|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Južna Primorska
17.11.2008 12:51:18   
thaiss
ojla ragazze kje ste???

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
17.11.2008 12:55:35   
melaverde
son qua...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
17.11.2008 12:58:13   
melaverde
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

Baby P- no comment, jaz bi jo na grmadi zažgalauser posted image user posted image user posted image   premalo!! premalo trpljenja!!!

čevlji za tamale- baje ima Donda 20% znižanje

mi rabimo čevlje in copate ampak v Trst...zakaj imam tak odpor user posted image  pa tudi kake žametne hlače bi potrebovali... ampak naša spaka je terribile za hodit po trgovinah...gor, dol...opa...va caga!!!

Matia, tesoro della ziaaaaa !!!!!!!!!!!!!! Mi go detto mi che tu sei inteligenteeee user posted image user posted image user posted image user posted image

pa srako pošlji k nam...

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2278
17.11.2008 13:26:41   
thaiss
ojli mela user posted image

sraka...hm to je ideja od naše Danice, v petek so ga prišli iskat v vrtec in je povedala da je pač prišla sraka in odnesla dudo...in NAM JE NI DALA...še dobro da smo imeli rezervo doma ki čene ne vem kam bo ji šla iskat od devetih zvečeruser posted image

mi rabimo čevlje in copate ampak v Trst...zakaj imam tak odpor user posted image  pa tudi kake žametne hlače bi potrebovali... ampak naša spaka je terribile za hodit po trgovinah...gor, dol...opa...va caga!!!

sej Matia ni kej dosti boljši, včeraj si je sredi trgovine vleku dol hlače in kričal KAKA KAKA..ful mu je fora zdej s spuščenimi  hlačami naokoli hodit..kaj še bouser posted image

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 2279
17.11.2008 14:01:31   
melaverde

ojli mela user posted image

sraka...hm to je ideja od naše Danice, v petek so ga prišli iskat v vrtec in je povedala da je pač prišla sraka in odnesla dudo...in NAM JE NI DALA...še dobro da smo imeli rezervo doma ki čene ne vem kam bo ji šla iskat od devetih zvečeruser posted image

pri nas ima naša Karmen drugo foro...takoj zjutraj ko pride v igralnico mu nastavi njen velikanski žep na haljici (jaz semo gledam...) in Val vrže notri dudo in gre na tobogan. Nanjo se sploh ne spomne več, ko ga pa grem iskat pride ven, mi prinese flaško in takoj teče nazaj: dudaaaaaa... če ne bi vidla ne bi mogla verjet!!

sej Matia ni kej dosti boljši, včeraj si je sredi trgovine vleku dol hlače in kričal KAKA KAKA..ful mu je fora zdej s spuščenimi  hlačami naokoli hodit..kaj še bouser posted image

ben, Matia ti je vsaj simpatičen...ma meni grejo lasi pokonci!!! V Pitarellotu je hodu in metal čevlje s polic ????? danes sem jih v vrtcu poslušala ker non stop stoji na veliki mizi user posted image  sej en dan se bo ubil... in ker noče pospravljat user posted image  eeee, bo vidu danes cel dan bo čistu in pospravljal.... user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
17.11.2008 14:04:18   
thaiss
user posted image user posted image user posted image  bravo Valuser posted image  user posted image user posted image  meni so pravi šimpatikoni taki razbojnikiuser posted image
Pri nas tega da bi razmetaval po trgovini, plezal.. ZAENKRAT ŠE NI...pride pride več ksno

Neposredna povezava do sporočila: 2281
17.11.2008 14:04:43   
thaiss
eeee, bo vidu danes cel dan bo čistu in pospravljal....

vzgojna al kaj???

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
17.11.2008 16:31:23   
dskubin
ma meni grejo lasi pokonci!

