|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Južna Primorska
6.1.2009 20:26:02   
n€na
čeeeeeeerrr,

da se malo oglasim.....v službi se ne morem več ker imam sedaj tako delo, da mi ne znese večuser posted image user posted image ko pridem domov, hitro kaj skuham, pospravim in že je ura sedem zvečer...zrihtam zalo spat...spočijem učke na kavču v dnevni in jih odprem tam nekje ob desetih zvečer...pokukam na rr in nikjer nobene pol grem pa spat....tako je to pri meniuser posted image user posted image

za zaklepanje  teme pa tudi jaz ne vidim razlogauser posted image

asso- ni sem pa ti še povedala, da mi je stolček všeč tudi barva, čeprav mi je bil prej bolj všeč modro zelen ampak smo se tudi te barve navadili...tako da ne gremo več nikamor brez tega stolauser posted image user posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
6.1.2009 20:27:06   
n€na
A me kera brcne v rit, da se spravim k aerobiki, ker se mi ne da Itak, da sem sama tu gor

pa pojdi jutri z mano na aerobiko v Izolo

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 3302
6.1.2009 20:37:39   
n€na
kmalu bi spregledalauser posted image user posted image

Klara pa ti si punca in poluser posted image user posted image user posted image .....želim ti čim več brezskrbnih korakovuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 3303
6.1.2009 20:39:34   
n€na
pa sem ostala samauser posted image user posted image

grem pa še jaz........se mi ne da sama s sabo pogovarjatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 3304
6.1.2009 21:02:13   
thaiss
Dober večer z moje strani...kaj zdej neki grozite in spuščate mužoneuser posted image

allora, praznike smo preživeli lepo, škonte smo izkoristli u nulo, dobili vse kar smo imeli že prej ogledanouser posted image
Danes smo šli še po teniske za Matio, ker smo včeraj ugotovili da so mu te premajhneuser posted image

helenav- če otrok naredi več kot 10 korakov to pomeni da je shodil, tako da če je Klara prehodla hodnik je to to!!! Bravo Klarauser posted image

asso meni je bil outlet village v Palmanovi všeč, ker so trgovince vsaka zase, same dobre trgovine (Benetton, Calzedonia, Motivi, Pompea, Boticelli, Cinti, Docksteps)...

Kako se kliče še uni drugi trgovski center v Udinah???

majrimuser posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 3305
6.1.2009 21:23:01   
melaverde
čer!!

kot obljubljeno...

na DM (glej me, ma ne tikaj me...)
user posted image

naš Božiček

user posted image

Enei, glej Nodija, ne nogo...
user posted image

Silvestrovo, ura 24:15...in onadva si čistita miške user posted image

user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3306
6.1.2009 21:25:58   
melaverde
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

Danes smo šli še po teniske za Matio, ker smo včeraj ugotovili da so mu te premajhneuser posted image

ma dobro, Enei je prerastu obleke, Matia superge...ma kaj moj sin je edini ki ne raste?! user posted image  vse je zavihano isto kot jeseni user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3307
6.1.2009 21:45:29   
thaiss
ojli mela

matia je 3/4 cunj prerastu,ima že 90cm
teniske pa so lih 3m zdržale...še dobro da so škonti!!!

Val in Enei, bačine bačineuser posted image user posted image

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 3308
7.1.2009 7:33:13   
zrak
dobro jutro.. hahaha zopet sem tle... saj počasi se bom že odvadila... ne morem nehat kar takoj.. počasi...user posted image

Ja Thaiss Enei mi je prerastu ful.. oz. bolje rečeno mu je vse čisto točno..tako , da mu moram dati št. 92 in seveda zavihat rokav..mogoče res da s pranjem se tudi stinsne...

Thaiss včeraj sem ti pasala na zs zaradi urnika viki kiki... verjetno nisi vidlauser posted image ..ampak zvečer sem že vse zvedla .. hvala   Koliko št nosi Matia?

Melči slikice lepe lepe.. še posebno tista, ki Ema išče zakladuser posted image

Asso dobro jutro

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3309
7.1.2009 7:59:46   
asso
Jutro,

samo na hitrco, ker me že kliče skupni čajček.

Danes sem mislila, da bom prva, ampak mi ni uspelo do računalnika. Sem bila pridna in bila že ob 7.35 v službiuser posted image user posted image user posted image

Od 01. sicer delam po 8 ur... dolga štorja, ki vam jo bom potem razložila.

