, ki ima oblečenega je od Filipa. Zdaj pa čakam, da si kera mušter vzame in nas kmalu preseneti z veselo novičko o... ! Hvala še enkrat, za vse mamice pa (tale smiley mi je full všeč ampak ima prekratke roke, za močan in strasten objem potrebuješ doooolge roke).
P.S.: patronažna, ki prihaja na dom jo tudi kliče "mala cukrarna" .
Frutke sicer ne poznam, ampak enostavno moram dodat komentar na tole nebeško božanstvo na slikicah...še angel je prerevna beseda za opis punčkice:) Milina za oči, ni kaj