Kako te razumem user posted image

danes sem jih v vrtcu poslušala ker non stop stoji na veliki mizi sej en dan se bo ubil... in ker noče pospravljat

Za to bodo mogli najt rešitev v vrtcu in ne ti. Ti ne moreš reševat njihove neavtoritete! Tudi če ga boš naučila doma pospravljat, to še ne pomeni, da bo to delal v vrtcu in obratno. Se mi zdi, da večinoma otroci presenetijo pri tujcih, ti imajo več avtoritete, kot sami starši.

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

Neposredna povezava do sporočila: 2283
17.11.2008 16:39:40   
DaniNeli
Da vas malo pozdravim.Čeprav mislim,da se me nobena ne spomni.Ni me bilo tukaj že ogromnoooo časa.Vsake toliko vas preberem,da vidim,kako ste kaj ve in vaši nagajivčki!!!

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 2284
17.11.2008 19:08:15   
thaiss
Mi smo prišli pred malo prej domov, smo šli peš do Sansimona in zunaj je brrr mraz. Mi sa da je zima tukajuser posted image

DaniNeli ti se pa res že dolgo nisi oglasla!!! Kako je tvoja pupika, a jo imaš v vrtcu...če se ne motim si se nazadnje javla enkrat spomladiuser posted image

< Sporočilo je popravil thaiss -- 17.11.2008 19:09:42 >

(odgovor članu DaniNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 2285
17.11.2008 19:28:10   
DaniNeli
Ja,moja punca je že prava "ženska" ji rečem jaz.Ima 21.mesecev.Hodi v vrtec,s katerim sem zelo zadovoljna,ker vidim,da tudi ona uživa.Vozim jo zgodaj zjutraj ob 6.40,ob 15h pa grem po njo.Tako. Delam od maja meseca,na Reja transportu,v kafiču.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2286
17.11.2008 20:51:27   
n€na
čer,

No mi smo obrali oljke in sedaj pridno čakajo da jih peljemo pretvoriti v oljeuser posted image user posted image

je pa mene v soboto zvečer tako začelo nekaj matrati in v nedeljo sploh nisem mogla vstati iz postelje, še sedaj sem čisto izmučena ker sem celo noč user posted image user posted image in danes ko sem prišla do zdravnika, kot da mi nič. še sedaj sem dobrauser posted image user posted image user posted image Bom videla kako bo jutri mi je dal bolniško še za jutri in mi rekel če ne bo dobro naj pridem nazaj.

sibil - jaz imam zaenkrat še navadno posodo in sem si jo kupila vso v merkatoju, ker mi je bila najbolj lepa. je kombinacija sivo modra. drugače si pa zraven plošče dobila magnetek in na tisto dno posode, ki paše magnetek paše tudi na indukcijsko plošo. Je pa skoraj že na vsaki posodi označeno na katere štedilnike paše posoda. Nimaš kej zgrešit.

grem nazaj počivat, da se čimprej spravim v red. Lahko noč

(odgovor članu DaniNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 2287
17.11.2008 22:05:28   
thaiss
čer,

sam na hitro, Matia je zaspal brez dudeuser posted image  user posted image  Je sicer malo dlje trajalo, skoraj pol urce ampak niti enkrat ni vprašal zanjo.No, enkrat je reku duda neuser posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 2288
18.11.2008 4:43:09   
dskubin
Matia user posted image user posted image user posted image
A vidiš zdej, kako dobro, da ne govori. Pri nas je trajalo včeraj do 1:30 user posted image , ker se je Diti ful prehladila in se ni mogla skašljat. Pol mi je dop.... in sem šla zavret vodo in kamilce in sol not in sem nesla ji v sobo. Cel čas pa: kje duda (ki je btrw ne rabi), kje Majko (Marko - njen lego možiček), daš joko (daš roko) in tko pol jovo na novo...

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2289
18.11.2008 7:29:55   
zrak
Ma ke face Matia, Val, Diti.. se prav nasmejim ob branju...
Ma smo pa glede pospravljanja ful pridni.. , ampak ne igrač..... gospodinjska opravila mu gredo od rok.. včraj zvečer je on sesal dnevno, jaz pa brisala po tleh v kuhinji... .kadar brišem prah, dam Eneiu suho "štraco" , jaz pa z mokro.... in seveda pol moramo menjat, da ima tudi on malo mokro...
Kadar riše z barvicami ali voščenkami, slučajno poriše tudi po ploščicah po tleh, tako , da mu moram dati cunjo in počisti vse do potankosti... upam, da z leti ne bo izgubil teh vrlin

Asso... kje pa si???