Mela, bodi kontenta, da ti ni treba kupovat. Moji ko preraseta kakšno stvar potem še kakšen mesec nategujem z likalnikom, da ne dam še na stranuser posted image user posted image user posted image

Ej, ampak Enei in Val na tisti slikici delujeta prava moža...

Bom tudi jaz potem dala malo slikic, kako Tarin čisti Eneia še od septembra. Sej dovoliš Zrak, ne?

Se sentemo več ksno...

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 3310
7.1.2009 8:35:56   
melaverde
Jutroo

Glede nakupov se res ne pritožujem, sej poskrbijo v vrtcu, da se kaka majčka ne ščisti več user posted image
ampak včasih, je bil Enei ful drobcen napram Valu, zdaj ga skoraj vzame opa user posted image

asso, ja prava moža sta, na kavču sta zdržala natanko minutko... user posted image

delaš po 8 ur...sklepam da spet nisi dobila stimulacije in da moraš delat poln delavnik???? user posted image  user posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 3311
7.1.2009 8:39:44   
melaverde

Val in Enei, bačine bačineuser posted image user posted image

ti samo bačine šalješ...pridi raje na obisk jih dat !!!! user posted image  user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3312
7.1.2009 8:42:28   
zrak
Kaj gre katera danes na viki Kiki??

Neposredna povezava do sporočila: 3313
7.1.2009 9:00:10   
melaverde
IZVIRNO SPOROČILO: zrak

Kaj gre katera danes na viki Kiki??

mi ga imamo vsako jutro vik in krik, ko imamo za it v avto user posted image

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 3314
7.1.2009 9:06:47   
asso
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde

asso, delaš po 8 ur...sklepam da spet nisi dobila stimulacije in da moraš delat poln delavnik???? user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image

Ti se kar zaj****** na moj račun...
Neki podobnega... decembra nismo dobili stimulacije in je šef bil tako dober, da nam je dal vsaj izplačat nadure tako, da danes (s plačo) bodo vsi dobili izplačane nadure seveda razen meneuser posted image user posted image  Ja, pač ne morem delat nadur, ker delam skrajšani delovni časuser posted image  Koristla pa jih bom lahkouser posted image  Kje je tle logika.
Tako, da il mondo é fato per i furbi. Ta mesec delam po 8 ur, naslednji pa mogoče tudi potem pa si bom spet zmišljevala... no, vsaj praznik in dopust bom imela plačan 8 ur ne 7...

Zrak, koliko plačaš VikiKiki al kaj je že.... mi smo pa včeraj imeli v vrtcu Šmarje neke telovadne urice.
Pridem po otroke in Nastia sliši, da telovadijo. Ni bilo druge kot ostat in jih gledat. No, Nastia je takoj šla tam (sem mislila, da se me bo držala kot klop), Tarin pa ni hotela. Šla je samo se lovit, ko so se lovili in delat prvale...user posted image user posted image  V glavnem zdej, če bo dovolj otrok bodo te otroške urice in bo Nastia hodila... mogoče tudi Tarin. Mi je pa dobro, ker je od 15.30 do 16.30 tako, da mi ni treba je it iskat prej. Jih avtomatično pustim tam po vrtcu in pridem za 16.30. Cena pa je 20€.

Neposredna povezava do sporočila: 3315
7.1.2009 9:16:06   
zrak
Asso cena je tudi na viki kiki neki takega  za 3 mesece 60€.. ampak mora bit vsaj en od staršev, verjetno je čisto neki drugega kot to ki ima Nastia.. na viki kiki je ful povezava glasba in vse igre skozi glasbo.. ples, igranje inštumentov itd...pa tudi so bolj majhni kot Nastia..

Aj 8 ur... ma niti pomislit ne morem, kje šele izvesti...

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 3316
7.1.2009 9:34:56   
majrim
user posted image user posted image user posted image user posted image no,pa spet malo bolj živo tleuser posted image user posted image user posted image user posted image
thaiss...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
dskubin...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jih ni večuser posted image ...zadnje je pojedla danes na poti v vrtecuser posted image user posted image user posted image ...in pol je njurila še,še,še,še........matr so smešni tile naši otroci,ko začnejo čvekat...ampak Neža je najboljša zjutraj,ko se zbudi in začne kakat,kakat,kakat...in nič,kot je treba vstat in it kakatuser posted image
mela...una zadnja slika je najboljša...user posted image ...to dela Neža med previjanjem al pa na kahliuser posted image user posted image user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 3317
7.1.2009 9:42:51   
asso

Aj 8 ur... ma niti pomislit ne morem, kje šele izvesti...

