naty13
|
IZVIRNO SPOROČILO: miškolinček IZVIRNO SPOROČILO: naty13 Miškolinček za nosek pa obstaja fiziološka raztopina za dojenčke v enih epruvetkah ali nekaj podobnega. vem,hvala,sam jaz sem kr ta malo flaško od Gorenjskih lekar kupila,pa eno 1l,pol pa dolivam,občutno ceneje je. Mu ulivam v nos pa nič ne nuca,danes se mi je že 2krat skoraj zadušu k je imel tok poln nos. Zdaj pa še zaradi tega ne bom spala k bom skoz poslušala a še diha al ne. Formulo proti zaprthu sem pa tudi jaz včeraj kupila,pa zaenkrat še ni učinka,koliko časa je to trajalo pri vas?????? Naslednji dan popoldne je kakal, včeraj je pa že 3X in mu bom danes zvečer dala kar navadno formulo. Mogoče mu je pa to delalo probleme. Ga je pa matrat začel v petek popoldne. Ene dva dni bo rabu, da bo prišel na red, ampak je vsak dan bolje. Pa komarčkov čaj je pri nas tudi pomagal. sem mu ga mal vmes dala. Pa je blo takoj boljš. upam da bo pr nas tudi,zdaj me trenutno bolj skrbi to da je prehlajen,ker lahko diha samo skozi nos,ta je pa čist zabit. Če mu ne bo do popoldneva fiziološka vsaj mal dihat dala,ga bom peljala k dr.,pa tudi če me bo nahrulila da paniko zganjam. Kr naj ona gleda 3 tedne starega otroka kako luft lovi,pa mu ne moreš pomagat. saj zato so pa tam,a ne? Kaj drugega za nos mu pa sploh ne upam dat ker je tako majhen. Bi ga namazala po prsih,da bi lažje dihal pa ne vem s čim ga lahko,jaz sebe kr z 31-tko,zanjag je pa še premočna. A mogoče katera ve??? Danes je začel še v spanju jokat(spi itak samo po 15 minut ) in to se začne dret kr iznenada kot da bi ga iz kože dajal,tako da mislim da ga matra še nekaj drugega,upam samo da niso ušesa. Komarčkov čaj pa pri nas ne potegne,dela take grimase kot da bi mu dala nekaj najbolj ogabnega na svetu v usta Upam, da bo Filip boljš. Dohtar mu bo pa vsaj nos spucal, če ne drugega. Jojjjjjjjjj pa ne ušesa pri tako majhnem. A ga imaš zunaj brez kape. Jaz ga imam zadnje dni brez kapice. Pa sem tudi že pomislila, da bi se lahko prehladu.