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 2290
18.11.2008 8:26:10   
melaverde
dobro jutrooo

IZVIRNO SPOROČILO: dskubin

ma meni grejo lasi pokonci!

Kako te razumem user posted image   vsaj ena  user posted image  mojega Vala si vse predstavljajo kot tistega malega zaspančka in jim na kraj pameti ne pride, da je oživel še za nazaj...

danes sem jih v vrtcu poslušala ker non stop stoji na veliki mizi sej en dan se bo ubil... in ker noče pospravljat

Za to bodo mogli najt rešitev v vrtcu in ne ti. Ti ne moreš reševat njihove neavtoritete! Tudi če ga boš naučila doma pospravljat, to še ne pomeni, da bo to delal v vrtcu in obratno. Se mi zdi, da večinoma otroci presenetijo pri tujcih, ti imajo več avtoritete, kot sami starši.

ma se strinjam s teboj!! ker doma nam še ni zlezel na mizo user posted image pri moji mami pa ja...kot da ve kje lahko user posted image  je pa doma sam in ima vso pozornost, v vrtcu se je treba pokazat user posted image

smo ga pa včeraj postrigli in mogoče je izgubil z lasmi tudi moč... user posted image

zrak, uživaj!! Val je tudi en čas brisal kar je porisal ampak kaj ko je začel 3x več pisat po stenah user posted image  danes ko sva šla v vrtec je bilo na Citroenovem stolpu 1,5 stopinje....on pa se upira, da ki bunda NEEEEEEE
kje naj dobim "mongomery" ?!?!? ne vem kako se napiše, je pa na gumbe... user posted image

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 2291
18.11.2008 8:29:09   
melaverde
IZVIRNO SPOROČILO: zrak

Asso... kje pa si???

Po moje  je v priporu moža v kleti za 24 let ker je preveč bandala in špendavala... user posted image user posted image

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 2292
18.11.2008 9:05:18   
asso
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde

Asso... kje pa si???

Po moje  je v priporu moža v kleti za 24 let ker je preveč bandala in špendavala... user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  Magari (da bi preveč bandala in špendavala)...

Ci sono, ci sono.

Včeraj sem bila še na negi in mami skočila še na pomoč pobirat oljke. Štufa sem jih. 3 dni cel dan pobirat oljke... joj, ne morem več. In kot nalašč včeraj me je še grlo začelo bolet in to noč nisem niti požirat mogla. Sem res zmantrana ko... Hišo imam v razsulu, ker nisem itak skoraj nič doma... če ne drugo sem si kupila nov sesalec, ampak mislim, da ne bo delal samuser posted image user posted image

Zdej si najprej mizo pospravim, ker ne vem kaj so mi delali ko me ni bilouser posted image  Vse imam na kupihuser posted image

Thaiss, tudi če so v Dondi čevlji škontati mislim, da so še vedno dragi. Jaz pa čakam december in škonte. Z recesijo bodo po mojem že v decembru škonti.

Vado a lavorar...

Kje pa je Majrimuser posted image

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

Neposredna povezava do sporočila: 2293
18.11.2008 9:11:56   
zrak
Asso  kateri sesalec si kupila...?? Ker jaz zgubim voljo pripravim tistega..pa še ful okoren mi je,... čeprav Enei je kontent, samo da brenči

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 2294
18.11.2008 9:16:09   
soncek78
user posted image Ojla pupice!user posted image  Dobro jutro!

No mi smo tudi oljke pobrali... Pa je za eno leto fertik.

Thaiss- user posted image Bravo Matičko za dudo in srako... mi bi tudi rabili srako... saj v vrtcu je ne rabi, le ko gre ninat mora imeti pri sebi dudo in Fifi, če ne poslušajo duda, Fifi, čaj, duda, Fifi in čaj.... dokler ne dobi!