Sej jaz samo pomislim, praktično ne bom tega izvedlauser posted image

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 3318
7.1.2009 9:44:06   
asso

Asso cena je tudi na viki kiki neki takega  za 3 mesece 60€.. ampak mora bit vsaj en od staršev, verjetno je čisto neki drugega kot to ki ima Nastia.. na viki kiki je ful povezava glasba in vse igre skozi glasbo.. ples, igranje inštumentov itd...pa tudi so bolj majhni kot Nastia..

Ja, ja je neki drugega. Je bolj telovadba... sej tle je od 3-6 let, ampak bom vseeno še Tarin pustila. Se bo že znašlauser posted image user posted image

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 3319
7.1.2009 9:56:05   
thaiss
Salve user posted image

dobro jutro.. hahaha zopet sem tle... saj počasi se bom že odvadila... ne morem nehat kar takoj.. počasi...user posted image

ma kaj se odvajaš...ti samo piši, bomo mele kej brat!!!!...edino če ti nismo več všeč.....

Thaiss včeraj sem ti pasala na zs zaradi urnika viki kiki... verjetno nisi vidlauser posted image ..ampak zvečer sem že vse zvedla .. hvala   Koliko št nosi Matia?

Matia nosi 98, no 92 mu je tudi še prav, samo vzamem vedno malo večje, ker se mi v sušilcu rade skrčijo.
ma sploh nisem vidla ZSja...odkar je ta nova RR jih vedno spregledamuser posted image Viki Kiki mi je poslala sporočilo, ma jaz ob 17h ne morem, mi je prezgodajuser posted image

na tvojo al na njihovo željouser posted image

asso, ja prava moža sta, na kavču sta zdržala natanko minutko... user posted image
moj Matia pred televizijo ne zdrži niti sekundo, sploh ga ne ganejo risankeuser posted image

ti samo bačine šalješ...pridi raje na obisk jih dat !!!! user posted image  user posted image
Cara mia, rade volje ma non go tempo, pridem ob 16:30 domov, se dvakrat obrnem in je ura za it spat...enostavno ne rivamuser posted image user posted image

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 3320
7.1.2009 9:58:45   
majrim
bo treba spomladi naredit eno družinsko srečanje na travi, da se tile naši malčki ne bodo čisto pozabliuser posted image ...pol bo šele zanimivo...a ne bi bilo fajn jih videt vse nakupu??user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3321
7.1.2009 10:04:16   
asso

na tvojo al na njihovo željouser posted image

Na mojo, ker se ne strinjam z besedo SE NE DAuser posted image user posted image  Pač moraš najdet druge načine... sej ne bo za dolgouser posted image user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3322
7.1.2009 10:05:45   
zrak

Cara mia, rade volje ma non go tempo, pridem ob 16:30 domov, se dvakrat obrnem in je ura za it spat...enostavno ne rivamuser posted image user posted image

nE ne Thaiss ni opravičila.. tisti ki se rad vidi najde čas... videvanje s prijatelji ni pogojeno z denarjem in niti s časom.. ne mislim vsak dan... 1x na dva ali tri mesece se pa urica sigurno najde.. , seveda če je volja..

Ja hvala za viki kiki.. sej sem tudi jaz pol popoldan dobila sms...hvala

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3323
7.1.2009 10:08:44   
asso

nE ne Thaiss ni opravičila.. tisti ki se rad vidi najde čas... videvanje s prijatelji ni pogojeno z denarjem in niti s časom.. ne mislim vsak dan... 1x na dva ali tri mesece se pa urica sigurno najde.. , seveda če je volja..

Ja hvala za viki kiki.. sej sem tudi jaz pol popoldan dobila sms...hvala

user posted image user posted image user posted image user posted image  Se popolnoma strinjam. Moj moto je: Čas si moraš vzet. Noben ga nima na pretek, ampak si ga moraš vzet...

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 3324
7.1.2009 10:09:16   
thaiss

ja okej, vsak naj si po svoje razlaga.....jaz ti povem samo kar je res, ker sama ne veš, kako je če prideš malo pred 17 uro domov....
se nimam kja opravičevat

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Kako disciplinirati otroke, mlajše od treh...
Postavljanje meja, spodbujanje želenega vedenja in odvračanje od nezaželenega se lahko začne že, ko je vaš otrok še doje...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?