|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 15.10.2008 9:27:02
|
|
|
|
HuAnita
|
Se strinjam bojl z Jančiko - kuj železno, dokler je vroče. Saj družino iam 7 dni v tednu, pa če so v torek zaprti v Franclu, pa naj bo to družinski dan... je lahko ati pač takrat z otroci. Sicer pa vsak po svoje. Sem (žal) v takem poklicu, da delam petke - svetke, je pa res, da sem potem na ta račun lahko sicer veliko več z ottokoma kot 'normalno' zaposleni, v fiksnem delavniku. To pomeni marsikateri petkov večer v službi, sobotono jutro namesto cartanja z družino skakanje po terenu, v nedeljo pa namesto kuhanja in ubranega tuljenja in prepiranja dece spet teren (če pa sem iskrena, mi pa kdaj tudi paše delat ob teh 'čudnih' dnevih). Konreten primer - en moj sodelvace nenehno jamra in jamra, da ne pride skozi čez mesec, tudi si dela hišo, pa nenehno ga dajejo prehladi, pa je 1 ta hujši dan doma, pa spet delat, da ne bo spustil priložnosti mimo. Potem pa sva septembra garala kot vola - pred volitvami itak vsi - pa je ful več zaslužil kot prejšnje mesece, potem pa kar na izi, češ zdaj bom pa manj delal, pa zidal, pa to, pa ono.... Me pa v ponedeljek ves paničen kliče, češ da smo že 13. v mesecu, on pa še četrtine ur ni oddelal in kaj da bo zdaj, da ne bo nič zalsužil... Skratka, kar nekaj si namišljuje.
|
|
|