Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
sm delala lansko leto tam 1 mesec med poletjem. Od prejema pošte pa do serviserja je zelo dolga pot. Nadležno je le pravilo, da če je telefon pri njih na servisu več kot 40 (ali 45 dni) so dolžni izdati nov telefon. In tako zjutraj dostavijo pošto, študentka jo odpre, in za vsak telefon posebej pogleda v rač. evidenco koliko časa je že bil pri njih, če je sploh kdaj bil. In če je bil telefon že pri njih kakšnih 15 dni ga dajo v prednostno popravilo k serviserjem, drugače pa gre v škatlo (tiste rumene poštne škate), nanjo se napiše datum in pride na vrsto čez kakšen mesec. Jaz naj bi delala na sprejemu....pa so vsi govorili da so stranke tečne....ja logično....motilo me je že to, jaz sem imela Nokio pa so me vsi čudn gledal....

Pri (takrat) 6 mesečnem dojenčku sem pa res razmišljala še o tem, kaj bom s telefonom naredila.