Tejcica user posted image  za Vida, punca je pa res nagajiva... ma bo že šlo mimouser posted image !

Baby P - Na bruhanje mi gre, da tak folk sploh obstaja. Starše ali ne vem koga bi mučilauser posted image user posted image , prav tako kot so oni deleli  s takim sončkom. Bogi mišek saj zdaj bo imel mir user posted image in angelčkiuser posted image mu bodo peli uspavanke, ki jih verjetno ni nikoli slišal.

Zrak - bravo Enei za pucanje... tudi pri nas je tako...brisi, brisi, bog ne daj, da je kaj mokro ali umazano user posted image

Asso - kam si poniknila???

Mela - Mi imamo tudi težave s policami.. vse gre dol z njih... Edino v vozičku je cool. Lahko je noter ves čas brez težav in vrti volan... user posted image

Dskubin -  Diti in Draž sta nočne ptice. Nika navkljub spanju v vrtcu 2,5 uri, pade zvečer v spanec okrog 20:00. In mamica malo za njo. Spi pa kot polhek do 6:15. Zlata je.user posted image

Kašljanje - Mi tudi zvečer kašljamo, ampak je že boljše... najraje se zgečkamo in tako se izkašlja, pomaga ji tudi Sirup za izkašljevanje od Galenske lekarne. Za pomiritev dražečega kašlja ji pa dam žličko slezovega sirupa.

Zdaj pa veselo na delo!

Pa-pa!user posted image

Smile and the world will smile with you!

Najina Sončica Nika je pokukala na svet 03.04.2007.

19. 04.2013 nas je razveselil najin sonček Luka.

Sedaj imava dva čudovita zakladka :D

Neposredna povezava do sporočila: 2295
18.11.2008 9:50:45   
thaiss
Dober dan, lep sončen mrzel danuser posted image
Noč smo prespali brez dudeuser posted image user posted image  Juhuhu

Asso a so tvoje imele dudo?? Me zanima kako je s temi krizami, a je možno da se vrne zahteva/želja po dudi, ker je kar tako od danes do jutri sprejel to spremembo??

Diti-ko jo pogledaš nebi nikoli rekla da je tako prebrisana, polna fint user posted image user posted image ...ma je prava lugarauser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: melaverde
smo ga pa včeraj postrigli in mogoče je izgubil z lasmi tudi moč... user posted image

fotko, fotko!!!!!

montgomery- grem jaz v triešte ta teden in ti hitim en uč

hišna opravila- Matia tudi rad puca, metla je zakon ampak ne una tamala ki smo jo kupli ampak tavelikauser posted image  Najnovejša pa je, da zmeče pod mizo, kavč...barvice in potem jih s kuhavnico vleče venuser posted image

Thaiss, tudi če so v Dondi čevlji škontati mislim, da so še vedno dragi. Jaz pa čakam december in škonte. Z recesijo bodo po mojem že v decembru škonti.
recesija, škonti...intanto jih moram kupit ta tedenuser posted image  Kaj une čevlje od Chiccota si že dobila??

soncek tvoje Nike nisem že dolgo vidla, verjetno je že prava mala gospodičnauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2296
18.11.2008 9:57:45   
zrak
hišna opravila- Matia tudi rad puca, metla je zakon ampak ne una tamala ki smo jo kupli ampak tavelika Najnovejša pa je, da zmeče pod mizo, kavč...barvice in potem jih s kuhavnico vleče ven

user posted image user posted image  to tudi mi delamo.. še posebej pa pri nonotih, ker je kavč malo višji kot pri nas doma.. in seveda zraven mora bit še nono s svojo kuhavnico..

Thaiss... ma kaj Matia je imel tudi ponoči dudo v ustihuser posted image .. ni padla ven.. ker jaz mu jo dam zvečer, ampak predno grem spat, grem pogledat v njegovo sobo in je v 99% duda na povštru.. takrat jo vzamem, da si jo ponoči ne da v usta.. in zjutraj predno grem delat jo dam nazaj v posteljo, da se zjutraj pocarta in povleče tja do 8.30..
pri popoldanskem spancu jo pa pustim..

