Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ali sem prav razumela?Pomagajte prosim 1.3.2005 15:40:33
Marina_
Zdravo punce!Po dolgem času sem se spet oglasila z vprašanjem.Čutim da ta :hudicek:že prihaja počasi ven.Spet:grrr:In sedaj lahko začnem pit krvomočnico?Mislim da med :hudicek:in med O jo moraš pit????Pa kako ta čaj sploh deluje?Zakaj sploh je?:zmeden: Hvala vam....
Ali sem prav razumela?Pomagajte prosim 2.3.2005 10:42:51
Marina_
Zdravo punce.Hvala za odgovore:rozica:Jaz moram priznati da po 2 dneh pitja krvomočnice nimam več bolečin!!!No meni to dosti pomeni ker sem umirala sploh prva 2 dni.Upam da se bo sluznica odebeljila in drugi mesec več nebom rabla pit smrdljičke;)...no to pravim vsak mesec:)-