|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Južna Primorska
1.11.2008 13:20:43   
n€na
¸dober dan,

Midve z Zalo se spet potepava, sva šle na štajersko k babici in dediju. Atija sva pustili doma, ker pač nekdo mora zalsužiti tiste everčke, ki jih mamica in hčerka zapravitauser posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi tukaj je bilo zelo slabo vreme. Ko sem šla na pokopališče z mojima nečakoma se je tako ulilo, da smo bili v trenutku mokriuser posted image user posted image

Po kosilu je pa posijalo tako lepo sonce, da je kot pomladi in je pravi užitek.user posted image user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
1.11.2008 13:42:10   
asso
Evo, torta je fertik. Ni glih tako lepa, ampak uspela pa je. Sicer bolj za diabetikeuser posted image user posted image user posted image  ker je manj sladka (lapsus). V priliki pripopam še slikico.

Ja, ju3 ima Nastia rd.

Moji trije že vsi spijo in zdej grem še jaz v ležečki. Kosilo je itak kuhano. Brodet s polento - sem včeraj pri mami vzelauser posted image user posted image  tako, sem vsaj s kuharijo fertik.

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
1.11.2008 14:25:51   
Sibil_
Thaiss-res škoda, veš da bi ti jih vzela.Aja Lego cirkusa pa niso več imeli, v Plamanovi pa imajo od Duplo trenutno sano mojster Miha neke bagre, tudi lepo in je kar velik komplet okrog 20 eurov (nimam pojma koliko je tukaj).

Asso - ma sem šla ven Udine nord in potem zalutala, sem se celo peljala mimo nekega ogromnega lunaparka, pa še lilo je....skratka zalutala.Ampak Udine imajo v centru neko peš-cono al kaj?Sem vidle neke tlakovane ulice, je zgledalo lepo, bo treba kdaj še tja na izlet. Sem pa bila včeraj res utrujena potem, ampak zadovoljna.

Čvek je pa res pasal, bi lahko še kdaj ponovile ja.user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
1.11.2008 18:53:13   
asso
user posted image

Evo navodila, kako se povija "dojenčka"

user posted image

Pa še torta
user posted image

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
1.11.2008 19:29:08   
thaiss
Asso vsaka ti čast za torto, full je lepa, o tem da je tudi dobra pa sploh ne dvomimuser posted image  user posted image  user posted image  

Sibil- Cirkusa ti nebi naročla, ker smo se odločli, da mu najprej naredimo zalogo kock. Včeraj sm vidla v DEMu da so znižane -20%, ma niso imeli osnovnih, samo circus, fattorijo....

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
2.11.2008 7:58:44   
helenav
Jutrooo

midve smo že v polni akciji dretja....razbijanja, jokanja , prerivanja....naša tata pa v morjuuser posted image user posted image user posted image user posted image ..upam, d akako ribo ven prinese, da odtehta moje živce.

Naša Klara ni več tista pridna punčka, kot je bilauser posted image user posted image user posted image user posted image . Od kar je rojena zaspi sama od sebe, sedaj po novem imamo 5 minut dretja,malo pestvanja, pol pa vsa živčna zaspiuser posted image user posted image user posted image user posted image ..ponoči se zbuja biljonkratuser posted image user posted image user posted image in ful tepeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , čim ni kaj po njeno šopne...in to fullll, in vse kar rečeš ne..naredi nalašč z še večjo ihtouser posted image user posted image user posted image user posted image

Upam, da je smao obdobje.....tej prazniki zaprti med štirimi stenami so živ obup, jaz povožena in štufa...vsak večer je stanovanje tako, kot d abi atomska b. padla....jaz pa zmantrana ko pes....

Še vedno ima uneto učko....eno smo pozdravli..pa je šlo na drugo, danes ima malček ampak obeuser posted image user posted image ..pa še iz nosa teče vodica, ker dvojkica še zadnja prihaja ven..pa tudi kaka 4-5

grem

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
2.11.2008 9:00:16   
asso
Jutro,

IZVIRNO SPOROČILO: helenav

Naša Klara ni več tista pridna punčka, kot je bilauser posted image user posted image user posted image user posted image . Od kar je rojena zaspi sama od sebe, sedaj po novem imamo 5 minut dretja,malo pestvanja, pol pa vsa živčna zaspiuser posted image user posted image user posted image user posted image ..ponoči se zbuja biljonkratuser posted image user posted image user posted image in ful tepeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , čim ni kaj po njeno šopne...in to fullll, in vse kar rečeš ne..naredi nalašč z še večjo ihtouser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image  Kot, da bi jaz pisala za Tarin... ja, sej niso dosti daleč. Rojeni sta itak pod istim znamenjem. Je obdobje ja, ampak trajaaaaa.... žal nimam nič tolažilnega. Mogoče bo pa pri Klari drugače. Tepenje in ostalo pa je pomojem tudi posledica vrtca

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
2.11.2008 9:04:24   
thaiss
Jutro

helenav ne se sekirat, to je faza...nimaš kejuser posted image

Nastia vse najboljše za 4. rojstni dan!!!
user posted image  user posted image

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 2083
2.11.2008 9:24:24   
asso

Thaiss help, help, help. Ti ki kupuješ Chicco čeveljčke, kakšen številke so? Normalne  ali kaj večje. Bi po internetu naročila nekje pol ceneje, ampak nisem nikoli kupovala jih tako, da...