Sonček tvojo Niko sem pa vidla v nedeljo... in je fuuuullll velika...

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2297
18.11.2008 10:08:10   
asso

Asso a so tvoje imele dudo?? Me zanima kako je s temi krizami, a je možno da se vrne zahteva/želja po dudi, ker je kar tako od danes do jutri sprejel to spremembo??

Nastia je bila zelo pridna in ni imela dude pa niti ninice... Tarin pauser posted image user posted image ... vsaj, da bi imela dudo, da jo bi lahko kdo odnesel... ima prstuser posted image user posted image  tako, da dokler ne bo sama odnehala ne bo nič. Edino kar bi pomagalo, da si ga zlomi in da ga ji povijejo (bog ne daj)... pa še eno račko non stop vleče za sabo. Bog ne daj da je nima kje s seboj... jok in stok... Hvala bogu se je zdej, ki je bila bolna in ni smela mleka nekako odvadila flaše mleka pred spanjem... upam, da bo to trajalo naprej... čeprav Nastia dobi mleko v flaši vsako jutrouser posted image
Po mojem večje krize glede dude ne bo, si bo še kdaj pa kdaj spomnil, ko mu bo kej falilo bo zajokcal in vprašal po dudi, ampak če je šlo zdej tako gledko, krize ne bo.

recesija, škonti...intanto jih moram kupit ta tedenuser posted image  Kaj une čevlje od Chiccota si že dobila??

Jaz na srečo imam zalogo. No, Nastia ima teniske od Nike, Tarin pa sem danes zjutraj hotela obuti zimske najkice še od Nastie pa jih ni hotelauser posted image  Tako, da sem ji dala čeveljčke (ki so bile od Nastie).
Ne tistih Chicco nisem še dobila. Nekje v začetku decembra jih bom. Vsaj upam. Zdej sem dobila en paket, ki sem naročila sredi oktobra. Ampak kaj, ko sem samo kavbojke dobila... mogla bi še eno majčko in eno krilo. Zdej ugotavljajo kje je moja robauser posted image user posted image  Bo že...

Asso  kateri sesalec si kupila...?? Ker jaz zgubim voljo pripravim tistega..pa še ful okoren mi je,... čeprav Enei je kontent, samo da brenči

Sem vzela Ecoaspira Polti. V bistvu je čistilec na paro, ki tudi sesa. Ti bom povedala kako je, ko ga malo več izprovam. Včeraj sem po vsej uni utrujenosti, ko sem prišla domov še sesalec sprobalauser posted image  (me je firbec). Za enkrat mi izgleda malo lažji za pripravo in vse od Batagela, ampak moram ugotoviti, če je tudi boljši... ali sem se spet zaj*****.

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2298
18.11.2008 10:14:28   
thaiss

Thaiss... ma kaj Matia je imel tudi ponoči dudo v ustihuser posted image .. ni padla ven.. ker jaz mu jo dam zvečer, ampak predno grem spat, grem pogledat v njegovo sobo in je v 99% duda na povštru.. takrat jo vzamem, da si jo ponoči ne da v usta.. in zjutraj predno grem delat jo dam nazaj v posteljo, da se zjutraj pocarta in povleče tja do 8.30..

Matia je zaspal z dudo in ponoči si jo je večkrat sam poiskal in jo dal nazaj v usta. Ni je imel skos v ustih, ma ko se je predramu je je mogu imet

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 2299
18.11.2008 10:17:30   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: asso
Nastia je bila zelo pridna in ni imela dude pa niti ninice...
Matia je imel dudo in ninico, zdej mu je samo še ta stalauser posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Pismo otroku ob začetku šolskega leta
Kaj sporočiti otroku ob začetku šolskega leta, ki veliko staršev in posledično tudi otrok spravlja v stisko?

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?