Aja, hvala za čestitke.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
2.11.2008 9:26:16   
asso
Te bi bile za Klaro, ki še "gattona"
user posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 2085
2.11.2008 9:42:38   
asso
Te bi naročila za Nastio in Tarin
user posted image

in te

user posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 2086
2.11.2008 10:13:09   
asso
Thaiss že prepoznouser posted image

V glavnem sem naročila za Nastio oboje, za Tarin pa samo nizke, ker sem ugotovila, da ima v omari še od Nastie.user posted image

Zdej bom ene štiri tedne čakala in upam, da dobilauser posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 2087
2.11.2008 12:53:08   
thaiss
in za Matio nisi nič našla???
dej mi kontakt!!!

gremo papat kosilo, danes smo se povabli k nonotuuser posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 2088
2.11.2008 18:08:04   
asso
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

in za Matio nisi nič našla???
dej mi kontakt!!!

gremo papat kosilo, danes smo se povabli k nonotuuser posted image

A nima Matia še preveč čevljevuser posted image user posted image  Sem ti poslala ZS

Mi smo bili tudi na kosilu pri mami. Namesto, da bi mi organizirali na račun Nastie smo se kar povabliuser posted image user posted image user posted image  Malo prej smo prišli domov in nekateri so že pri formuli. Jaz še malo zlikam in spokam obe kar kmalu spat.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2089
2.11.2008 19:22:12   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: asso

Sem ti poslala ZS Hvala, imaš ZS

Malo prej smo prišli domov in nekateri so že pri formuli.Pri nas istouser posted image  

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
2.11.2008 21:36:22   
majrim
NASTIA
user posted image
user posted image
IZ SRCA...PA ČEPRAV VERJETNO ŽE SPIŠuser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2091
2.11.2008 21:39:25   
majrim
ups...črke....
mi smo pa se danes imeli super...user posted image ...zjutraj smo šli v Piran na pokopališče,pa pol do cerkve in še dol do morja...pa nazaj v klanecuser posted image  in je bla full pridna...peškeuser posted image ..pa domov skuhat,eni spat za 2,5 ure...vmes sem še jaz malo po kosilu...ob 15 pa spet ven z mini vozičkom user posted image user posted image user posted image user posted image ...najlepši pa je bil večer ob kitari in petjuuser posted image user posted image user posted image
helenavuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2092
2.11.2008 21:40:09   
majrim
cuma....kako steuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2093
2.11.2008 21:41:47   
thaiss
čau majrim, lepo da ste uživaliuser posted image  user posted image  Sej mi tudi, se nimam kej pritoževat, pa še vreme nam je bilo danes naklonjeno!!!

Kako delaš jutri???

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2094
2.11.2008 21:45:58   
majrim
ta teden sem zjutrajuser posted image user posted image user posted image user posted image ...kako lepouser posted image user posted image user posted image user posted image ....ma mi ne dela msn in sem žalostnauser posted image ...drugače pa visim na FBuser posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2095
2.11.2008 21:49:17   
thaiss
Jaz sem tudi malo kukala na FB ma nimam pojma kdaj tam kej dogajauser posted image user posted image user posted image

do ketere ure si z Nežo zunaj??? Bi mogla it jutri do Sansimona v lekarno, pa sem vaju hotela povabit zravenuser posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2096
2.11.2008 21:50:27   
cuma
Ojla!

Jaz nisem preveč pridna kar se pisanja tiče .... poškilim pa že vsake toliko user posted image  ...
majrim: ma hvala, smo ok. Tinka je ok, in Ema tudi. Sej če bi Tinko vprašali, je bila ok že prvi dan, samo res ne bi bilo fajn, da druge okuži ... berem, da ima tudi Klara isti šmorn user posted image ...  sej bo ... Kako pa je z Nežiko? Je bil falš alarm al kaj?

Se pridružujem čestitkam: NASTiA vse najboljše!!!!! user posted image  

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2097
2.11.2008 21:57:42   
majrim
thaiss....tam do 17,pol je že ura,ko se gremo počasi rihtat in pet pesmiceuser posted image user posted image user posted image
cuma....moja krivda verjetno,ker sem ji dala zjutraj grozdje..user posted image ...one pa niso bile poozorne,da je piška zaspana...kakšno bolanauser posted image  tako polna energijeuser posted image

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 2098
3.11.2008 8:00:39   
asso
JUTROuser posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2099
3.11.2008 8:10:01   
zrak
kukuc vsem....upajmo, da bo ta jutranji sonček vzdržal do večera..

V četrtek mi je prav pasalo poklepetat...še kdaj..

mi smo tudi uživali čez praznike.. in mi je bilo lepo ker smo bili cele dneve vsi skupajuser posted image user posted image ..
včeraj pa smo šli malo klatit in smo zgubili pol stvari.. Enei avtek.. jaz pa žogico vrgla na neke skale, da je se je ni dalo it iskat.. tako smo šli domov malo lažji..

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?